Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Οιωνός των Άριων Θεών στην Νορβηγία (Μέρος 1)

Οι Θεοί των Πατέρων μας, που τους έχουμε ξεχάσει θα συμβάλλουν στον πόλεμο που διεξάγουν όλες οι άλλες φυλές και οι θεοί τους, με την καθοδήγηση των σημιτικών, ενάντια σε μας τους Άριους.

Παρακολουθώ την δράση των εθνικιστών στην Ρωσία και γενικά την αναζωογόνηση αυτού του λαού. Υπάρχει μια είδηση γύρω από ένα φαινόμενο στον ουρανό (τα Ρώσικα ΜΜΕ προσπάθησαν να το κρύψουν, αλλά τελικά διέρρευσε ακόμα και στην Ευρώπη). Οι εθνικιστές της Ρωσίας αποδίδουν το φαινόμενο αυτό στο ότι οι θεοί των Άριων άρχισαν να ξυπνούν.

πηγή: www.ari.ru
ΜΕΡΟΣ  Νο1. (09.12.2009)

του VIKTOR OUVEROV

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΩΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ ΘΕΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

9 Δεκεμβρίου, μεταξύ 7.00-9.00 τοπική ώρα, πάνω από το Νορβηγικό ουρανό υπήρχε ένα άκρος ενδιαφέρον φαινόμενο http://ari.ru/photo/3390_1.jpg «Τόσο» ενδιαφέρον που δεν το σχολίασαν σε κανένα παγκόσμιο ειδησεογραφικό κανάλι, αλλά υπάρχουν χιλιάδες αυτόπτες μαρτυρίες στα μπλόγκ (ένας από αυτούς είναι και ο αναγνώστης της παρούσας ιστοσελίδας ο Βλαδίμηρος από την Νορβηγία, που πρόλαβε να βγάλει μερικές φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο και μας τα έστειλε). Στο παρόν στάδιο δεν υπάρχουν ακόμα στο i-net κάποιες εξηγήσεις για το φαινόμενο αυτό http://ari.ru/photo/3390_3.JPG . Υπάρχουν μερικά αποσπασματικά videos και φωτογραφίες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τις καλύτερες λήψεις που υπάρχουν:

видео №1 http://www.vgtv.no/?id=27553
видео №2 http://www.vgtv.no/?id=27558
видео №3 http://www.youtube.com/watch?v=CBUW_MZkQ30
видео №4 http://www.youtube.com/watch?v=ysjVTZXTXfk

Πολλοί μάρτυρες και άνθρωποι που έμαθαν για το φαινόμενο από τις ιστοσελίδες προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Υπάρχουν πολλές εικασίες. Από Ρώσικους πυραύλους μέχρι UFO κλπ.

Αλλά αν βάλουμε στο Google για αναζήτηση το «light phenomena Norway» θα δούμε την εξής εικόνα:

Οι εφημερίδες και οι «επίσημοι» αποσταλμένοι ανταποκριτές τους στα άρθρα βάζουν επικεφαλίδες όπως «φαινόμενο του φωτός», αλλά οι άνθρωποι χρησιμοποιούν άλλη από αυτούς καταπληκτική ορολογία: «Mystical light» και «Mysterious light». Είμαστε σίγουροι ότι τώρα διάφοροι «ειδικοί» και «επιστήμονες» θα γράφουν ότι είναι ένα φαινόμενο συσσώρευσης αερίων ή ότι «έπεσε ένας μετεωρίτης» κ.α. ανοησίες. Αλλά εμείς πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας αλλού.

Στην πάνω φωτογραφία είναι ένα παράδειγμα από το πλέον αρχαίο είδους της διακοσμητικής τέχνης των αρχαίων Άριων. Φαίνεται καθαρά η πολυεπίπεδη κατασκευή του Κόσμου μας: το ουράνιο, το γήινο και το υπόγειο (σημ του Σπαρτιάτη Ν.Ι.: ο ήλιος με τα πουλιά, η γη με τα ζώα και το υπόγειο με το ψάρι). Τα επίπεδα χωρίζονται με τα σχήματα της διακόσμησης. Αυτά τα σχήματα για τους αρχαίους καλλιτέχνες, από κάποια εποχή και ύστερα, μπορεί να μην λέγανε τίποτα, αλλά σίγουρα αυτοί (οι καλλιτέχνες), αναπαραγάγανε αυτά που τους δίνονταν από τους παλαιότερους.

Αυτά είναι τα κατάλοιπα του Ιερού στην κεντρική Ευρώπη, πόλη Αρκαϊμ:


Αυτό είναι ένα από τα διακοσμητικά που φτιάχνουν ακόμα στην Ευρώπη:


Δείτε ακόμα μια φορά το φαινόμενο στην Νορβηγία:


Τέτοια είναι η εικόνα που εμείς σχηματίσαμε. Εικόνα Συμβόλου, σαν να μας ήρθε από τον Αρχαίο Κόσμο, από το κόσμο των Άριων. Από τον κόσμο των Λευκών.

Χωρίς καμιά αμφιβολία το φαινόμενο μπορεί να ερμηνευτεί σαν Οιωνός, που θα φέρει κάποιες αλλαγές. Πάντα και πάντοτε στην Ιστορία πριν από μεγάλα γεγονότα είχαμε οιωνούς. Ο ΟΙΩΝΟΣ στην Νορβηγία είναι ο αγγελιοφόρος για τις αλλαγές, είναι ο δικός μας Καλός Οιωνός.

Σήμερα είμαστε λύγο πριν από 2012, μιας ημερομηνίας που είναι μυστικιστική. Από το 2012 αλλάζουν οι Κοσμικές εποχές. Εμείς εδώ στην ιστοσελίδα δεν είμαστε σίγουροι για την Νιμπίρου: μπορεί αυτό να είναι ένας πλανήτης που πλησιάζει την Γη μας, μπορεί εμείς να πλησιάζουμε το Νιμπίρου. Είναι εικασίες. (σημ. Σπαρτιάτη Ν.Ι.: κατά τον ημερολόγιο των Αρίων, ένας ζωδιακός κύκλος της Ιστορίας είναι περίπου 26 χιλιάδες χρόνια, με 12 ζώδια. Τώρα ζούμε στον ζωδιακό τμήμα του κύκλου του Ιχθύς. Κάθε τμήμα του κύκλου είναι 26 / 12 = 2 χιλιάδες 200 χρόνια περίπου. Λίγο πριν την γέννηση του Χριστού η Ανθρωπότητα πέρασε στο μαύρο για τους Λευκούς ζώδιο. Περίπου το 2012 υπολογίζετε ότι θα ξεκινήσει να τελειώνει η επίδραση του σκοτεινού ζωδίου στους Θεούς των Λευκών και αυτοί θα αρχίσουν να επικρατούν. Θα έρθει η εποχή του Υδροχόου που είναι για τους Λευκούς ευνοϊκή).

Το 2012, οι παράδοση των βέδων, λεει ότι ο Ήλιος και μαζί και η Γη μας θα εξέλθει από εκείνο το τμήμα του Γαλαξία, στο οποίο ελέγχετε από εχθρικές για τους Άριους δυνάμεις και ενέργειες.

Οι Άριοι δεν θα χρησιμοποιούσαν για διακόσμηση των σπιτιών τους και για λατρευτικούς σκοπούς εχθρικά σύμβολα.

Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα αλλά ένα είναι σίγουρο: κάτι θα δούμε να συμβαίνει στον κόσμο μας.

Μετάφραση Σπαρτιάτης Ν.Ι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ 2 ΕΔΩ: http://polemosgenel.blogspot.com/2011/04/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου