Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Οιωνός των Άριων Θεών στην Νορβηγία (Μέρος 2)

www.ari.ru

ΜΕΡΟΣ Νο2. (10.12.2009)

του MICHAIL SALTAN και του GLEB SHERBATOV

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ 

Το φαινόμενο αυτό http://polemosgenel.blogspot.com/2011/04/1.html στην πόλη Troms της Νορβηγίας, έκανε μεγάλο μπάχαλο στα ΜΜΕ. Δεν κατάφεραν να το αποκρύψουν. Συνήθως τέτοιου τύπου υλικό δεν είναι εύκολο να περάσει στο «κουτί». Αλλά υπήρχαν ευτυχώς χιλιάδες άνθρωποι που το είδαν αλλά και ο κλίμακας του γεγονότος ήταν μεγάλος – όχι σαν αυτά που κατά καιρούς μας πασάρουν για UFO κλπ. Το υλικό πέρασε ακόμη και στο «Ευρωνιούς», περιγράφοντας το σαν «ανεπιτυχείς εκτόξευξη ρώσικού πυραύλου». Την περιγραφή αυτή έτρεξαν να «επιβεβαιώσουν» οι «ρώσοι» στρατιωτικοί.

Μπορεί μερικοί να πιστεύουν ότι όταν το Παγκόσμιο Καθεστώς θα μάθει για το Οιωνός, θα τρέξει να πει στους Λαούς την πραγματικότητα. Εμείς όμως πιστεύουμε ότι θα προσπαθήσει να το αποκρύψει με κάθε μέσον.

Να τι γράφει ο Κορνήλιος Αγρίππας για αυτό το θέμα: «Από τα αρχαία χρόνια υπήρχαν πολλοί διαφορετικοί τύποι μαντυών (σ.σ. επικοινωνίας με τους θεούς), οι οποίοι ήταν τόσο δημοφιλείς που ο κάθε πολιτικός και βασιλιάς τις χρησιμοποιούσε πριν από κάθε πολιτικό ή στρατιωτικό γεγονός. Οι Θεοί με την βοήθεια διάφορων οιωνών τους «λέγανε» την θέλησή τους. Οι άνθρωποι έπρεπε να ερμηνέψουν σωστά αυτούς τους οιωνούς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι επικοινωνίας: με την βοήθεια των ζώων, με το πέταγμα των πτηνών, με τις βροντές και τους αστραπές, με το πέσιμο ενός αντικειμένου στο Ναό ή αλλού.... Οι Ιερείς καλούνταν να προσέξουν δοσμένα από θεούς σύμβολα και έπρεπε να τα ερμηνεύσουν...»

Ο Αγρίππας ήταν μεγάλος στοχαστής της εποχής της αναγέννησης με τον οποίο θεωρούσαν τιμή να γνωρίζονται οι βασιλείς.

Deviation (εξαιρέσεις από τα συνηθισμένα) – είναι ένα είδους μυστικιστικά σύμβολα που φέρουν πληροφορίες για το παρελθόν, το παρόν και για το μέλλον. Είναι οι γέφυρες που ενώνουν τον κόσμο των ανθρώπων με τους ανώτατους κόσμους, με τους κόσμους των Θεών και τον κόσμο των άλλων άγνωστων για μας διαστάσεων. Αυτές οι γέφυρες μελετούνταν από τους ανθρώπους αιώνες ή και χιλιετίες. Σήμερα για το μεγαλύτερο κομμάτι της ανθρωπότητας αυτές οι γνώσεις δεν είναι γνωστές, κατά πάσα πιθανότητα αποκρύπτονται. Και μπορούμε να μιλάμε γ’ αυτές μόνο σε γενικές γραμμές. Τα deviations είναι τριών τύπων. Ο πιο απλός τύπος είναι τα σημάδια.

- Σημάδια: μικρά περιστατικά που μας προειδοποιούν για την ανάπτυξη των γεγονότων. Χυμένο αλάτι – θα μαλώσεις, ο γερανός φτιάχνει φωλιά – γέννηση παιδιού, ξαφνική βροχή και χιόνι την μέρα του γάμου – ευτυχία των νέων, κλπ.

- Μετά σειρά έχουν τα Σύμβολα: μας προειδοποιούν για γεγονότα με μεγαλύτερη σημασία και κλίμακα

- Τα μεγαλύτερα κι σημαντικότερα από τα deviations είναι οι Οιωνοί: γεγονότα κοσμικής σημασίας, απίστευτα, το πιο πιθανόν στον ουρανό και το οποίο μπορεί να δει μεγάλος αριθμός ανθρώπων.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι στην Νορβηγία είχαμε Οιωνό. Δηλ χιλιάδες άνθρωποι είδαν κάτι το οποίο είναι ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ. Αν ακόμα και ακούσουμε τους «ειδικούς» που μας λένε ότι είναι απλός «καπνός του πυραύλου», δεν μπορούμε να μην δούμε στο «καπνό» το αρχείο σύμβολό μας. Πολλοί παγανιστικοί Άριοι λαοί προσπαθούσαν να μαντέψουν με το καπνό της φωτιάς. Μόνο και μόνο γ’ αυτό τον λόγο ο ισχυρισμός ότι «είναι μόνο ένας καπνός πυραύλου» χάνει την αξία του.

Για αυτούς που πιστεύουν ότι είναι «ο καπνός του ρωσικού πυραύλου Μπουλαβά» της περιοχής της Άσπρης θάλασσας (τα επίσημα ΜΜΕ αυτό ισχυρίστηκαν), παρουσιάζουμε τον χάρτη.

Φαίνεται απ’ αυτόν ότι η πόλη Troms της Νορβηγίας απέχει από το κοντινότερο σημείο των εκτοξεύσεων 500χιλιόμετρα. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι Ρώσικοι πύραυλοι εκτοξεύονται ανατολικά, προς την Καμτσάτκα, και όχι προς την Ευρώπη, την Νορβηγία. Σε αυτό απαντάνε οι «ειδικοί στρατιωτικοί» ότι ο πύραυλος Μπουλαβά στο τρίτο στάδιο πτήσης «έχασε το προσανατολισμό του».

Επειδή ο γράφων είναι συνταγματάρχης και ξέρει λύγα από πυραύλους, αυτές οι μπούρδες δεν στέκουν με τίποτα. Η αρχική ταχύτητα ενός τέτοιου τύπου πυραύλου είναι 18χιλιάδες χιλιόμετρα την ώρα και, αν τα δύο στάδια της πτήσεις ήταν εντάξει όπως λένε, ο πύραυλος ήδη θα ήταν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα στην Σιβηρία και όχι, με το πρόβλημα στο τρίτο στάδιο, στην Νορβηγία.

Η κυρτότητα της Γης είναι τέτοια που ένα γεγονός μακριά 500χιλιόμετρα δεν φαίνεται ούτε από αεροπλάνο. Ο «καπνός» ατομικής βόμβας της Χιροσίμας για έναν θνητό Ιάπωνα ήταν ορατός μέχρι μόνο 50χιλιόμετρα.

Όταν εκτοξεύουν τους πυραύλους στο διάστημα από το Μπαϊκονούρ, στην Ουλιάνοβσκ (σημ Σπαρτιάτη Ν.Ι.: πόλη 120χιλιόμετρα από το κέντρο εκτόξευξης) ούτε ακούγεται ούτε και φαίνεται ο «καπνός» του πυραύλου.

Επομένως η εκδοχή για «πύραυλο τύπου Μπουλαβά» δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια τροφή για ηλίθιους, που δεν αντέχει σε καμιά σοβαρή κριτική.




P.S. Μετά από την δημοσίευση του πιο πάνω λάβαμε μήνυμα στο φόρουμ μας με ένα post με επικεφαλίδα «Αυτό το φαινόμενο το είδανε όχι μόνο στην Νορβηγία, αλλά και στην Μπασκίρια, στο Περμ (σημ Σπαρτιάτη Ν.Ι.: μεταξύ Μόσχας και Ουράλιων όρων) , στο Τελιάμπινσκ (Σιβηρία), Εκατερινμπούργκ (Νότια Σιβηρία), Τομσκ ....

Να το link από τα Ουράλια 'Οροι: http://www.e1.ru/talk/forum/read.php?f=67&i=5717167&t=5717167

Και από το Τομσκ της Σιβηρίας: http://www.youtube.com/watch?v=bGrRTdolTv4


Μετάφραση Σπαρτιάτης Ν.Ι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου