Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Οι χρήσιμοι για το Ελλαδικό κρατίδιο «πατριώτες».



Για να είμαι απόλυτα κατανοητός θα σας εξιστορήσω ένα γεγονός το οποίο σημάδεψε την εφηβική μου συνείδηση.

Στην δεκαετία του 70 είχαν συλληφθεί μερικά άτομα και καταδικάσθηκαν από το κομμουνιστικό Σοβιέτ για απόπειρα αεροπειρατείας. Ο στόχος των αεροπειρατών ήταν να φύγουν στην Δύση από το κομμουνιστικό «παράδεισο». Στην κατηγορία του δικαστηρίου για «προδοσία της Πατρίδος» η απάντηση του επικεφαλή αυτής της ομάδας, κάποιου Ιώσηφ Μενδελέβιτς, άφησε άφωνους όλους: «η Πατρίδα μας δεν είναι η ΕΣΣΔ, αλλά είναι το Ισραήλ». Μετά από 11χρόνια φυλακής, είχε δηλώσει ότι δεν μετανιώνει για την δήλωσή του, καθώς «ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δεν ξεχνά τις εθνικές του ρίζες όπου και να βρίσκεται».

Ρώτησα τον παππού μου γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν θεωρούν πατρίδα την χώρα στην οποία ζουν, ο αγράμματος παππούς μου, απόγονος αναρίθμητων γενεών Ελλήνων της Ρωσίας, μ’ απάντησε: «Καλά τους είπε. Και εμείς την Ελλάδα έχουμε στην καρδιά μας και όχι την Ρωσία».

Ρωτάω εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές: εσείς αν είχατε γεννηθεί π.χ. στην Ισπανία, θα παύατε να είστε Έλλην; Αν είχατε ευκαιρία και τα μέσα να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του Ελληνισμού, έστω και αν αυτά συγκρούονταν με το γενικό συμφέρον της Ισπανίας, δεν θα το κάνατε; Για να είμαι κατανοητός σκεφτείτε τον Στιβ Λάλας. Ακριβός αυτό έκανε. Όντας αξιωματικός των ΗΠΑ, αλλά ως πραγματικός Έλλην στο αίμα και στο είναι του, μόνο υπέρ Ελλάδος θα μπορούσε να ενεργεί.

Αυτό το απλό πράγμα, δηλ. την τόσο σημαντική για την ζωή και την δραστηριότητα των πολιτικών προσώπων εθνική τους καταγωγή και, κατά συνέπεια, το ενικό τους αίσθημα, προσπαθούν όλοι στις μέρες μας να κρύψουν.

Οι άνθρωποι οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να σκεφτούν εθνικά αλλά και ανεξάρτητα, πρέπει να είναι προσεκτικοί στην επιλογή των εναλλακτικών μέσων πληροφόρησης, οι οποίες στην εποχή μας είναι (δυστυχώς) κατά κύριο λόγό οι ιστοσελίδες.

Στο θέμα της παραπληροφόρησης, της αλλαγής συνειδήσεων και του καταναλωτικού εκμαυλισμού των μαζών ο ρόλος των καθεστωτικών ΜΜ«Ε» είναι γνωστός.

Τι ρόλο παίζουν οι «πατριωτικές» ιστοσελίδες;

Αναπαράγουν τα άρθρα από ξένες και ελληνόφωνες εφημερίδες (οι οποίες επιβιώνουν από ύπουλες χρηματοδοτήσεις και όχι από πωλήσεις), οδηγώντας τους επισκέπτες του διαδικτύου ξανά στα γρανάζια των «επίσημων» ΜΜ«Ε», και, με αυτόν τον τρόπο, δεν αφήνουν οι άνθρωποι αυτοί να έχουν πραγματικά εναλλακτική πηγή πληροφόρησης και αναλύσεων. Η πιο χαρακτηριστική ιστοσελίδα μεταξύ πολλών που κάνει αυτήν την χρήσιμη για το κατοχικό κράτος μαύρη εργασία είναι το γνωστό μπλόγκ του «πατριώτη» και πρώην (;) πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών του ανθελληνικού κράτους Σ.Καλεντερίδη.

Το όπλο αυτών των ιστοσελίδων και των «πατριωτών» εναντίων του Έθνους και υπέρ του κράτους λειτουργεί με το εξής τρόπο: αναπαράγουν την επικαιρότητα και όταν πρέπει να βγάζουν ένα κρίσιμο συμπέρασμα ή ανάλυση, το οποίο θα έχει αντίκτυπο στο μυαλό του αναγνώστη, αυτό καταλήγει να είναι υπέρ του Ελλαδικού κράτους και της σταθερότητάς του. Αυτή η σταθερότητα εξασφαλίζει μόνο την σταθερή οικονομική, πνευματική και δημογραφική γενοκτονία των Ελλήνων την οποία ζούμε στις μέρες μας. Τίποτα άλλο αυτό το κράτος δεν μπορεί να εξασφαλίσει.....

Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτή η ανάρτησή του Καλεντερίδη http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/04/blog-post_4554.html , η οποία με την πρώτη ματιά είναι «πατριωτική», αλλά κρύβει την ουσία του ζητήματος της πολιτικής κατάστασης της Ελλάδος, η οποία δεν είναι άλλη από την κατοχή της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας της χώρας μας από ανθρώπους μη Έλληνες (άλλοι στο αίμα και οι άλλοι στην συνείδηση), και αποπροσανατολίζει τους αναγνώστες.

Ο ΓΑΠ, «πατριώτη» Καλεντερίδη, δεν είναι Έλληνας πρωθυπουργός. Είναι Εβραίος πρωθυπουργός του Ελλαδικού κράτους.

Έχοντας στο μυαλό μου το παράδειγμα του Μενδελέβιτς, του Σ.Λάλας και του παππού μου, σας ερωτώ: από που προκύπτει ότι ο ΓΑΠ θεωρεί την Ελλάδα ως Πατρίδα του και όχι τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ;

Σπαρτιάτης Ν.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου