Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Σιωνισμός και (πραγματική) τρομοκρατία.

Δέρμα το οποίο αφαιρέθηκε από τους ζωντανούς ακόμα κρατούμενους με την βοήθεια της μεταλλικής χτένας και ειδικής λαβίδας. Βρέθηκε στο υπόγειο της οικίας του Ραμπινόβιτς (Εβραίος), το οποίο τότε ήταν η βάση του ΤΣΕΚΑ. Χάρκοβ.



Δεν μας είπαν ποτέ οι «δημοσιογράφοι», οι «αναλυτές», οι «ιστορικοί» και οι «διανοούμενοι» για τα εγκλήματα των σιωνιστών (κόκκινων εκείνη την φορά) στη Ρωσία. Έχουν «συνήθεια» να επικεντρώνονται στα «εγκλήματα των Ναζί», για τα οποία όμως δεν καταφέρνουν να δείξουν πειστικά αποδεικτικά στοιχεία. Δεν επικεντρώνονται επίσης στον τρόπο με τον οποίο οι μεν και οι δε απέκτησαν την εξουσία. Οι Εθνικοσοσιαλιστές με νόμιμο τρόπο κερδίζοντας τις εκλογές στη Γερμανία και οι Εβραιοκομμουνιστές τρομοκρατώντας έναν ολόκληρο λαό και μετατρέποντας την Ρωσία σε ένα απέραντο στρατόπεδο βασανιστηρίων.

Σας παραθέτουμε αποσπάσματα από το βιβλίο του Σ.Π.Μελγουνόβ, του μεγαλύτερου Ρώσου ιστορικού της «επανάστασης» και του ρώσικου εμφυλίου πολέμου, που φέρει τον τίτλο «Η κόκκινη τρομοκρατία στην Ρωσία. 1918-1923».

Το βιβλίο, το οποίο είχε εκδοθεί για πρώτη φορά στο Βερολίνο το 1924 (εκδόσεις Vataga), εμπλουτίστηκε με φωτογραφίες από το αρχείο του Ειδικής Επιτροπής για τα εγκλήματα των μπολσεβίκων και επανεκδόθηκε στην Ρωσία πρόσφατα. Η επανέκδοση αυτή έγινε αφορμή για να ξανασυζητηθεί στη Ρώσικη κοινωνία η φύση του βάρβαρου εβραιοκίνητου καθεστώτος που είχε επιβληθεί στον Ρώσικο λαό, με αποτέλεσμα ο κομμουνισμός να καταδικασθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

Είναι ένα βιβλίο βασισμένο στα ιστορικά γεγονότα εκείνης της εποχής, παρμένα από τα ίδια τα αρχεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚ (ΚΕΚΚ) και τα έντυπα όργανα του: το Ezenedelnik VCK (εβδομαδιαίο περιοδικό της ΚΕΚΚ) και περιοδικό της «Krasni Terror» (προσέξτε το όνομα, δεν το έκρυβαν: Κόκκινη Τρομοκρατία).

……..Κανένα φυσιολογικό μυαλό δεν μπορεί να φανταστεί τις εικόνες των βασανιστηρίων. Έγδυναν του άνδρες, τους κρεμούσαν από τους δοκούς με δεμένα τα χέρια με τρόπο ώστε τα πόδια να αγγίζουν ελάχιστα το έδαφος και στη συνέχεια αργά και σταθερά τους πυροβολούσαν με τουφέκια ή πιστόλια. Πρώτα στόχευαν στα πόδια, τα οποία τα έκαμναν θρύψαλα. Μετά πυροβολούσαν στα χέρια. Τα θύματα αιμορραγούσαν για πολλή ώρα. Στη συνέχεια, εφόσον είχαν απολαύσει το φρικτό θέαμα, τους πυροβολούσαν σε διάφορα σημεία του σώματος με τρόπο ώστε να μην πεθάνουν ακαριαία. Μόνο όταν διαπίστωναν ότι το θύμα είναι μια αιματηρή μάζα, ακολουθούσε ο πυροβολισμός στο μέτωπο. Πάντοτε πριν τις εκτελέσεις καλούσαν τους ανωτέρους τους, που καθόντουσαν και διασκέδαζαν τις εκτελέσεις, απολαμβάνοντας το κρασί και το καπνιστό με συνοδεία του πιάνου της Balalaika …

…….Πολύ συχνά οι κόκκινοι χρησιμοποιούσαν το μαρτύριο της εκδοράς του δέρματος: για να μαλακώσει το δέρμα των θυμάτων τους βάζανε στο βραστό νερό, κάνανε μια τομή στο λαιμό και γύρω από τους καρπούς, έσυραν το δέρμα με λαβίδα, και στη συνέχεια έριχναν τα θύματα στο κρύο….

…… Αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται στην Κεντρική Επιτροπή του Χάρκοβ, με επικεφαλής τον «σύντροφο Edward» και τον «σύντροφο Saenko». Μετά από την εκδίωξη των μπολσεβίκων από το Χάρκοβ η Εθελοντική Φρουρά των Ρώσων ανακάλυψε στα κελάρια της ΚΕ πολλά «γάντια». Δηλ. το δέρμα των χεριών μαζί με τα νύχια. Οι ανασκαφές των λάκκων, στους οποίους έριχναν τα σώματα, αποκάλυψαν ίχνη από κάποια φοβερά πειράματα στα γεννητικά όργανα, η ουσία των οποίων δεν μπορούσε να εξηγηθεί ακόμα και από τους καλύτερους χειρουργούς της πόλης …

…….Από τα πτώματα των πρώην αξιωματικών της Ρωσίας είχαν κοπεί με ένα μαχαίρι (ή καεί;) επωμίδες στους ώμους τους, στο μέτωπό τους – το Σοβιετικό πεντάστερο. Τους κόψανε την μύτη, τα χείλια και τα αυτιά…..

……Στο Χάρκοβ βρέθηκαν πολλές γυναίκες με κομμένα τα στήθη ή θηλές. Εκατοντάδες άνθρωποι πέθαναν από πνιγμό στα υπόγεια στα οποία τους οδήγησαν και έπειτα τους άνοιξαν τις βρύσες…..

…….. Στην Οδησσό μαινόντουσαν οι εκτελεστές Δέϊτς και Βέϊχμαν (Εβραίοι) με τους προσωπικούς τους υπαλλήλους, μεταξύ των οποίων κινέζοι και ένας μαύρος, του οποίου η «ειδικότητα» ήταν να βγάζει τις αρτηρίες από τα θύματα. Εκεί έγινε γνωστή και η Βέρα Γκραμπενσικόβα (η «περίφημη Ντόρα», Εβραία), η οποία εκτέλεσε προσωπικά 700 ανθρώπους……

……. Στο Ψκόβ όλοι οι αξιωματικοί είχαν παραδοθεί σε κινέζους, οι οποίοι τους πριόνισαν σε κομμάτια…

……Στο Μπλαγκοβέσενσκ όλα τα θύματα του ΤΣΕΚΑ που βρέθηκαν είχαν κάτω από τα νύχια των ποδιών και χεριών βελόνες……

……. Στην Συμφερούπολη ο υπεύθυνος της Κόκκινης Ασφάλειας Άσκιν «έκανε πρόβες» στην ξιφασκία, προσπαθώντας να πετύχει με την μία να κόψει τις μύτες και τα αυτιά των ανθρώπων, τους οποίους έβαζε να στέκονται με σκυμμένα τα κεφάλια μπροστά του…..

……. Στην Κριμαία οι άνθρωποι της ΤΣΕΚΑ, πριν από την εκτέλεση των αδερφών νοσοκόμων τους βίαζαν. Πολλές αδερφές αυτοκτόνησαν με δηλητήρια στα νοσοκομεία για να αποφύγουν την ατίμωση….

……Στο λιμάνι της Σεβαστούπολης υπήρχαν μέρη στα οποία κανένας δύτης δεν πλησίαζε: δύο από αυτούς, που είχαν καταδυθεί παλαιά είχαν χάσει τα λογικά τους από το θέαμα. Μετά από έντονες προσπάθειες βρέθηκαν εκατοντάδες σκελετοί με δεμένα τα πόδια στα μεγάλα βράχια….

Δείτε φωτογραφίες οι οποίες περιλαμβάνονται το βιβλίο.

      
Фото 1     http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f17.htm
Фото 2     http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f18.htm
Фото 3     http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f19.htm
Фото 4     http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f20.htm
Фото 5     http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f21.htm
Фото 6     http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f22.htm
Фото 7     http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f23.htm
Фото 8     http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f24.htm
Фото 9     http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f25.htm
Фото 10   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f27.htm
Фото 11   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f26.htm
Фото 12   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f28.htm
Фото 13   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f29.htm
Фото 14   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f30.htm
Фото 15   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f31.htm
Фото 16   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f32.htm
Фото 17   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f33.htm
Фото 18   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f34.htm
Фото 19   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f35.htm
Фото 20   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f36.htm
Фото 21   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f37.htm
Фото 22   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f38.htm
Фото 23   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f39.htm
Фото 24   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f40.htm
Фото 25   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f41.htm
Фото 26   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f42.htm
Фото 27   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f43.htm
Фото 28   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f44.htm
Фото 29   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f45.htm
Фото 30   http://swolkov.narod.ru/doc/kt/f46.htm

Και φυσικά για μην αναρωτιέστε γιατί το Κόκκινο Καθεστώς το ονομάζουμε Σιωνιστικό, μελετήστε έναν ονομαστικό κατάλογο για να δείτε ποιοι ήταν οι «προλετάριοι» και ποιος ήταν ο «λαός»: http://antistasi.org/?p=3024


Σπαρτιάτης Ν.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου