Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

"Rehobother Bastards και το πρόβλημα της μπασταρδοποίησης των ανθρώπων"


Ο πατέρας της Ανθρωπολογίας Eugen Fischer
Δείτε μερικές φωτογραφίες από το άλμπουμ του βιβλίου του πατέρα της επιστημονικής Ανθρωπολογίας Eugen Fischer «Οι μπάσταρδοι του Ρεχομπότ και το πρόβλημα της μπασταρδοποίησης των ανθρώπων».

 Η μελέτη αυτή δημοσιεύθηκε το 1913 και δίκαια θεωρείτε σαν το θεμέλιο της σύγχρονης ανθρωπολογικής επιστήμης. Στο έργο αυτό ο επιστήμονας μελέτησε τα προβλήματα από τους γάμους, αλλά και από τις απλές σχέσεις, μεταξύ λευκών ευρωπαίων και μαύρων γυναικών στην Γερμανική Νοτιοδυτική Αφρική (σημερινή Ναμίμπια).

 Ο E.Fisher στο έργο αυτό απέδειξε ότι όλοι οι νόμοι της γενετικής ισχύουν και στους ανθρώπους. Το κυριότερο συμπέρασμα της μελέτης είναι η κληρονομικότητα των φυλετικών χαρακτηριστικών των ανθρώπων σύμφωνα με όλους τους νόμους της γενετικής.


Σημ: Θα ήταν ευχής έργου να μεταφραστεί το έργο του μεγάλου φυλετιστή Ανθρωπολόγου και στα Ελληνικά. Επιτέλους, εκτός από τις ανούσιες για τον αγόνα μας βρισιές στους πουλημένους «πολιτικούς», ας ασχοληθούν οι εθνικιστές και με κάτι χρήσιμο.

Όσοι γνωρίζουν την γερμανική γλώσσα, μπορούν να διαβάσουν εδώ: http://www.velesova-sloboda.org/antrop/fischer-die-rehobother-bastards.html











Όλο το άλμπουμ μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.velesova-sloboda.org/album/fischer-rehobother-bastards.html


Σπαρτιάτης Ν.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου