Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Φιλελεύθερη Δημοκρατία: Κοινωνία της καθολικής πορνείας


Πρόσφατα ένας φίλος επισκέφτηκε μια από τις «ευημερούσες» βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες για τον κάθε «προοδευτικό» και «δημοκράτη» αστό φαντάζουν σχεδόν πρότυπα σοσιαλισμού.
Η εμπειρία του φίλου μου είναι καταθλιπτική. Για να δείξω τον βαθμό της αποσύνθεσης και παρακμής που έχουν φτάσει οι καλοταϊσμένες δημοκρατικές κοινωνίες της Ευρώπης, θα παραθέσω ένα απόσπασμα από την αφήγησή του.

«Στο Άμστερνταμ η περιέργεια με έκανε να περάσω από την περίφημη οδό των Κόκκινων φώτων. Ήθελα να καταλάβω σε τι διαφέρει η «νόμιμη» πορνεία τους από την «παράνομη» δική μας. Ένα ολόκληρο τετράγωνο έχει μεταμορφωθεί σε μια γιγαντιαία βιτρίνα. Σε κάθε καμπίνα – μια γυναίκα. Για όλα τα γούστα….. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι στο κέντρο της πλατείας. Εδώ, αν ενδιαφερθείτε για το «εμπόρευμα», θα εξυπηρετηθείτε από έναν υπάλληλο με γραβάτα. Αναλόγως του μενού (αν είστε απλός ματάκιας, αν θέλετε μόνο να χουφτώσετε κλπ), θα σας δώσει μέσα από την ταμειακή μηχανή (εδώ οι φορολογικές υπηρεσίες δεν αστειεύονται) τον λογαριασμό προς πληρωμή για να πάτε με τη απόδειξή σας στο κατάλληλο θάλαμο. Εκεί, όλα σύμφωνα με το χαρτάκι του «νόμιμου» νταβατζή, πραγματοποιείτε η πράξη της αγοραπωλησίας. Σάν σε μια υπεραγορά της γειτονιάς μας….»

Ο φίλος μου, ένας ένθερμος υποστηρικτής της δημοκρατίας, της «προόδου» και των «ανθρώπινων δικαιωμάτων», μετά από το ταξίδι του, έχασε κάθε ενδιαφέρον για αυτές τις «ευρωπαϊκές αξίες». Αν αυτά τα κράτη ονομάζονται «πολιτισμένα», τότε η ανθρωπότητα είναι μια κοινωνία μαϊμούδων και όχι ανθρώπων.
Το θέμα μου εδώ δεν είναι η πορνεία καθ’ αυτής, αλλά η αναπτυγμένη «ελεύθερη αγορά». Ο καπιταλισμός μέσον της δημοκρατίας έχει μετατρέψει σε εμπόρευμα τα πάντα, περιλαμβανομένων και των ανθρώπων. Τους διαίρεσε σε κατηγορίες αναλόγως της χρησιμότητάς τους και τους έβαλε ετικέτες με τιμές.

Ο άνθρωπος στον καπιταλισμό δεν φαντάζει καθόλου άνθρωπος, αλλά ένα εμπόρευμα.


Με βάση τις ανάγκες της οικονομικής και πολιτικής ελίτ οι επιστήμονες, οι δημοσιογράφοι, οι καλλιτέχνες, οι μουσικοί και διάφοροι άλλοι «διανοούμενοι» κοστολογούνται σύμφωνα με τον βαθμό της υποταγής τους. Λίγοι απ’ αυτούς, οι οποίοι δεν θέλουν να αναπαράγουν ανοησίες, στην καπιταλιστική κοινωνία δεν αξίζουν ούτε μια δραχμή.

Σε περισσότερους φυσιολογικούς ανθρώπους ο πωλητής της ανθρώπινης σάρκας μόνο αποστροφή μπορεί να προκαλεί.

Ωστόσο, όταν ένας «ιστορικός επιστήμονας» από την τηλεόραση ή από το βήμα ενός επιστημονικού συνεδρίου λεει για την «γέννηση ενός έθνους το 1821», αυτό σε τι είναι καλύτερο από την φυσική πορνεία; Ένας «καλλιτέχνης» των σημερινών τηλεοπτικών πορνοσειρών, ένας «δημοσιογράφος» των καναλιών της παραπληροφόρησης, ένας ψηφοφόρος που ανταλλάσσει την ψήφο του με μια θέση στο δημόσιο αντί τη συνειδητή πολιτική επιλογή σε τι διαφέρει από τις σάρκες των βιτρινών; Απλώς διαφέρει το εμπόρευμά που πουλούν……

Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, αντί να αισθανόμαστε στην κοινωνία (τους) σαν άψυχο αντικείμενο προς πώληση και αγορά, επιλέγουμε τις οποιεσδήποτε δυσκολίες και κακουχίες για να αισθανόμαστε πάνω απ΄ όλα Άνθρωποι.

Σπαρτιάτης N.I.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου