Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η Ελληνική κοινωνία είναι ένας ζωντανός οργανισμός.


Φανταστείτε την ελληνική κοινωνία σαν έναν ζωντανό οργανισμό, παρομοιάστε την με έναν άνθρωπο.Tι χρειάζεται κάθε μέρα αυτός ο οργανισμός για να επιβιώσει? Πρωτίστως, χρειάζεται τροφή και νερό και πνευματική άσκηση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε τυχόν καθημερινά προβλήματα.Σωματική άσκηση,ούτως ώστε να χει μια καλή φυσική κατάσταση για να μπορέσει να είναι υγιής. Επιπρόσθετα χρειάζεται και άλλα πράγματα που θα ανεβάσουν το επίπεδο ζωής, εκτός απ την επιβίωση.Τέτοια παραδείγματα είναι να είναι κοινωνικός,να είναι ξεκούραστος,να διασκεδάζει,να εξερευνά τον κόσμο γύρω του και άλλα πολλά που δεν είναι επί του παρόντος.

Ο καθένας μπορεί να κάνει τις αντιπαραβολές του ανάμεσα στην ελληνική κοινωνία και έναν ανθρώπινο οργανισμό.

Για να μπορέσει να λειτουργήσει και να είναι βιώσιμη μια κοινωνία,όπως η ελληνική για παράδειγμα,πρέπει όλοι οι μετέχοντες σε αυτήν,να λειτουργούν σαν ένας ανθρώπινος οργανισμός. Όλοι μας αποτελούμε ένα ξεχωριστό κομμάτι αυτού του οργανισμού που λέγεται Ελλάδα.
Αν ένα κομμάτι αρχίζει να υπολειτουργεί ,να αχρηστεύεται,να επιβαρύνει τα υπόλοιπα υγιή κομμάτια, τότε επαγωγικά θα πάψει να λειτουργεί με φυσικό επακόλουθο το θάνατο αυτού του κομματιού.
Οπως είναι λογικό αν συμβεί αυτό,με τι σειρά τους θα πεθάνουν και άλλα κομμάτια του ζωντανού οργανισμού,γιατί όσο μικρο  και ασήμαντο μπορεί να είναι αυτό το κομμάτι ,χωρίς αυτό δε μπορεί να υφισταται οργανισμός.Οσο δυνατός και υγιής να ήταν κάποτε,αυτός ο οργανισμός δε θα μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί σωστά.

Με την πάροδο του χρόνου θα αρρωστήσει, θα πεθάνει.

Θα ήταν ιδανικό στην ελληνική κοινωνία αν υποθέταμε ότι μόνο ένα κομμάτι του συγκεκριμένου οργανισμού δυσλειτουτργούσε αφήνοντας τα υπόλοιπα υγιή μέρη να δουλεύουν κανονικά. Επιπλέον, στην παρελθούσα σωστή λειτουργία του οργανισμού θα είχαν αναπτύχθεί άμυνες και αντισώματα πού θα είχαν προλάβει αυτό το κομμάτι να μη χαλάσει την κοινωνική συνοχή του ζωντανού ελληνικού οργανισμού.

Τα δεδομένα και τα γεγονότα είναι τελείως διαφορετικά Κάποιοι "γιατροί" πειραματίστηκαν πάνω σ' αυτόν τον ζωντανό οργανισμό πολλά χρόνια.Το ανοσοποιητικό δε δουλεύει εδώ και καιρό. Αιμοδοσία με όλων των ειδών τις αρρώστιες : aids καρκίνος,ηπατίτιδα,σύφιλη και άλλα.
Εχουν γεμίσει την κοινωνία μας με παράσιτα και βρωμιά.(Μη ξεχνάτε να κάνετε τις αντιπαραβολές σε όλα αυτά που διαβάζετε με την ελληνική κοινωνία.)

Ο ελληνικός ζωντανός οργανισμός πεθαίνει.Το μυαλό δίνει και παίρνει λάθος αποφάσεις για την βιωσιμότητα της ελληνικής κοινωνίας.Αυτό το μυαλό δε θα μπορούσε να είναι άλλο εκτός από την βουλή.Εχει αφήσει ανεξέλεγκτους όλους τους ζωτικούς οργανισμούς, ο καθένας κάνει ότι θέλει, όπως θέλει,λειτουργεί ατομικά χωρίς βλέψεις για το κοινό συμφέρον.Με λίγα λόγια ο κάθε οργανισμός δουλεύει αυτόνομα δίνοντας λόγο μόνο στο μυαλό -δηλαδή στη βουλή- χωρίς να ενδιαφέρεται για τους υπολοίπους.Έχει γεμίσει την κάποτε υγιή κοινωνία μας με παράσιτα και αρρώστιες, ναρκομανείς, πουτάνες, λαθρομετανάστες, φονιάδες, κακοποιούς, βιαστές, κλέφτες, ανώμαλους, κομματόσκυλα, χουλιγκανς, αλήτες με γραβάτες  και τους αλληλέγγυους τους!!!
O καθένας δουλεύει μόνο για προσωπικό όφελος, συμφέρον και προβολή.

Για να μη μακρηγορούμε, έτσι όπως οφείλει να δουλέψει ένας ανθρώπινος οργανισμός ώστε να είναι υγιής , έτσι οφείλει να λειτουργήσει και η κοινωνία ώς σύνολο.

Οταν τα πάντα είναι βρώμικα, σάπια και άρρωστα δίπλα σου μόνο ένας τρόπος υπάρχει να σωθείς.Να αντισταθείς σε όλα αυτά εμπράκτως.

Να παλέψεις για την υγεία σου.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
ΣΗΚΩ-ΠΑΛΕΨΕ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ.

πηγή: http://antistasihellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου