Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ζήτω η ξενοφοβία των Ελλήνων


Είναι αποδεδειγμένο ότι το ανθρώπινο μυαλό σκέφτεται πιο εύκολα με εικόνες, κατηγορίες και λέξεις κλειδιά. Κάθε λέξη στον άνθρωπο δημιουργεί την αντίστοιχη εικόνα. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο οι Έλληνες, οι πνευματικά ανώτεροι από όλους τους λαούς είναι δημιουργοί των αφηρημένων εννοιών. Οι έννοιες αυτές έλειπαν από άλλους λαούς γιατί η «κατασκευή» της αντίστοιχης εικόνας απαιτούσε ειδικές πνευματικές ικανότητες.....
Γνωρίζοντας για την σημασία των εικόνων στα μυαλά των (περισσότερων) ανθρώπων, οι διαχειριστές των συνειδήσεων αλλάζουν την σημασία των λέξεων «φτιάχνοντας» καινούριες εικόνες. 
Μια απ’ αυτές της λέξης είναι και η περίφημη «ξενοφοβία».
 
Ο άνθρωπος είναι δημιούργημα των Θεών (ή της Φύσης ή του Θεού για άλλους) και ως φυσικό ον έχει κάποια αισθήματα που των χαρακτηρίζουν. 
Όπως και όλα τα όντα στην φύση, ο άνθρωπος έχει το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και της αυτοπροστασίας μέσα του. Είναι απολύτως φυσικό οι άνθρωποι που ανήκουν σε ένα σύνολο ή ευρύτερα σε μια κοινωνία να δείχνουν διστακτικότητα και φόβο μπροστά σε έναν ξένο, όπως και μπροστά σε κάθε τι άγνωστο και ανεξερεύνητο. 
Η λέξη αυτή έχει μετατραπεί με την βοήθεια των ΜΜΕ σε μαστίγιο με το οποίο μαστιγώνουν τον κάθε αντιστεκόμενο στον εποικισμό της Πατρίδας του. 
Όχι μόνο οι καθεστωτικοί «αναλυτές» και «δημοσιογράφοι» , οι οποίοι αναπαράγουν τις κατά παραγγελία ανοησίες, αλλά και ο κάθε πατριώτης που αναπαράγει αυτή την λέξη και απολογείται μπροστά σε «αντιρατσιστές» και «προοδευτικούς», άθελα ή μη βάζει νερό στο μύλο της αντιρατσιστικής τους προπαγάνδας. 
Η ξενοφοβία είναι στα γονίδια των (φυσιολογικών) ανθρώπων. Θα ήταν ανθρώπινη ανωμαλία να μην ήταν. 
Η ξενοφοβία σε μια κοινωνία φοβίζει τόσο πολύ τους «αντιρατσιστές» (μεταξύ των οποίων και πολλοί τάχα «πατριώτες») , επειδή αποτελεί ένδειξη ότι η κοινωνία αυτή είναι ακόμα υγιείς και έχει ακόμα αναλλοίωτο το αίσθημα της αυτοπροστασίας και της αυτοσυντήρησης. 
Και γ’ αυτό 
Ζήτω η ξενοφοβία των Ελλήνων.

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου