Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

 

9 Μαΐου 2011

Προς όλους τους συναγωνιστές,

προς τον κάθε πατριώτη,

προς όλους τους ελεύθερους Έλληνες 

 Αγαπητέ συμπατριώτη – συμπατριώτισσα,

 Πατρίδα διέρχεται κρίσιμη καμπή, στην οποία οδήγησε η ανεπάρκεια και ο νεοταξίτικος εθνομηδενισμός του Προέδρου Χριστόφια. Ο ίδιος υπόσχεται λύση μέχρι το τέλος του έτους, η οποία λύση δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ταφόπλακα της συνέχειας των Ελλήνων της Κύπρου στη Γη που τους γέννησε. 

Ενώπιον των ανθελληνικών μεθοδεύσεων της Κυβέρνησης Χριστόφια, των Τούρκων και Άγγλων έχουμε μία και μόνο επιλογή: ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! 

Το Κίνημά μας δεν έχει καμία κομματική εξάρτηση ούτε και διεκδικεί ψήφο στις εκλογές. Αποστολή του Κινήματός μας είναι η συνένωση του λαού, ανεξαρτήτως κομματικών καταβολών, για να ανακόψει την Ακελική λαίλαπα, η οποία αποτελεί το βαποράκι της Αγγλοτουρκικής πολιτικής.

 Προς τούτου, το Κίνημά μας διοργανώνει αυτή την εβδομάδα δύο εκδηλώσεις οι οποίες έχουν προγραμματισθεί και κοινοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές προ πολλού: 

▪         Η διοργάνωση συζήτησης την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αρχιεπισκοπής με θέμα: «Κατοχή, Οδοφράγματα, Λαθρομετανάστες – οι χαίνουσες πληγές του Ελληνισμού της Κύπρου». 

▪         Η διοργάνωση πορείας εναντίον της Κατοχής και της πολιτικής των Οδοφραγμάτων και των Λαθρομεταναστών, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011, ώρα 19:30, από αστυνομία Λυκαβητού – Λήδρας – Πλατεία Φανερωμένης. 

Οι λεγόμενοι αντιρατσιστές, η πέμπτη φάλαγγα του εχθρού, με σκοπό να ανακόψει την πορεία μας, διακήρυξε ήδη τη διοργάνωση αντισυγκέντρωσης στην Πλατεία Φανερωμένης, την ίδια ώρα κατά την οποία θα λάβει χώραν η δική μας πορεία. Σκοπός της πέμπτης φάλαγγας είναι η εξουδετέρωση της πορείας μας και κατ’ επέκταση της αντίδρασης του λαού μας στις εθνοκτόνες μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης Χριστόφια και των Αγγλοτούρκων. 

Επιβάλλεται συνεπώς, η πορεία του Κινήματός μας, η οποία διεκδικεί τον Ιστορικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, να επιτύχει ώστε ο Ιερός μας χώρος να παραμείνει σε χέρια Ελληνικά. Η πορεία, η οποία εν ολίγοις διεκδικεί τα Όσια και Ιερά μας τα οποία οι Άπιστοι επιχειρούν να μαγαρίσουν, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ΝΙΚΗΣΕΙ. Τούτο θα επιτευχθεί εάν η πορεία παρουσιάσει αγωνιστικό παλμό και μαζικότητα. 

Ζητούμε από σένα Συμπατριώτη, Συναγωνιστή, Έλληνα να δώσεις το αγωνιστικό σου παρόν. Ψηλά λοιπόν τα λάβαρα της Λευτεριάς. Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ! Η Νίκη είναι δική μας!   

 

Εκτελεστική Γραμματεία

Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης


Διαβάστε και την ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 13 ΜΑΙΟΥ : http://antistasi.org/?p=17242 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου