Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Δημοκρατία: Γιατί οι Έλληνες επιλέγουν τον αφανισμό τους;



Όλα τα καλά της λεγόμενης «Δημοκρατίας» φαίνονται στης μέρες των «προεκλογικών αγόνων», όταν όλη η ενέργεια των εξουσιαστών καταναλώνετε για να υφαρπάξουν την απαραίτητη ψήφο του ανθρώπου της μάζας.


Γιατί οι Έλληνες, ενώ βρίσκονται στο χείλος φυσικού αφανισμού (υπογεννητικότητα και μετανάστες), στο αποκορύφωμα τις πνευματικής παρακμής, στην φτώχεια και στη μιζέρια – υποστηρίζει την ίδια αντεθνική εξουσία και την σταθετότητα αυτού του κράτους ;

Για να καταλάβουμε αυτό το παράξενο φαινόμενο, ας δούμε ένα απλό παράδειγμα από την ζωή.

Να ένας «απλός πολίτης». Εκτός από ανάγκες διατροφής, ύπνου και ξεκούρασης μετά από την εργασία του έχει, σαν φυσιολογικός άνθρωπος, και ανάγκη από πνευματική «τροφή». Με τι ικανοποιεί αυτήν την ανάγκη; Σωστά, με διάβασμα ροζ και αθλητικών εφημερίδων και περιοδικών, με κατανάλωση των «ειδήσεων» των «ανεξάρτητων» καναλιών και εφημερίδων.


Η πνευματική τροφή του «μέσου πολίτη», ο οποίος "Δημοκρατικά" αποφασίζει για το μέλλον της κοινωνίας.
Π.χ. όταν σας λεω το όνομα Αϊνστάιν τι έρχεται στο μυαλό σας ; Σωστά, η θεωρία της σχετικότητας και ότι είναι ιδιοφυία κλπ. Πόσοι από σας έχουν διαβάσει την μελέτη «του», πόσοι ξέρετε για την ιστορία αυτής της μελέτης ; Σωστά, σχεδόν κανένας . Άρα οι γνώμη σας ότι είναι ιδιοφυία κλπ δεν είναι δική σας, αλλά το έχετε «πάρει» από άλλους, δηλ επιτρέψατε άλλους να σκεφτούν για σας. Έτσι έχουν τα πράγματα με τον «μέσο πολίτη».

Υπάρχει ώμος και ένας άλλος άνθρωπος. Εκτός από τροφή, ύπνο και ξεκούραση αυτός έχει διάφορες άλλες ανάγκες και ενδιαφέροντα, π.χ. σε κάποιους κλάδους τις κοινωνικής επιστήμης : κοινωνιολογία, ψυχολογία, ιστορία, πολιτική, πολεμική επιστήμη και σε μερικά άλλα, τα οποία του επιτρέπουν να σκέπτεται και να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που μπορούν να σκέπτονται μόνοι τους και τι πολιτικά πιστεύω έχουν. Αλλού είναι το θέμα …

Αυτοί οι δύο τόσο διαφορετική άνθρωποι, ο ένας να σκέπτεται και ο άλλος απλός να «καταναλώνει» ξένες σκέψεις, έχουν στην Δημοκρατία "μας" το ίδιο δικαίωμα ψήφου. Και ο πρώτος και ο δεύτερος με βάση το Σύνταγμα, είναι ισοδύναμη όσον αφορά την ψήφο. Πόσες φορές αριθμητικά οι άνθρωποι του πρώτου τύπου είναι πολλαπλάσιοι του δεύτερου τύπου; Σκεφτείτε το, αλλά το συμπέρασμά σας δεν θα είναι καθησυχαστικό για την φύση των ανθρώπων….

Αυτή η εκλογική ισότητα είναι δίκαια ; Νομίζω, όχι. Αλλά οι εξουσιαστές και τα τσιράκια τους (τα ΜΜ"Ε" και ο «πνευματικός κόσμος») έχουν άλλοι γνώμη, με αποτέλεσμα το σάπιο αντεθνικό σύστημα να έχει βάσεις στην ανικανότητα λογικής και ανεξάρτητης σκέψεις των μαζών.


Και χρόνια τώρα η εξουσία και τα τσιράκια τους τα ΜΜ"Ε" καθημερινά βομβαρδίζουν τους Έλληνες ότι μόνο η «ελεύθερη λαϊκή βούληση» μπορεί να εγγυηθεί την ευημερία και τον πνευματικό πρόοδο της Ελλάδας. Αντιθέτως, καθημερινά η δημοκρατία δείχνει το πώς εννοεί τον πρόοδο: ορδές λαθρομεταναστών, πορνοκουλτούρα και πνευματικός μαρασμός.

Ο μεγάλος Γάλλος φιλόσοφος Ουστάβος Λεμπόν στο κλασσικό του βιβλίο «Η ψυχολογία των μαζών» (
σημ. για κάθε λογής «προοδευτικούς»: αυτό ήταν το επιτραπέζιο βιβλίο του Λένιν και όχι το περιβόητο «Μανιφέστο», διότι η επιτυχία τις αποστολής του βασιζόταν στον πνευματικό έλεγχο των μαζών) έγραφε : «η απόψεις των μαζών πάντοτε είναι αποτέλεσμα δημαγωγίας και όχι αποτέλεσμα ελεύθερης σκέψεις και συζήτησης…. Η μάζες μπορούν να συσσωρεύσουν μόνο ηλιθιότητες και όχι εξυπνάδα». Επίκαιρες και απόλυτος εύστοχες λέξεις, που μπορούν να περιγράψουν την «λαϊκή βούληση» και την «λαϊκή εντολή».

Ο Α.Μέλνικοβ, επιστήμονας κοινωνίο-βιολόγος γράφει : «Στην κοινωνία εκατομμυρίων η δημοκρατία με απευθείας δικαίωμα ψήφου (ένας άνθρωπος – ένας ψήφος), χωρίς των υπολογισμό των κοινωνιολογικό – γενετικών ιδιαιτεροτήτων των ανθρώπων τίποτα εκτός από κοινωνικά προβλήματα, πνευματική και φυσιολογική παρακμή, οικολογικές καταστροφές, γεωπολιτικά προβλήματα δεν μπορεί να ελπίζει. Και όσο σύνθετα είναι αυτά τα προβλήματα – τόσο λιγότεροι έχουν την δυνατότητα να τα επιλύουν σωστά». Παραπέρα ο επιστήμονας κάνει ένα εύλογο ερώτημα : «Όλες οι κοινωνίες απαρτίζονται από ανθρώπους που έχουν από την φύση τους διαφορετικές ικανότητες ως προς συνειδητές επιλογές τους. Μπορεί ένας άνθρωπος που μπερδεύετε στον πίνακα πολλαπλασιασμού να έχει την ίδια δύναμη στης αποφάσεις κοινωνικής σημασίας με έναν πολυτάλαντο άνθρωπο, που κατέχει πολύπλευρες επιστημονικές και ιστορικόπολιτικές ικανότητες ; Και μάλιστα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επιβίωση και στρατηγικές επιλογές ανάπτυξης του συνόλου ;» Η απάντηση είναι προφανής….

Ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες – κοινωνιολόγους παγκόσμιας εμβέλειας, ο Ρώσος Β.Μ.Αβδέεβ, γράφει επί αυτού του θέματος : «η στατιστική με κατηγορηματικό τρόπο μας πιστοποιεί ότι μόνο 5-10% του συνόλου τις κοινωνίας είναι σε θέση να αξιολογήσει με τα δικά του ανεξάρτητα κριτήρια το όποιο γεγονός ή όποια κατάσταση». Μόνο μέσα σε αυτά τα ποσοστά, που μπορούν να έχουν την δική τους κρίση, μη επηρεαζόμενη από άλλους ή ξένους, ο Αβδέεβ βλέπει την σωτηρία οποιαδήποτε κοινωνίας. Όπως βλέπετε, η δημοκρατία δεν έχει καμιά σχέση με αυτό.

Έχοντας αυτά τα δεδομένα και εκμεταλλευόμενοι την ικανότητα τους για ρύθμιση του εγκεφάλου των μαζών, δηλ. της «κοινής γνώμης», οι εξουσιαστές παίρνουν πάντοτε το επιθυμητό γ’ αυτούς αποτέλεσμα.

Ο άνθρωπος της μάζας είναι δέκτης δημαγωγίας και είναι εξαρτώμενο. Ο πληθυσμός** της Ελλάδας υπερπιστεύοντας ότι οι «δυσκολίες» είναι θέμα χρόνου να περάσουν, ότι η «οικονομική ανάπτυξη» είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί, ότι «οι δημοκρατικές διαδικασίες» θα «βρουν τους ενόχους» και ότι «ευρωπαϊκή οικογένεια» είναι «δίπλα μας», ψηφίζει με τα δύο χέρια σηκωμένα την καταστροφή που του ετοιμάζουν οι εθνόκτονες και αντεθνικοί πολιτικάντηδες. Και δεν έχει καμιά σημασία οι πολιτικάντηδες το κάνουν σκόπιμα ή όχι….

Σήμερα τα ΜΜ"Ε"είναι πολύ αποτελεσματικά όπλα των κυβερνώντων για την διαμόρφωση της «κοινής γνώμης». Σήμερα για να βρίσκονται οι άνθρωποι σε κατάσταση ρυθμιζόμενου ρομπότ δεν χρειάζεται να τους μαζεύουν σε διαδηλώσεις και σε συγκεντρώσεις. Φτάνει μόνο να βρίσκονται στα διαμερίσματα τους, να βλέπουν τηλεόραση ή να διαβάζουν τις φρέσκες «ανεξάρτητες» εφημερίδες.


**Σημ: Όταν οι Έλληνες επαναστατήσουν θα ξανακερδίσουν το δικαίωμα να λέγονται Έθνος, προς το παρών τους έχουν μετατρέψει σε άβουλο πληθυσμό.

Σπαρτιάτης Ν.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου