Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Εμείς οι Παγανιστές Ιμπεριαλιστές



Ο κύκλος κλείνει και αυτό που ένας αρχαίος μύθος—Ιρανικός αρχικά μέχρι που έγινε Εβραικός—περιγράφει με τον αποκαλυπτικό όρο "η κρίση του σύμπαντος", τώρα επιβάλλει αυτό επάνω μας: την διαφοροποίηση του "εκλεκτού λαού" απο εκείνους οι οποίοι, στο "τέλος του κόσμου"—με αυτο εννοούν τον κόσμο μας, τον πολιτισμό μας—θα εξαφανιστούν.

Καλούμε για μία ααποφασιστική, δίχως όρους, ολοκληρωτική επιστροφή στην παγανιστική παράδοση. Έχουμε τελείωσει με κάθε συμβιβασμό, με κάθε αδυναμία, και με κάθε επιείκεια προς οτιδήποτε που, προερχόμενο απο την Σημιτική-Χριστιανική ρίζα του, έχει μολύνει το αίμα μας και την νοημοσύνη μας.


Χωρίς την επιστροφή σε με τέτοια παράδοση δεν υπάρχει απελευθέρωση, δεν υπάρχει αληθινή αποκατάσταση, και η μετατροπή στις αληθινές αξίες του πνεύματος, της δύναμης, της ιεραρχείας και της Αυτοκρατορίας δεν είναι εφικτή. Αυτή είναι μια αλήθεια που δεν επιδέχεται αμφιβολία.

Αντι-Ευρώπη, αντι-σημιτισμός, αντι-χριστιανισμός—αυτό είναι το σύνθημα μας. Ο πιο χαζός και παράλογος μύθος κάνει τον παγανισμό ένα συνώνυμο για τον υλισμό και την διαφθορά, και αντ' αυτού απεικονίζει μία εξωτική αντι-Άρια θρησκεία φτιαγμένη μέσα απο την παρακμή μας ως την πιο αγνή και πιο αποκλεισμένη σύνθεση απο ότι είναι πνευματικό, σχέδον σαν να το είχε ολόκληρη η ιστορία του πολιτισμού ήδη προκαθορίσει. Και πώς αυτή η πρόληψη είναι ακόμα σταθερά και βαθιά ριζωμένη στην σύγχρονη "καλλιεργημένη" μας άποψη!


We Pagan Imperialists
By Julius Evola

πηγή:   http://greekns.blogspot.com/2011/05/we-pagan-imperialists.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου