Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ποιος είναι Λευκός ;


του David Lane

Όσοι από εσάς, για χρόνια ή δεκαετίες, έχετε είτε παρακολουθήσει είτε συμμετάσχει στην αντίσταση κατά της δολοφονίας της Λευκής φυλής, ξέρετε ότι οι προβοκάτορες έχουν επιτεθεί στη φυλετική καθαρότητα των δηλωμένων ηγετών της για να αμφισβητήσουν τα κίνητρά τους. Κατά τη γνώμη μου, μέρος του λόγου για τον οποίον αυτή η τακτική έχει δουλέψει επιτυχώς υπέρ του εχθρού, είναι μια νοοτροπία που απορρέει από μια αλλότρια θρησκεία. Μια βασική αρχή του Ιουδαιο-χριστιανισμού, και εν μέρει το ολέθριο δέλεάρ του, είναι ότι επιτρέπει σε κατώτερους ανθρώπους να διεκδικούν ιδιότητες μιας ανώτερης τάξης χωρίς να καταβάλλουν αντίστοιχη προσπάθεια. Ένας Ιουδαιο-χριστιανός με IQ 90 και θλιβερό βίο, μπορεί να βαπτιστεί, να επαναλάβει μερικά τελετουργικά λόγια και ξαφνικά, ως δια μαγείας να αποκτά θεϊκή ποιότητα, ανώτερη εκείνης ενός ανθρώπου ένα εκατομμύριο φορές καλύτερου από αυτόν στο πνεύμα και το ήθος. Χαρακτηριστικό αυτής της νοοτροπίας είναι το σύνδρομο του «ξανθού γαλανομάτη». Και το λέω αυτό σκόπιμα, καθώς στην όψη είμαι νορδικού τύπου, ψηλός, λεπτός, ξανθός με γαλανά μάτια. Παρ’ όλα αυτά, μπορώ μονάχα να μαντέψω την καθαρότητα των προγόνων μου.

Ο καταγεγραμμένος πατέρας μου πουλούσε τη μάνα μου στους φίλους του και σε αγνώστους, για να ξοδεύει τα λεφτά σε μεθύσια, οπότε μόνο οι Θεοί γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι αυτό. Δείχνω Λευκός. Πολεμώ για τους Λευκούς. Αναγνωρίζω τα επιτεύγματα της Λευκής φυλής. Θέλω να διατηρήσω το είδος μας. Με τρομοκρατεί το ότι η ομορφιά της Λευκής Άριας γυναίκας μπορεί σύντομα να εξαφανιστεί για πάντα από τη γη. Υποφέρω για κάθε Λευκό παιδί που βασανίζεται στον πολυφυλετικό εφιάλτη της Αμερικής. Βλέπω την ομορφιά σε μία πριγκίπισσα των Κελτών με καστανά ή κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια. Βλέπω την ομορφιά σε μια αγαλματένια Νορδική Θεά με γαλάζια μάτια και χρυσά μαλλιά. Βλέπω την ομορφιά σε μια Ιρλανδέζα κοπελιά με φακίδες στο πρόσωπο. Βλέπω τον ηρωισμό στον Robert Jay Mathews και στον Richard Scutari με τα σκούρα τους μαλλιά και τα πράσινα ή καστανά μάτια, όπως και στον Frank DeSilva, έναν ανοιχτόχρωμο κοκκαλιάρη αδελφό (σ.σ. της Σιωπηλής Αδελφότητας) με γαλλο-πορτογαλικό όνομα. Η δική τους ευ-γένεια είναι πολύ μεγαλύτερη από το 99% των «ιδεωδών Νορδικών», θα μπορούσα να προσθέσω.
 
Προς εκείνους που καυχιούνται για την «καθαρότητά» τους, έχετε 2 γονείς, 4 παππούδες, 8 προπάππους, και πάει λέγοντας. Πηγαίνετε πίσω ας πούμε 500 χρόνια κι έχετε ένα εκατομμύριο προγόνους. Λίγες ακόμη γενιές πίσω, και οποιοσδήποτε από όλους όσοι πάτησαν ποτέ τα εδάφη της Ευρώπης μπορεί να είναι πρόγονός σας, συμπεριλαμβάνοντας τους Ούνους, τους Μογγόλους και τους Μαυριτανούς. Δεν υπάρχουν 100% καθαροί Άριοι, όπως πριν από 10.000 χρόνια. Όμως ακόμη υπάρχουμε ως μια ξεχωριστή και μοναδική βιολογική οντότητα. Τα πνευματικά επιτεύγματα και οι πολιτισμοί που δημιουργούμε είναι πέραν κάθε συγκρίσεως. Η ομορφιά των γυναικών μας, ξανθών, μελαχροινών, κοκκινομάλλων, με πράσινα, μπλε, καστανά μάτια, είναι η επιθυμία όλων των ανδρών και ο φθόνος όλων των γυναικών. Επομένως, δεν θέλουμε να παρασυρθούμε από κουτσομπολιά ή εικασίες σχετικά με το ποιος μπορεί να είναι κατά 1/16 Ινδός ή να έχει λίγο ιταλικό, ισπανικό ή πορτογαλικό αίμα. Δεν πρόκειται να συζητήσουμε αν το συλλογικό υπόλοιπο της Λευκής γενετικής δεξαμενής είναι 95% ή 97% καθαρά Άριο.

Σίγουρα θα ήταν τραγικό αν οι διάφορες υποδιαιρέσεις της φυλής μας χάσουν τα διακριτικά τους χαρακτηριστικά και την ομορφιά τους. Και αφότου εξασφαλίσουμε την ύπαρξη του λαού μας και το μέλλον ΟΛΩΝ των παιδιών μας, ελπιδοφόρα μπορούμε να κάνουμε βήματα προς τη διατήρηση αυτής της ποικιλομορφίας. Αλλά για την ώρα, θα δεχτούμε τα γεγονότα και τις συνθήκες όπως είναι. Θα εργαστούμε μαζί για τον ιερό σκοπό και δεν θα ανεχτούμε προβοκάτορες, διασπάσεις και διχόνοιες. Αν κάποιος δείχνει Λευκός, συμπεριφέρεται σαν Λευκός, πολεμά σαν Λευκός, τότε μέχρι οι πράξεις του να αποδείξουν το αντίθετο, είναι Λαός μας. Από την άλλη πλευρά, ανεξαρτήτως καταγωγής ή εμφάνισης, εκείνοι που εναντιώνονται, επικρίνουν, εμποδίζουν ή αποτυγχάνουν να υποστηρίξουν το σκοπό μας, δεν είναι φίλοι μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου