Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Πόλεμος στους ουρανούς πάνω από το Κρεμλίνο

http://www.ari.ru/
(13.12.2009)

του VIKTOR OUVEROV

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ - ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΜΑΥΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.

Αργά το βράδυ της παρασκευής, 11δεκεμβρίου, στο i-net αναρτήθηκε ένα video, στο οποίο μια κάμερα από ένα αυτοκίνητο έβγαλε ένα παράξενο αντικείμενο πάνω από το Κρεμλίνο και την Κόκκινη Πλατεία . Το αντικείμενο θύμιζε μια τεράστια μαύρη πυραμίδα με διάσταση πλευράς εκατοντάδες μέτρα, η οποία με μικρή ταχύτητα στριφογύριζε πάνω από την Πλατεία σε ύψος περίπου μισό χιλιόμετρο.

Δείτε αυτό το video: http://www.youtube.com/watch?v=Q0X7HH6-SZo

Αυτό το video, μαζί με κάποιο άλλο από άλλο σημείο της πόλης, το είδαμε στο τηλεοπτικό κανάλι RussiaToday: http://www.youtube.com/watch?v=fa2TN4ZSBm8

Όπως φαίνεται ακόμα και από την φωτογραφία

το γεγονός είναι τουλάχιστον πρωτοφανές. Είναι τόσο φανταστικό το γεγονός που δεν τολμούσαμε να το σχολιάσουμε για πολύν ώρα. Το ότι είναι γνήσιο το video και δεν είναι καμιά απάτη – είναι προφανές για όλους. Πρέπει όμως να αποκληθούν όλα τα ενδεχόμενα.

Η ανύψωση των αερόστατων στην Κόκκινη Πλατεία τελευταία φορά έχει γίνει μετά από το τέλους του 2-ου Παγκόσμιου Πολέμου. Γ’ αυτό αν αυτό ήταν αερόστατο, θα το ξέραμε από τα ΜΜΕ.

Το γεγονός είναι ένα: πάνω από την Κόκκινη Πλατεία, ακριβός πάνω από το ζικκουράτ (σ.σ. εννοεί το «μαυσωλείο» του εβραίου Μπλάνκ-Λένιν, ζικκουράτ ονομάζονταν οι κατασκευές στην Βαβυλωνία από τους χαλδαίους με την τοποθέτηση μούμιας για θρησκευτικούς και μεταφυσικούς σκοπούς) με την μούμια, παρατηρήθηκε ΑΓΝΩΣΤΩ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ με σχήμα μιας μεγάλης μαύρης πυραμίδας.

Όχι σε σχήμα «δίσκου», όχι σε σχήμα κυλίνδρου ή τριγώνου. Δηλ. το «UFO» αυτό θα εξέπληττε ακόμα και τον πιο πεπειραμένο UFOλόγο. Έκανε εντύπωση και σε όλους τους χρήστες του i-net. Το youtube είχε μαζική επίσκεψημότητα. Από το RuTube κάποιοι μεθοδικά το έσβηναν για κάμποσες ώρες.

Γεννάτε ερώτημα: τι είναι αυτό; Για μας το θέμα του ζικκουράτ με την μούμια στην Πλατεία είναι θέμα πολλών ερευνών. Με το όρο «Εκούρα-Με» οι κατασκευαστές και το ιερατείο των χαλδαίων στην Αρχαία Βαβυλώνα ονόμαζαν τον όρο σύνδεσης με τα αφεντικά τους, με τους θεούς τους.

Το ότι το "μαυσωλείο" στην Ρώσικη κομουνιστική και τώρα «ελεύθερη» Πλατεία είναι ζικκουράτ, έχουμε δημοσίευση πληθώρα άρθρων (σ.σ. είναι γνωστό ότι ακόμα και το κόκκινο μάρμαρο του «μαυσωλείου η τότε ΕΣΣΔ ,το 1924, το έχει προμηθευθεί από την Μεσοποταμία, δηλ το Ιράκ).

Ακόμα και για μας που έχουμε ασχοληθεί με το θέμα του "μαυσωλείου" πολλές φωρές η «ιπτάμενη πυραμίδα» είναι σοκαριστηκή. Άλλο είναι να διαβάζεις, να μελετάς και να γράφεις, και άλλο είναι να βλέπεις αποδείξεις με τα μάτια σου....

Ετοιμάζουμε ένα μεγάλο υλικό σχετικά με το θέμα, αλλά από τώρα θα ήταν χρήσιμο να κάνουμε μερικές υποθέσεις:

Είναι πολύ πιθανών αυτό το πυραμιδοειδή αντικείμενο να βρίσκετε συνέχεια πάνω από το ζικκουράτ του Λένιν (βρισκόμενο σε κάποια «μετακινημένη» για μας διάσταση) και για κάποιους αντικειμενικούς λόγους για μας είναι αόρατο. Η φυσική του ύπαρξη έχει ευθεία σχέση με το Οιωνό που είχε παρατηρηθεί στην Νορβηγία ( http://polemosgenel.blogspot.com/2011/04/1.html ) και σχεδόν σε όλοι την επικράτεια της Ρωσίας. Μόλις εμφανίστηκε το σπιράλ, αμέσως το αντικείμενο πάνω από την Μόσχα έγινε ορατό. Αυτό, σύμφωνα με UFOλόγος, είναι μάλιστα και πολύ τυπικό για Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα: συχνά η εμφάνιση των UFO ενός τύπου (π.χ. σφαιρικών) κάνουν εμφανή τα UFO των άλλων τύπων (π.χ. δίσκων) και αντίθετα ... Με άλλα λόγια το σπιράλ στην Νορβηγία (το οποίο εμείς ερμηνεύουμε σαν εμφάνιση των φιλικών για μας δυνάμεων) έκανε εμφανή το «κρεμασμένο» πάνω από το Κρεμλίνο ορατό αντικείμενο.

Είναι πιθανή και άλλη ερμηνεία: υπεράσπιση του ζικκουράτ από τα πραγματικά αφεντικά του, για τους οποίους η εμφάνιση του σπιράλ είναι απειλή.

Από την άλλη πλευρά όμως η εμφάνιση της πυραμίδας μπορεί να σημαίνει ότι οι δυνάμεις του Καλού (για μας) προσπαθούν κατά κάποιο τρόπο να μπλοκάρουν την δράση του Κακού, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις δηνάμεις του ζικκουράτ της Πλατείας της Πρωτεύουσας.

Στην πραγματικότητα είναι νωρίς ακόμα για να βγάζουμε κάποια συμπεράσματα. Το ένα είναι σίγουρο: στον πλανήτη ξεκινάνε κάποια γεγονότα που θα είναι πολύ μεγάλα. Αυτά που συνέβησαν είναι μόνο η αρχή, όλα είναι ακόμα στην αρχή τους...

Σε όποια περίπτωση ένα αντικείμενο τέτοιου σχήματος πάνω από το ζικκουράτ με την μούμια στα σπλάχνα της έχει αναμφίβολα μεταφυσικούς σκοπούς. Όπως όταν κάποιοι Ιερείς χρησιμοποιούν για τους σκοπούς σύνδεσης με δυνάμεις ή θεούς κάποια αντικείμενα όμοια με κάτι, έτσι και εδώ έχουμε μεταφυσική πράξη...

μετάφραση Σπαρτιάτης Ν.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου