Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο παγανισμός των Ελλήνων και η θρησκεία των πληβείων / δούλων




Ελάτε να δούμε τι στην ουσία ήταν ο Ελληνικός και Ρωμαϊκός παγανισμός, αυτοί οι , κατά χριστιανούς, σκοταδισμοί και βαρβαρότητες.

Στον παγανιστικό Κόσμο των Ελλήνων και της Ρώμης η ανθρωπότητα είχε μεγάλα επιτεύγματα του πνεύματος , παρουσιάζονταν άνθησης των επιστημών , τεχνών , πολιτισμού , αισθητικής , ηθικής , του συστήματος κρατικής και κοινωνικής οργάνωσης. Πάνω σε αυτές τις βάσεις έχει κατασκευαστεί όλος ο σύγχρονος ευρωπαϊκός και όχι μόνο πολιτισμός.

Ο παγανιστικός Ελληνισμός ανέδειξε τους πιο μεγάλους , τους γιγαντιαίους της Ανθρώπινης Σκέψεις , όπως : ο Ευκλείδης , ο Πλατών , ο Αριστοτέλης , ο Πυθαγόρας , Ο Αρχιμήδης , ο Σωκράτης , ο Δημόκριτος , Ηράκλειτος ….  Οι μεγαλοφυΐες αυτοί γεννήθηκαν εκατοντάδες χρόνια πριν την γέννηση του Χριστού , και αυτοί δημιούργησαν και όχι οι διάφοροι "περιούσιοι" Σωτήρες και Απόστολοι τις βάσεις του συγχρόνου πολιτισμού και των επιστημών….


Κοιτάτε την παγανιστική θρησκεία και τους μύθους των προγόνων μας . Είναι πολύ πιο όμορφες , λογικές και φυσικές από την μίζερη , ανόητη και παράλογη χριστιανική μυθοπλασία.

Μέσον της παγανιστικής Ρώμης οι ευρωπαϊκοί λαοί γνώρισαν τον αλφάβητο και την λατινική γλωσσά , η οποία είναι η βάση των περισσότερων ευρωπαϊκών γλωσσών , και όπως είναι γνωστό η γλώσσα είναι το μεγαλύτερο όπλο για την εξερεύνηση του Κόσμου (πρέπει να σημειωθεί ότι στις μέρες μας οι μελέτες δείχνουν την τάση παρακμής των σύγχρονων ευρωπαϊκών γλωσσών).

Η Ρώμη άφησε ανώτατα δήγματα πολιτισμού και τεχνών με τα οποία οι άνθρωποι εκστασιάζονται μέχρι τις μέρες μας. Μας άφησε το Ρωμαϊκό Δίκαιο , τα θεμέλια κρατικής και κοινωνικής οργάνωσης. 

Η καταμέτρηση των επιτευγμάτων του Αιγυπτιακού , του Ινδικού , του Θιβέτιανού , του Ιρανικού , του Αρχεοκινέζικου και άλλων προχριστιανικών πολιτισμών πρέπει να γίνει χωριστά από ανθρώπους που κατέχουν το θέμα.

Η κοινωνική δομή της Ρώμης αποτελούταν από : ιερατείο , πατρίκιοι , ιππείς , πληβείους και δούλους. Οι δούλοι αγωνίζονταν για την λευτεριά τους. Οι πληβείοι αγωνίζονταν για τα ίσα δικαιώματα με τους πατρίκιους. Αλλά μέχρι το χριστιανισμό αυτοί (οι δούλοι και πληβείοι) δεν είχαν πνευματικές βάσεις στον αγώνα τους. Από πού έως που πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα οι Σοφοί και οι Ήρωες των Πολέμων με τους κατώτερους της κοινωνίας , οι οποίοι δεν έχουν κερδίσει την αναγνώριση με την αξία τους ; Ο χριστιανισμός με το μοναδικό και τον ενιαίο Θεώ του και με την αρχή της ισότητας όλων (σαν στις σύγχρονες ιουδαϊκές "Δημοκρατίες" και Κομουνισμούς) έδωσε μεγάλο πνευματικό αβαντάζ στους πληβείους και δούλους, και με τον χρόνο αυτοί κέρδισαν την μάχη γιατί απλούστατα αριθμητικά ήταν πολλαπλάσιοι. Και ύστερα…. Η ιστορία είναι γνωστή.

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου