Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Στα κατεχόμενα σαν μπω,θα μπω πυροβολώντας...

Οχι στην εθνοκτόνο πολιτική των οδοφραγμάτων

Τα οδοφράγματα:
  • Τα άνοιξε ο Ντενκτάς το 2003 με την καθοδήγηση των Εγγλέζων και  υπό την επιζήμια αμηχανία της κυβέρνησης Παπαδόπουλου.
  • Τα χειροκρότησαν οι γραικύλοι Λευκωσίας και Αθηνών πρωτοστατούντων του ΑΚΕΛ, του ΔΗΣΥ και Τζέφρυ.
  • Τα ανέπτυξε η εθνομηδενιστική Κυβέρνηση Χριστόφια προς τέρψιν και αγαλίαση των αδελφών του Τούρκων και επιστηθίων φίλων του Εγγλέζων.
  • Ενίσχύσαν οικονομικά το καθεστώς από τους εκμαυλισμένους ελληνόφωνους του νότου, οι οποίοι, έγιναν οι καλύτεροι πελάτες των καζίνων, των πορνείων και εμπορεύονται χωρίς αιδώ τα πάσης φύσεως «προϊόντα» της κατοχής, από ναρκωτικά μέχρι υλικά οικοδομής, «τσέστους» της γιαγιάς και ό,τι άλλο προσφέρει η «τούρκικη αγορά».  
  • Τα ναρκωτικά μπήκαν για καλά στη ζωή των εθνοφρουρών (οι οποίοι υποτίθεται ότι ετάχθησαν  να φυλάνε Θερμοπύλες) και εν γένει της νεολαίας μας. Σύμφωνα με τα επιτελικά σχέδια του τουρκικού στρατού ο πόλεμος τώρα διεξάγεται δια του υπογείου δρόμου της κοινωνικής διάβρωσης ώστε να εξουδετερωθούν οι όποιες τελευταίες αντιστάσεις του Κυπριακού Ελληνισμού και οι Έλληνες πλέον εξανδραποδισμένοι να πέσουν ως ώριμα φρούτα στο στόμα του αδηφάγου τουρκικού κράτους. 
  • Οι, ούτως ή άλλως μειωμένων αντιστάσεων, Κύπριοι έχουν εθιστεί για καλά με την κατοχή. Μπορεί ο κόσμος να μην έχει εμπεδώσει ακόμη το ύποπτο τουρκοφόρο σύνθημα του ΑΚΕΛ περί αδελφών Τούρκων αλλά σε κάθε περίπτωση έχει ξεβάψει στη συνείδηση του μέσου συμπατριώτη μας η εικόνα του αιμοσταγούς Μεμμέτη, ο οποίος πριν 35 χρόνια του βίαζε τη μάνα, την αδελφή, τη γυναίκα και θυγατέρα, του σκότωνε τον πατέρα και αδερφό και τον ξερίζωνε από τις πατρογονικές του εστίες. Αυτά όλα αποτελούν πλέον ψιλά γράμματα.
  • Η Τουρκία πια δεν είναι η κατοχική δύναμη, αφού η κατοχή ήρθη με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων. 
  •  Στα μάτια του διεθνούς παράγοντα ,λοιπόν, δεν υφίσταται πλέον κατοχή. Αυτοί, που απέμειναν να ενδιαφέρονται τάχα για την επίλυση του Κυπριακού είναι οι πανδόλιοι Βρετανοί και τα τσογλάνια τους, οι οποίοι επιδιώκουν να «λύσουν» το Κυπριακό επ’ ωφελεία των δικών τους συμφερόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου