Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τα προσχήματα του ανθρωπισμού

Οι Πεμπτοφαλαγγίτες της Παγκοσμιοποίησης, μας προτείνουν μια «ανθρωπιστική» προσέγγιση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

 Όλοι αυτοί, όχι μόνο δεν δείχνουν καμιά διάθεση να μελετήσουν και να αναλύσουν το ζήτημα της ανεξέλεγκτης, πλέον, εισαγωγής λαθρομεταναστών, αλλά αφορίζουν ως «ρατσιστική» κάθε απόπειρα ανάλυσης του ζητήματος και κάθε προβληματισμό πάνω στο μείζον αυτό ζήτημα.

«Ξεχνούν» αυτοί οι «ανθρωπιστές» ότι η παγκόσμια δικτατορία επιβάλει τους δόλιους σκοπούς της όχι μόνο με τη βία, αλλά και την καθιέρωση διάφορων ηθικών κανόνων.

Σήμερα οι Πεμπτοφαλαγγίτες, όχι μόνο υιοθετούν αυτούς τους ηθικούς κανόνες τους καθιερωμένους από τους δουλοκτήτες για τους σκλάβους τους, αλλά αποτελούν και τον πιο «μαχητικό» προπαγανδιστή αυτών των κανόνων.

Ένα από τα πιο ύπουλα ηθικά αξιώματα είναι αυτό περί «ανθρωπισμού»

Οι εκσυγχρονισμένοι Πεμπτοφαλαγγίτες, παρακάμπτουν  το πρόβλημα. Χάνουν το δάσος πίσω από το δέντρο. Επικαλύπτουν το μεγάλο εθνικό  πρόβλημα  με ηθικά αξιώματα περί ανθρωπισμού και τα γλυκερά μικροαστικά κλισέ της ελεημοσύνης.

Η Νέα Τάξη, με τα ιδεολογήματα του «διεθνισμού» και τα ηθικά αξιώματα του «ανθρωπισμού» προωθεί την εισαγωγή λαθρομεταναστών.

Ενώ τα προδοτικά συγκροτήματα του Τύπου και των τηλεοπτικών καναλιών έχουν γίνει οι φορείς του «ανθρωπισμού»(!), του «διεθνισμού»(!) και του «αντιρατσισμού»!!! (είναι να γελάει κανείς, αλλά το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για να γελάμε).

Προσπαθούν λοιπόν όλα αυτά τα φερέφωνα  να  πείσουν τον ελληνικό λαό, ότι είναι «δημοκρατική του υποχρέωση» να εγκρίνει τη λαθρομετανάστευση.

Στην Ελλάδα επιχειρείται η απόσυρση των Ελλήνων εργαζομένων και η αντικατάστασή της από στοιχεία πλήρως χειραγωγημένα.

Τα πολυεθνικά κέντρα εξουσίας μέσω της πολιτικής των «ανοικτών συνόρων» και της εισαγωγής εργατών θέλουν να επιβάλουν την «ισότητα» στον κατώτατο παρανομαστή:  όλοι θα είναι σκλάβοι και ίσοι στη σκλαβιά.

Αποκαλύπτουν και  προωθούν τους σχεδιασμούς του μεγάλου κεφαλαίου: «Η Ελλάδα το 2015 θα κατοικείται από 3,5 εκατομμύρια μετανάστες». Δηλαδή από έναν αριθμό πολύ μεγαλύτερο από το συνολικό αριθμό της σημερινής εργατικού δυναμικού.

Δηλαδή έχουν την κυνικότητα και το θράσος να ζητούν από τον ελληνικό λαό να λειάνει ο ίδιος με το σαπούνι τη θηλιά του σχοινιού που θα τον κρεμάσει…

Αυτοί οι «ψευτοιδεολόγοι» είναι καταδικασμένοι γιατί έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη και έχουν μεταλλαχθεί σε ιδεολογικούς τρομοκράτες… η πολιτική αστυνομία του συστήματος.
Γι αυτό όσοι αναλύουν την τραγική αυτή εικόνα, χαρακτηρίζονται «ρατσιστές» από τους έμμισθους υπαλλήλους του καθεστώτος.

Είναι γνωστό όμως ότι υπάρχουν δύο ειδών ζωντανά όντα. Εκείνα που έχουν μια σπονδυλική στήλη και συνεπώς μπορούν να βαδίζουν και καμιά φορά να τρέχουν και εκείνα που δεν έχουν και συνεπώς δεν μπορούν παρά να έρπουν ή να κολλάνε σαν παράσιτα σε άλλους. Το να αναμασά κάποιος σήμερα τέτοιου είδους ηθικές αφαιρέσεις ( «κάτω όλοι οι ρατσισμοί και οι εθνικισμοί») δεν δολοφονεί απλώς τη διαλεκτική, αλλά και εξαπατά. Συμμετέχει στη συγκάλυψη των πραγματικών προβλημάτων, στη συκοφάντηση και δαιμονοποίηση των αντιστάσεων.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το γνωστό αξίωμα: «κάτω όλοι οι ρατσισμοί και οι εθνικισμοί», αποτελεί σήμερα το κεντρικό σύνθημα των νεοταξιτών.

Οι Νεοταξίτες γνωρίζουν πως όσο περισσότερο ανομοιογενής είναι ο πληθυσμός μιας χώρας, τόσο δυσκολότερο (εως αδύνατο) είναι να συγκροτηθεί ενιαίο αγωνιστικό μέτωπο κατά της Παγκόσμιας δικτατορίας.

 Μόνο τα εθνικά κράτη μπορούν να αντισταθούν στη παγκόσμια σκλαβιά που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων!

«Ακουμπώντας στο έθνος μου να γίνω πιο άνθρωπος. Δεν μπορεί κανείς να είναι άνθρωπος ξεχνώντας την καταγωγή του. Να θυμάται κανείς από πού βγήκε, που μεγάλωσε, ποιο έθνος τον ανέθρεψε. Μου αρέσει να βλέπει κανείς τους δεσμούς του. Αυτό θα πει ελευθερία».

http://triepsilites.wordpress.com/

http://www.antistai.org/
 Οι ηθικές βεβαίως προσεγγίσεις δεν οδηγούν μόνο σε αδιέξοδα, αλλά συχνά γίνονται και το άλλοθι των μεγαλύτερων εγκλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου