Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Βίντεο. "Η κατάρρευση της αυτοκρατορίας. Το Βυζαντινό μάθημα."

Πολλοί κύριοι, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται όχι μόνο ως «πατριώτες» αλλά και ως «εθνικιστές», είναι νοσταλγοί της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Σε τι διαφέρει η σημερινή Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία (ΠΣΑ), η οποία επιδιώκει την πανσπερμία και την εξάλειψη των φυλών του κόσμου και την ακόμα περισσότερο ισχυροποίηση της κυβέρνησής της από την τότε Βυζαντινή Αυτοκρατορία; Η μόνη διαφορά είναι στην εθνική καταγωγή της εξουσίας. Στο Βυζάντιο - οι Έλληνες και στην σημερινή ΠΣΑ οι (κατά χριστιανισμό) «περιούσιοι».

Επομένως αυτοί που νοσταλγούν το Βυζάντιο δεν πρέπει να έχουν παράπονο από την σημερινή «πολυπολιτισμικότητα» και τον «πολυφυλετισμό». Ειδάλλως είναι υποκριτές....  

Για μας καμιά αυτοκρατορία δεν μπορεί να είναι ούτε πρότυπο ούτε και στόχος. Μόνο ισχυρό Ελληνικό Εθνοφυλετικό Κράτος είναι το όνειρό μας.

Δείτε ένα έργο ενός Ρώσου μοναχού για το Βυζάντιο. Ο δημιουργός του έργου ερευνά τις αιτίες της πτώσης της Μεγάλης αυτής Αυτοκρατορίας. Κατά την άποψή μας το έργο έχει αξία όχι μόνο για τα ιστορικά και άλλα στοιχεία που παρουσιάζει, αλλά κυρίως στο ότι ο θεατής μπορεί να κάνει εύκολα παραλληλισμούς με την σημερινή παρακμή του Ελλαδικού «μας» κράτους και να βγάλει δικά του συμπεράσματα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου