Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Σπρώξιμο σε σύγκρουση: Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Καθώς εξακολουθεί το μεθοδευμένο "σπρώξιμο" των Ελλήνων Πατριωτών σε σύγκρουση με τους, κατά μυριάδες και καθημερινά, διεισδύοντες Ισλαμιστές στη Χώρα μας, είναι απαραίτητο να σκεφθούμε ψύχραιμα και να λειτουργήσουμε προσεκτικά, αναλογιζόμενοι το "ΠΟΙΟΝ" θα ωφελούσε μια τέτοια σύγκρουση.

Τα καθεστωτικά Μedia (και "καθεστωτικά" είναι όλα αφού όλα εξαρτώνται από τη κρατική διαφήμιση που τα στηρίζει οικονομικά) αν και υποστηρίζουν ανοιχτά το λαθρομεταναστευτικό ρεύμα επιχειρούν να εγκλωβίσουν, κυρίως, τον πατριωτικό "χώρο" στο αδιέξοδο της ανοιχτής σύγκρουσης με τους λαθρομετανάστες διογκώνοντας τον 'ισλαμικό κίνδυνο". Η παγιδευτική αυτή στρατηγική των ανθελλήνων έχει τέσσερις στόχους :

Πρώτος στόχος, να εκτονωθούν οι Έλληνες, στρεφόμενοι κατά των λαθρομεταναστών και όχι κατά των κυρίως ενόχων που είναι οι πολιτικοί αυτής της Χώρας που επέτρεψαν κι ενθαρρύνουν τη λαθρομετανάστευση. Έτσι, οι ένοχοι πολιτικοί θα παραμείνουν στο απυρόβλητο, ενώ στα πεζοδρόμια θα τρώνε τις σάρκες τους Έλληνες πολίτες και λαθρομετανάστες!

 

Δεύτερος στόχος, η βέβαιη ήττα των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες τους οποίους το αστικό ανθελληνικό κράτος θα σπεύσει να προστατεύσει με όλους τους μηχανισμούς του σε μια διευρωπαϊκή επίδειξη ουμανισμού! Τα "εύσημα" και πάλι στους πολιτικούς με τον ένοχο να επικρατεί και να επιβραβεύεται...


Τρίτος στόχος, η πλήρης εξουδετέρωση κάθε αντίδρασης κατά της λαθρομετανάστευσης και δικαίωσή της ώστε να συνεχισθεί ακώλυτα το πρόγραμμα του αφελληνισμού της Χώρας με την εξακολούθηση της άλωσής της από αλλόφυλους!

Τέταρτος στόχος, η απώλειες δύο εχθρών αλληλοσπαρασσόμενων και η έξοδος ως νικητή ενός "τρίτου" ο οποίος θα απαλλαγεί ταυτόχρονα από δύο εχθρούς του χωρίς ο ίδιος να διακυβεύσει τίποτα! Ποιός είναι , όμως , αυτός ο "τρίτος" που θα ωφεληθεί από το ξεκλήρισμα Eλλήνων και Ισλαμιστών; Αυτός ο "τρίτος" δεν αίναι παρά ο πανούργος "αρχιτέκτονας" του εξυφαινόμενου σχεδίου...

Η "σχεδίαση" και η "δομή" του ύπουλου πλάνου δεν μπορεί να αποκρύψει την ταυτότητα του πανούργου "αρχιτέκτονα"... Ασφαλώς και δεν μπορεί ο "αρχιτέκτονας" αυτός να είναι κάποιο πλάσμα με την ...ευφυία του Γιωργάκη ή του Πάγκαλου...! Πίσω από το σατανικό πλάνο που απεργάζεται τον όλεθρο των Ελλήνων είναι πασιφανής ο "αιώνιος εβραίος" με τους μηχανισμούς παγκοσμιοποίησης που διαθέτει!
Σε μας εναπόκειται να "απαντήσουμε" έξυπνα, αποκαλύπτοντας, αρχικά, τον "αιώνιο εβραίο" που κρύβεται πίσω από το πανούργο πλάνο και ΄στρεφόμενοι όχι κατά μεμονωμένων λαθρομεταναστών αλλά κατά των ιδίων των ενόχων της λαθρομετανάστευσης, των ανθελλήνων πολιτικών μας των οποίων η προδοτική ενδοτικότητα απασφάλισε τη κερκόπορτα της λαθρομετανάστευσης για να αφελληνίσει τον Ελληνικό πληθυσμό και να μας αφανίσει ως Έλληνες!

Κατόπιν θα έρθει και η σειρά του "αιώνιου εβραίου". Επί θύραις είναι ο παγκόσμιος ξεσηκωμός που επισύρει η εβραϊκή εγκληματικότητά!


http://xrysiaygi.blogspot.com/


Αντί να χτυπάτε εγκληματίες εισβολείς εποίκους - λαθρομετανάστες , γιατί δεν ξεσκίζετε τους ανθέλληνες πολιτικούς και το μπουρδέλο τους; Γιατί παίζετε το παιχνίδι των σιωνιστών, που μάς οδηγεί σε εσωτερικό πόλεμο (με τους εποίκους), αλλά και σε εμφύλιο (με τους αναρχο - αριστερούς); Γιατί δεν σκέφτεστε Ελληνικά; Γιατί δεν χτυπάτε την Λερναία Ύδρα στη φωλιά της;

Από :   http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/05/blog-post_3472.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου