Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ελλαδικό κράτος: Ολίγο πρό του τέλους.......



Η χώρα ευρίσκεται στο προτελευταίο κατώφλι της απαξιωτικής ιστορίας της. Ολίγον πρό του τέλους. Ο διχασμός, βαρύς πέλεκυς, έπεσε και διασκόρπισε τις Εθνικές αντοχές και δυνάμεις και διέφθειρε αυτές και την κοινωνία εις τρόπο ώστε να είναι αδύνατη πλέον η συμπόρευσή τους.

Το τοπίο δυσοίωνο και θολό. Πέραν των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, ο κοινωνικός ιστός έχει διαρραγεί και τραυματιστεί θανάσιμα.


Κόμματα εναντίον κομμάτων, πολίτες εναντίον πολιτών, πολίτες εναντίον των κρατικών καταστολών, κράτος εναντίον πολιτών και μέσα σε όλα αυτά, μία τεράστια ποικιλόχρωμος και πολυποίκιλη μάζα ανθρώπων, βρέθηκε παρανόμως, από κράτη της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, στη χώρα μας, διεκδικούσα τις τύχες της.


Εκατομμύρια οι λαθρομετανάστες εισήλθαν, στην έρημη τούτη χώρα, καταπατώντας τα σύνορά της και τους νόμους της, δεχόμενοι ως δώρο τις αβελτηρίες, την ανικανότητα, τον ψοφοδεϊσμό, αλλά και τις πονηριές των κομμάτων της εξουσίας, τα οποία βρήκαν πρόσφορο έδαφος για σπορά κοινωνικών αντιπαλοτήτων και κέρδος εντυπώσεων, συνεπικουρούμενα από κομματικούς και πολιτικούς φίλους και ξεπουλημένους δημοσιογράφους.

Και το θλιβερό αποτέλεσμα αυτών, Έλληνες πολίτες να είναι αντίπαλοι μεταξύ τους, σε θέματα που αφορούν τον χειρισμό, την διαβίωση και την εργασία των λαθρομεταναστών. Το κέντρο της Αθήνας όπου, χρόνια τώρα, ήταν η καρδία της και ο σφυγμός του κράτους, έχει καταληφθεί από κάθε είδους φυλής και χρώματος λαθραίων παραβατικών λαθρομεταναστών, οι οποίοι για την επιβίωσή τους και εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία κρατικών ελέγχων, μετέρχονται άπειρους εγκληματικούς τρόπους εξασφαλίσεως χρημάτων. Και δίπλα τους, υποστηρικτές τους, εναντίον του συμφέροντος της χώρας, οι εχθροί της Ελλάδος, οι Εφιάλτες της, οι διάφοροι καθοδηγούμενοι κομματικοί ανεγκέφαλοι, οι έχοντες συμφέροντα από αυτή την δουλειά (όχι εργασία), οι οικονομισάριοι και οι μπαχαλάκηδες των ιδεολογημάτων του πεζοδρομίου.

Εγκληματικότητα στο ζενίθ, ναρκωτικά, πορνεία, κάθε είδους παράνομο εμπόριο, διενεργείται πλέον φανερά, εμπρός στα μάτια των έντρομων και φιλήσυχων ανθρώπων, με την αστυνομία απλώς καταγραφέα εκ των υστέρων των γεγονότων, όταν καλείται.

Οι αντιστάσεις και οι υπομονές εξαντλήθηκαν. Ο δύσμοιρος Έλληνας, πορευόμενος τον καθημερινό γολγοθά, δεν έχει που να ακουμπήσει και που να βασιστεί. Οι αξίες καταρρακώθηκαν, οι ιδέες ελεεινολογήθηκαν, οι παραδόσεις χλευάστηκαν, η Εκκλησία συκοφαντείται, η παιδεία παραπαίει στο χάλι της, η κοινωνία αποσυναρμολογείται για να μπολιαστεί πιο εύκολα με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες και την πλέμπα που κουβαλούν μαζί τους. Μία πλέμπα που εισήλθε στη ζωή μας, την απαξίωσε, την υποβάθμισε, την κατέστρεψε, την σκότωσε και την βρώμισε αυτήν και τις ελπίδες μας.


πηγή: Σύνδεσμος 71

http://koukfamily.blogspot.com/2011/05/blog-post_518.html

14 σχόλια: