Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Όλες οι εθνικότητες έχουν καλούς και κακούς"



Ο σύγχρονος άνθρωπος καθημερινά βομβαρδίζεται από μηνύματα τα οποία διοχετεύονται στο υποσυνείδητό του και αποβλέπουν να τον αποβλακώσουν και να αποδυναμώσουν την ελεύθερη σκέψη του.

Θα ασχοληθούμε ακολούθως μ’ ένα από τα πολλά μηνύματα της σύγχρονης μυθοπλασίας, το οποίο έχει διαβρώσει την κοινωνία. Κάθε φορά που τίθεται το μεταναστευτικό θέμα, δηλαδή ο εποικισμός της Πατρίδας μας από τους ξένους και η εγκληματικότητα που αυτοί κουβαλούν, οι λεγόμενοι προοδευτικοί μας πετούν στα μούτρα το «δυνατό τους χαρτί», το ότι «σε όλα τα έθνη υπάρχουν καλοί και κακοί», γ’ αυτό, θεωρούν, ότι δεν υπάρχουν καλά και κακά έθνη και κατά συνέπια «όλα τα έθνη είναι το ίδιο». Και θεωρούν αυτό το επιχείρημα τους ως θέσφατο, δηλαδή ως αξίωμα το οποίο δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Ο κάθε άνθρωπος, θεωρούν, πρέπει να είναι με το μέρος τους σε αυτό το ζήτημα εφόσον όλα είναι «φανερά και καθαρά».

Χαρακτηρίζουν δε όσους αντιτιθέμεθα στη θεωρία τους, ως ρατσιστές, οπισθοδρομικούς, με ζωώδη ένστικτα και ότι δεν πρέπει να έχουν θέση στην κοινωνία και πρέπει να απομονωθούν.

Ωστόσο ο Δημιουργός έχει δώσει στον κάθε άνθρωπο το αξιολογικό αισθητήριο, με το οποίο αξιολογεί το κάθε τι. Έτσι αξιολογεί και τον συνάνθρωπό του και τον κατατάσσει ως όμοιος του ή ξένο. Η ικανότητα αυτή του ανθρώπου αποτελεί και το βασικό ένστικτο αυτοάμυνας και αυτοσυντήρησης.


Οι λεγόμενοι προοδευτικοί επιδιώκουν σταδιακά να αλλάξουν τη φύση του ανθρώπου και να του μεταλλάξουν το αξιολογικό του αισθητήριο. Στοχεύουν οι ψευδοπροοδευτικοί με τον τρόπο αυτό να διασπάσουν την συνοχή των μελών ενός Έθνους και να καταστήσουν τους ανθρώπους ανδράποδα ασύνδετα μεταξύ τους. Όμως οι φυλετικές διαφορές υπάρχουν ανεξάρτητα αν το θέλουν οι προοδευτικοί ή όχι. Έχουν γραφτεί πολλές μελέτες γι’ αυτό το θέμα. Σε μερικούς τομείς οι  διαφορές μεταξύ των ανθρώπων διαφορετικών φυλών είναι πολύ περισσότερες από ότι στα άλλα ζωικά είδη. Διαφορετικός σκελετός, διαφορές σε διαστάσεις και μάζας του εγκεφάλου, χημική διαφορά αίματος κ.α. Βασικές διακριτές διαφορές μεταξύ των φυλών αφορούν την κατασκευή και τους συνδετικούς κρίκους στον εγκέφαλο, οι οποίες αναπόδραστα επιφέρουν διαφορές στην ηθική και κοινωνική συμπεριφορά και συνείδηση, στις επιδόσεις στον πολιτισμό και σε άλλες κοινωνικές παραμέτρους.

Αναφέρει ο Ρώσος καθηγητής κοινωνιολογίας Β.Μ Αβδέεβ στο βιβλίο του «Φυλετισμός»:

«Στα ανθρώπινα εξωτερικά χαρακτηριστικά, όπως στην κατασκευή και διαστάσεις του εγκεφάλου, στους νευρώνες του εγκεφάλου και σε λεπτομέρειες της βιολογίας και βιοχημείας, σε επίπεδο κυττάρων, ψυχισμού και ήθους είναι ευδιάκριτα κάποια χαρακτηριστικά αλληλένδετα με την ιστορική αλυσίδα του ανθρώπινου είδους και τα οποία συνδέουν τον άνθρωπο τόσο με τους προγόνους του όσο και με τους απογόνους του. Γι’ αυτό και φτάνει έστω και ένα βλέμμα ή απλή ανταλλαγή λέξεων ή χαιρετισμού για να ξεχωρίσει κανείς τον ξένο από τον φυλετικά όμοιό του. Το κριτήριο που λειτουργεί εδώ βασίζεται σε όλο εκείνο το πλέγμα των ιστορικών και πνευματικών εξελίξεων που έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας. Βιολογικός αποπροσανατολισμός του κριτηρίου όμοιος /ξένος ισοδυναμεί με ιστορική διακοπή και θάνατο φυσικής ροής της φυλής».

Το αν υπάρχουν καλοί και κακοί ανάμεσα σε ξένους που προσπαθούν να εποικήσουν την Ελλάδα δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει. Καλοί άνθρωποι (αλλά ξένοι εδώ), να επιστρέψουν εκεί που τους έχει τοποθετήσει ο Δημιουργός (ή η Φύση, αν έτσι αρέσει περισσότερο στους προοδευτικούς). Ο κάθε λαός έχει τον δικό του ιστορικό βιοχώρο, δηλαδή την δική του «κατοικία» στη Γη και δεν φταίμε εμείς γ’ αυτό.

Ας είναι ο ξένος «πολύ καλός χειρούργος». Δεν αμφιβάλλουμε. Πιστεύουμε ότι θα είναι χρήσιμος για τους συνανθρώπους του στην Γη που τον γέννησε. Θα βρεθούν και στον τόπο μας καλοί χειρούργοι, εργάτες, αγρότες, οικοδόμοι και «αυτοί που καθαρίζουν σπίτια». Ο καθείς στον τόπο του λοιπόν! Στον καθένα – το δικό του!

Δεν θέλουμε εκατόν ξένους μόνο και μόνο επειδή οι πενήντα είναι «καλοί». Και τούτο όχι γιατί είμαστε μισάνθρωποι! Τουναντίον εμείς οι Έλληνες αγαπάμε όλα τα Έθνη! «Αγαπάμε» ακόμη και τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς. Γι’ αυτό επιθυμούμε όλοι οι «καλοί» Αλβανοί και Πακιστανοί και άλλοι ξένοι («καλοί» εργάτες και αγρότες, «καλοί» γιατροί και νοσοκόμοι, «καλοί» δημοσιογράφοι και αθλητές) να επιστρέψουν στην Πατρίδα τους για να βοηθήσουν στην αναστήλωση της και να την μετατρέψουν σε ένα ευτυχισμένο και πλούσιο κράτος.

Όμως θέλουμε παράλληλα όλοι οι κακοί Αλβανοί και Πακιστανοί και άλλοι (κλέφτες και πρεζόνια, νταβατζήδες και πλιατσικολόγοι, δημαγωγοί και πράκτορες) να πάνε όπου αλλού θέλουν, εκτός Ελληνικού χώρου, γιατί απλούστατα είναι κακοί.

Ας πάνε λοιπόν εκεί από όπου μας ήρθαν. Και κάθε είδους ξενόφιλοι και προοδευτικοί ας τους ακολουθήσουν. Αν τους δεχθούν εκεί βέβαια…


Σπαρτιάτης Ν. Ι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου