Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ανυποχώρητος Αγώνας

Tο Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα διαφοροποιείται ιδεολογικά και κατά συνέπεια και ως προς τον προτασιακό του λόγο από όλα το ιδεολογικοπολιτικό φάσμα που εκτείνεται από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.
Ιδεολογικά αποσυνδέσαμε τον εθνικισμό από ακροδεξιές αντιλήψεις όπου τη θέση της λαϊκής εξουσίας την αντικαθιστά η συμμορία των «εκλεκτών».
Συνδέσαμε επίσης τον εθνικισμό με την ιδέα της επανελλήνισης μας ως επιστροφή στον αρχαιοελληνικό τρόπο που τοποθετεί στο κέντρο του σύμπαντος τον σκεπτόμενο άνθρωπο ως μέτρο όλων των πραγμάτων.

Από τον τρόπο αυτό απορρέει και η δημοκρατία ως αδιάκοπη εκδήλωση της θέλησης των ελευθέρων ανθρώπων και πολιτών. Γεγονός που μας φέρνει σε κάθετη σύγκρουση με την ισχύουσα κομματοκρατία που είναι η συγκέντρωση της εξουσίας σε λίγα χέρια κατά αντιστοιχία της συγκέντρωσης του πλούτου σε λίγα χέρια.
 
Η παρούσα μορφή δημοκρατίας δεν είναι τίποτα άλλο από την τυραννία των κομμάτων και της ολιγαρχίας του πλούτου. Η κοινωνία χρειάζεται ως εκ τούτου μια ριζική αναθέσμιση με απώτερο σκοπό να επανατοποθετήσει τον ελεύθερο έλληνα πολίτη στην πολιτική κοινωνία και τον ελληνισμό στο προσκήνιο της ιστορίας. Οι κοινωνίες μόνο όταν διαφυλάττουν την εθνική τους ταυτότητα και των ελευθερία των μελών τους μπορούν να διαδραματίσουν κάποιο ιστορικό ρόλο.
Κατά συνέπεια η διάλυση της εθνικής κοινωνίας από την επέλαση των μεταναστών από την Αφρική και την Ασία αποτελεί για μας τον υπέρτατο κίνδυνο που θα οδηγήσει περαιτέρω στην πλήρη απώλεια της εθνικής ταυτότητας και στην από-ιστορικοποπίηση του έθνους . Η αντιμετώπιση αυτού του κινδύνου, θεωρούμε πως δεν είναι δυνατή μέσα από συντηρητικές περιχαρακώσεις αλλά από επαναστατικές ιδέες και πρακτικές που θα απελευθερώσουν δημιουργική ενέργεια και θα εγκαινιάσουν ένα νέο κύκλο ελληνικού πολιτισμού εξίσου μεγάλου όπως ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός. Αν ο εθνικός κίνδυνος μας οδηγήσει στην κατάψυξη της συντήρησης σημαίνει απλά πως το έθνος δεν έχει πια να δώσει τίποτα άξιον λόγου στην ιστορία. Σημαίνει απλά πως είμαστε νεκροί «που πληρώνουμε φόρους και ψηφίζουμε στις εκλογές»
Ο προτασιακός μας λόγος ως απόρροια της ιδεολογικής μας συγκρότησης δεν έχει καμία σχέση με την κατεστημένη ψευδολογία . Είναι λόγος καινούριος και επαναστατικός . Είναι μια εθνική και λαϊκή αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας μας από το εθνικό θέμα μέχρι το καρκίνωμα της διαφθοράς .
Με λίγα λόγια εκφράζουμε μια νέα και επαναστατική ιδεολογική και πολιτική πρόταση. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ιδέες μας ενοχλούν το κατεστημένο γιατί είμαστε οι πραγματικοί εχθροί του . Γνωρίζουμε ότι οι ιδέες μας θα περάσουν στην κοινωνία μέσα από ανυποχώρητους μακρούς αγώνες που δυνατόν να συσσωρεύσουν ήττες , κατατρεγμούς . θλίψεις και πικρίες . Όμως αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να γίνει πραγματικότητα το όραμα ενός καινούριου κόσμου.

Ανυποχώρητος αγώνας .
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ


http://edikcyprus.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου