Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ελλαδική δημοκρατία 2011



Στο σύστημα που κάποιοι επέλεξαν, επήλθε κορεσμός. Η κρίση την οποία προκάλεσαν οι αιώνιοι τοκογλύφοι, πατάει στον κορεσμό τούτου του συστήματος. Τα σενάρια ποικίλουν τόσο, ώστε να μπορούν να προκαλέσουν πανικό. Δόγμα του σοκ. Ψυχολογικός πόλεμος και διασυρμός των μαζών, σε ένα πολύπλοκο πλέγμα πληροφοριών και ψυχρών αποφάσεων.

 Τα ιδεολογικά απολιθώματα της αριστεράς, αρνούμενα να αγκαλιάσουν τον λαό μας, εγκλωβισμένα στα διεθνιστικά τους αγκυλώματα, προβοκάρουν τον αγώνα.
Οι επιεικώς ανόητες ορδές των αναρχικών, κατάφεραν και έγιναν συνεργάτες του συστήματος. Όλοι πλέον τους θεωρούν, παρακλάδι της κυβέρνησης.
Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, με τακτικές ψευδών ειδήσεων και ελέγχου πληροφοριών, έχουν τρομοκρατήσει τα μυαλά, όλων όσων αδυνατούν να αντιδράσουν.
Τα ακροδεξιά λιγούρια του ΛΑ.Ο.Σ και των λοιπών παραφυάδων, παίζουν εντέχνως το παιχνίδι της κυβέρνησης και παίρνουν ως αντάλλαγμα το κόκκαλο που τους αρμόζει. 

Ο τόπος μας, η πατρίδα μας, είναι βορά στις ορέξεις του καπιταλισμού. Το μέλλον μας είτε ''αρνητικό'', είτε ''θετικό'', δεν είναι ελεύθερο. Είναι υποθηκευμένο στις επιθυμίες της παγκοσμιοποίησης και της μονομορφοποίησης. Η σκλαβιά αυτή, δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, μίτε μόνο την Ευρώπη. Αφορά την ανθρωπότητα. Ο καθένας μας, από το μετερίζι του, ας πολεμήσει με τον τρόπο του. 

Για τους εθνικιστές, αυτός ο τόπος είναι σκλαβωμένος και οι μέρες που ζούμε, είναι μέρες αντίστασης. Αυτό το σύστημα δεν το δημιουργήσαμε εμείς, όμως ας γίνουμε οι γκρεμιστές του. Θα σταθούμε δίπλα στις αλλαγές που ζητάει η ιστορία, ή θα περιμένουμε τους ''αρχηγούς'' μας να ξυπνήσουν από τον λήθαργο ; 

πηγή:  http://autonomesskepseis.blogspot.com/2011/06/2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου