Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Στροφή στην ποιότητα!


Ποιότητα: Το σύνολο των χαρακτηριστικών ενός ατόμου, συνόλου, αντικειμένου κλπ.
Εκεί που ποντάρουμε, αυτό χρειαζόμαστε. Ανθρώπους με γνώση, με κριτική σκέψη και ικανότητα, με ζωηράδα και με μόρφωση. Πολυπράγμονες και πρόσωπα με προσωπικότητα. Ειδάλλως ουδείς έχει το δικαίωμα να ισχυριστεί πως είναι εθνικιστής. Ο εθνικιστής δεν είναι στατικός ούτε στάσιμος. Θεωρεί την ζωή ως κάτι το κινούμενο, κάτι το οποίο ωθεί με δύναμη, σε έναν αγώνα. Αγώνα για το οτιδήποτε.
Σε αυτούς τους αγώνες της ζωής, οι νικητές είναι άνθρωποι ποιότητας.

Οι δε ποιοτικοί άνθρωποι, είναι και αυτοί οι οποίοι θα δώσουν σάρκα και οστά στην Δομή. Την δομή που απουσιάζει από τον Ελληνικό εθνικισμό και τον περιθωριοποιεί στο σύνολο του πολιτικού κόσμου. Θέλουμε ανθρώπους ικανούς να αντιληφθούν την πραγματική ουσία του εθνικισμού και τις πραγματικές, πρακτικές και υλικές, ανάγκες του εθνικισμού. Σαφέστατα όλοι μας πρέπει να γίνουμε ποιοτικοί, να βγάλουμε τον, ίσως κρυμμένο, καλό ή καλύτερο εαυτό μας. Άνθρωποι με μόρφωση, με γνώση και επίγνωση, με ικανότητα σχεδιασμού και αποπεράτωσης, είναι οι άνθρωποι οι οποίοι οφείλουν να βγάλουν  προς τα εμπρός, την μέγιστη δυναμική του εθνικισμού.
Είναι η πραγματικότητα, πως εντέχνως ορισμένοι  προσπάθησαν και σε έναν βαθμό, κατάφεραν να αποκόψουν την ποιότητα από το σύνολο μας. Όμως η αναγκαιότητα για επιβίωση είναι ισχυρότερη από την επιθυμία τους για εξουσία. Ως εκ τούτου η πολιτική μας σκέψη και δράση, οφείλει να μεταστραφεί σε ποιοτικότερες και ουσιαστικότερες σκέψεις και αναζητήσεις. Να αναζητήσουμε συντρόφους με επίπεδο, με νέες και φρέσκες ιδέες, με αγάπη για δημιουργία, όχι άλλους συντηρητικούς που λησμονούν περασμένες εποχές. Η χρήση της ποιότητας μάλιστα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εργαλειακά, ως μέσο και εργαλείο αναβάθμισης.

 Όχι άλλους ανίκανους που η γραφικότητα εκφράζει την νοημοσύνη τους. Θέλουμε ποιότητα και αυτό είναι απόλυτο. Έχουμε μπει πλέον σε έναν νέο αιώνα και οφείλουμε να κάνουμε μια πολιτική και ιδεολογική μεταστροφή. Αυτό πρέπει να γίνει με άξονα την ποιότητα, σε κάθε άλλη περίπτωση η ντροπή θα είναι όλη δική μας…

πηγή:  http://autonomesskepseis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου