Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Προς τους συναγωνιστές που μας διαβάζουν ...

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν στο κέντρο των Αθηνών εξελίξεις άκρως σημαντικές. Η προσπάθεια των εξουσιαστών να υποδουλώσουν ακόμα περισσότερο την πατρίδα και τον αγωνιζόμενο Λαό στους γύπες του ΔΝΤ δεν πρέπει να περάσει.

Στόχος των Εθνικιστών / Εθνικοσοσιαλιστών / Εθνικοεπαναστατών θα πρέπει να είναι η συντριβή του κοινοβουλευτισμού και η τιμωρία των γραικύλων. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί με την συγκέντρωση σε προκαθορισμένο σημείο της πλατείας συντάγματος και με ειρηνικές διαθέσεις αλλά με την διασπορά των δυνάμεων μας την αντικαθεστωτική δράση και την σωστή τακτική.

Έτσι λοιπόν επισημαίνουμε σε όλους και όλες που θα επιλέξουν τον δρόμο της αντίστασης και θα αντιπαραταχθούν στο πεζοδρόμιο απέναντι στις κατασταλτικές δυνάμεις να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας.

Καλό θα είναι να ψάξουν στο διαδίκτυο και να ενημερωθούν σχετικά με την αντιμετώπιση των δακρυγόνων, την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς και τι ενέργειες μπορούν να ακολουθήσουν σε περίπτωση σύλληψης. Συναγωνιστές μην πέφτετε στις παγίδες που στήνει το σύστημα.

Κύριος υπεύθυνος της κατοχής της χώρας είναι η δημοκρατία και οι υπηρέτες της. Το σύστημα θα χρησιμοποιήσει κάθε εφεδρεία που διαθέτει προκειμένου να βγει το ίδιο αλώβητο.

Έτσι λοιπόν μακριά από κινήσεις που προκαλούν σύγχυση, μακριά από «ακροδεξιές» παρέες και λογικές και «εθνικόφρονες» απάτες.

 Ανάμεσα στο πλήθος των εξεγερμένων θα αποκτήσουμε εμπειρίες, θα εκδικηθούμε τους πολιτικάντηδες και θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε την τιμή του κινήματος που χρόνια τώρα βρωμίζουν οι γνωστοί τυχάρπαστοι «ηγετίσκοι» της καρέκλας και των τεσσάρων τοίχων.

http://mavroskrinos.blogspot.com/2011/06/blog-post_4703.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου