Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ


     Ο λαός στην Ελλάδα ξυπνά. Περνά από την μακρά αδράνεια στη δράση.Αντιστέκεται αυθόρμητα στην τυραννία της τραπεζοκρατίας και των πολιτικών εγκαθέτων της.Ίσως να μην έχει διαμορφώσει την τελική εικόνα του οικοδομήματος που θέλει να αναγείρει πάνω από τα συντρίμμια του παρόντος λαβυρίνθου της διαφθοράς. Γνωρίζει όμως πολύ καλά τι δεν θέλει , γνωρίζει ποιοι είναι οι εχθροί του , γνωρίζει τι αξίζει να καταστραφεί χωρίς οίκτο και δισταγμό . Ζητά πραγματική δημοκρατία , σεισάχθεια των χρεών του λαού προς τους τραπεζίτες , ζητά να προστατεύσει την ελληνική περιουσία από τους ξεπουλητές της.Ζητά την κατάργηση της κομματοκρατίας.
     Επιστρατεύει μέσα από λαϊκές συνελεύσεις σε όλα τα σημεία της χώρας τις λαϊκές δυνάμεις , ανασύρει από τη μνήμη του την αρχαία ελληνική γνώση για την δημοκρατία , Αναθερμαίνει τη συσσωρευμένη γνώση από τις ένδοξες εθνικές επαναστάσεις του. Είναι ένας λαός ζωντανός και ωραίος που θέλει να πάρει στα χέρια του την ζωή του και τη πατρίδα του.


 
Σε αυτό τον αγώνα οι πραγματικοί εθνικιστές και πατριώτες συμμετέχουν και αυτό οφείλουν να κάνουν , χωρίς διακριτικά και ταμπέλες. Δράση μέσα στο λαό , δράση μέσα στο πλήθος , δράση και συμμετοχή στις λαϊκές συνελεύσεις.
     Από την άλλη η ακροδεξιά σε πλήρη ευθυγράμμιση με το σύστημα,  ενριζωμένη στην εκκλησιαστική τυραννία που μετέτρεψε την διδασκαλία του Χριστού σε εμπόρευμα και εργαλείο εξουσίας και καταδυνάστευσης του λαού, αποφάνθηκε μέσα από τη σοφία της,  πως αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα , η αφύπνιση του ελληνικού λαού , κατευθύνεται από τον σιωνισμό με σκοπό την επιβολή μιας διεθνούς κυβέρνησης. Αντιδρούν γιατί ως μέρος του ντόπιου τραπεζικού ληστρικού συστήματος  φοβούνται πως αν το κίνημα του λαού εξελιχθεί σε πραγματική επανάσταση θα χάσουν τα χρυσάφια τους και τις περιουσίες   που άρπαξαν από τον ελληνικό λαό .
     Ας έχουν γνώση οι φύλακες της λαϊκής εξέγερσης.
     Οι πραγματικοί εθνικιστές οφείλουν να ευρίσκονται ανάμεσα στο λαό ως η μαχητική καθοδήγηση και περιφρούρηση της εξέγερσης.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
http://ediknews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου