Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πατριώτες ξεκολλήστε πια... Εθνικοποιήστε την οργή του κόσμου!

«Συμφωνώ μαζί σας ότι τις εκδηλώσεις αυτές τις "γέννησε" το σύστημα. Ε, ΚΑΙ; Και το διαδίκτυο το σύστημα το γέννησε και όμως μπήκαμε μέσα σε αυτό και τώρα το "φυσάνε και δεν κρυώνει" που το δημιούργημά τους ενώ το είχαν σαν μέσον αποχαύνωσης, οι πατριώτες και τα πατριωτικά ιστολόγια το κάναν ορμητήριο επανάστασης στην ενημέρωση των Ελλήνων...»


     Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα εμείς οι πατριώτες. Γράφω για να καταδείξω ότι οι εμμονές πολλών πατριωτών στο θέμα των "αγανακτισμένων " μόνο καλό δεν κάνει στην εθνική μας υπόθεση.
     Λοιπόν ξεκινάμε...Έχω μιλήσει σε πολλούς από τους λεγόμενους του πατριωτικού χώρου οι οποίοι για τις εκδηλώσεις στο σύνταγμα αλλά και σε όλη την Ελλάδα βλέπουν μόνο κακό και κανένα θετικό. Πιστεύουν εν κατακλείδι ότι οι συγκεντρώσεις αυτές επειδή διαφημίστηκαν από το σύστημα δεν αποτελούν γνήσιες εκφράσεις του ελληνικού λαού αλλά μαϊμού εξεγέρσεις έτσι για να εκτονωθούν οι Έλληνες.

    


Ακόμα ότι τις συγκεντρώσεις αυτές τις καπηλεύονται οι αριστεροί και δεν πάμε για να μην τους νομιμοποιήσουμε, σε αυτά που κρυφά ετοιμάζουν! Δεν μπορώ να πάω μου λέει ο άλλος γιατί έχει αναρχικούς γιατί με κατσαρόλες δεν γίνεται επανάσταση κτλ κτλ...
Ξεκινάμε από το πρώτο, ότι δηλαδή η αντίδραση του κόσμου που κατέβηκε στις πλατείες δεν είναι γνήσια επειδή διαφημίστηκε από το σύστημα. Πράγματι οι εκδηλώσεις διαφημίστηκαν από το σύστημα, ο κόσμος όμως που κατέβηκε δεν είναι συστημικός αλλά ο καθημερινός Έλληνας πολίτης που προδόθηκε. Άρα το σύστημα θέλησε να κατεβεί ο Ελληνικός λαός στο δρόμο... αυτό ναι, το έχει δρομολογήσει το σύστημα το γιατί δεν το ξέρουμε , εκεί όλοι κάνουμε υποθέσεις όμως δεν πρέπει να αμφισβητήσουμε ότι ο λαός που είναι στις πλατείες είναι ένα κομμάτι από ότι καλύτερο διαθέτει η κοινωνία μας τα συνθήματα τους το αποδεικνύουν:
  • Να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή,
  • Κουφάλες κουφάλες έρχονται κρεμάλες,
  • Προδότες,
  • Κλέφτες,
  • Πούστηδες πολιτικοί δεν τα φάγαμε μαζί,
ο εθνικός ύμνος και άλλα πολλά που αποδεικνύουν ότι ο λαός που είναι στο δρόμο ανήκει στις τάξεις μας. Είναι ή δεν είναι τα συνθήματα αυτά, συνθήματα που τα φωνάζουμε χρόνια εμείς οι πατριώτες; Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ίδια συνθήματα  είχαν ακουστεί και στην απεργία της 5/5/2010 τότε που είχε γίνει το ντού στην βουλή και το ΚΚΕ είχε αντιδράσει και τα απέδιδε στους ακροδεξιούς και μάλιστα σε χρυσαυγίτες. Άρα η προτροπή να κατέβει ο κόσμος είναι του συστήματος αλλά ο κόσμος που κατέβηκε δεν ανήκει στο σύστημα, και εννοώ τις χιλιάδες κόσμου και οχι τα οργανωμένα γκρούπ των αριστερών που προσπαθούν να καπηλευτούν τις εκδηλώσεις.
     Ερχόμαστε στο δεύτερο : Ότι τις εκδηλώσεις αυτές θα τις καπηλευτούν οι αριστεροί και θα πάρουν την αντίδραση αυτή θα την χειραγωγήσουν και θα την κατευθύνουν όπου τους βολεύει. Εδώ έχω να σας πω ότι καλά κάνουν αφού ο οργανωμένος πατριωτικός χώρος σε τέτοιες πρωτοφανείς εκδηλώσεις οργής απουσιάζει παντελώς. Που είμαστε να κατεβούμε οργανωμένα όπως κατεβαίνουμε σε εκδηλώσεις μνήμης που είμαστε μερικές χιλιάδες, και να ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ την οργή του κόσμου; Γιατί αφήνουμε αυτόν τον κόσμο στα χέρια της αριστεράς; Αυτοί κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Φταίνε οι αριστεροί, οι εμείς που τους κοιτάμε να αλωνίζουν;
     Συμφωνώ μαζί σας ότι τις  εκδηλώσεις αυτές τις "γέννησε" το σύστημα Ε ΚΑΙ; Και το διαδίκτυο το σύστημα το γέννησε και όμως μπήκαμε μέσα σε αυτό και τώρα το "φυσάνε και δεν κρυώνει" που το δημιουργήματους ενώ το είχαν σαν μέσο αποχαύνωσης, οι πατριώτες και τα πατριωτικά ιστολόγια το κάναν ορμητήριο επανάστασης στην ενημέρωση των Ελλήνων.
     Και η αρχική απεργία της 5/5/2010 ήταν κανονισμένη από το σύστημα όμως τους ξέφυγε γιατί μια μικρή ομάδα πατριωτών  τους χάλασε τα σχέδια.
     Πρέπει ο οργανωμένος πατριωτικός χώρος να εθνικοποιήσει την οργή του κόσμου. Να δώσει εθνικά συνθήματα πέρα από αυτά που ακούγονται και τα οποία θα κάνουν τους αριστερούς που θέλουν να καπηλευτούν τις εκδηλώσεις να χάσουν τον ύπνο τους . Τα συνθήματα που θα πρέπει να ακουστούν θα πρέπει να είναι τα "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "Δουλειά στον Έλληνα εργάτη" και "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ".
Είμαι βέβαιος ότι αν μία οργανωμένη ομάδα το φωνάξει οι χιλιάδες κόσμου θα ακολουθήσουν. Τότε ο κάθε αριστερός εγκάθετος θα την κάνει  με ελαφρά πηδηματάκια από της εκδηλώσεις αυτές γιατί δεν θα θέλει να " νομιμοποιήσει τους ακροδεξιούς" τότε και ο Τσίπρας που γλείφει τους αγανακτισμένους, θα πάρει αποστάσεις, τότε θα αποκαλυφθούν, γιατί σύσσωμος ο συρφετός αυτός θα βρίζει τους αγανακτισμένους. Ας έχουμε εμπιστοσύνη στον Ελληνικό λαό που είναι στο δρόμο, ας αφήσουμε τις μεμψιμοιρίες και ας κατέβουμε οργανωμένα.
     Την Κυριακη 5/6/2011 στις οχτώ το βράδυ ας ακουστούν πλέον το σύνθηματα:  "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "Η ξενοφοβία ειναι μια απάτη Δουλειά δουλειά στον Έλληνα εργάτη" και... "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ".

http://www.thermopilai.org/content/patriotes-xekolleste-pia-ethnikopoieste-ten-orge-tou-kosmou
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/06/blog-post_298.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου