Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ο αναρχικός χώρος είναι εργαλείο καταστολής

Όχι επειδή ο γράφων είναι εθνικιστής, αλλά επειδή η πραγματικότητα το επιβεβαιώνει πανηγυρικά.Η όποια άρνηση του συστημικού ρόλου των αναρχικών ισοδυναμεί με εθελοτυφλία και αν υπάρχει έστω και δείγμα, ειλικρίνειας και τσίπας, εντός του κόλπου των αναρχικών, ας μιλήσουν και ας εξηγήσουν...τα ανεξήγητα.

Η πίεση την οποία ασκούν οι αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες, στις διάφορες πλατείες της χώρας, είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του τόπου, μιας και δεν έχει συγκεκριμένη ιδεολογική γραμμή, πολιτική καθοδήγηση, οργανωτική μεθοδολογία και εν τέλει αποτελεί γνήσια έκφραση του χαρακτήρα που επικρατεί, κατά μέσο όρο, στην συναισθηματική δομή του πολίτη. Επίσης δεν έχει συγκεκριμένη ή δομημένη πολιτική πρόταση. Αυτό συμβαίνει διότι οι Έλληνες δεν βρέθηκαν στους δρόμους για να αντιπροτείνουν μια οικονομική πολιτική ενάντια στο ΔΝΤ και την ΕΚΤ, μα για να εκφράσουν την απέχθεια τους, για τις επιλογές της κυβέρνησης και το κυριότερο για εκφράσουν την απέχθεια τους προς το πολιτικό σύστημα και την τρέχουσα πολιτική νοοτροπία, γνωστή και ως ''Μεταπολίτευση''.
Ανίκανοι να αντιληφθούν τα ανωτέρω, διάφοροι πολιτικοί χώροι, λοιδορούν και χλευάζουν. Άλλοι ελπίζοντας σε μια νέα Οκτωβριανή επανάσταση, σπεύδουν στα μουλωχτά να μοιράσουν τις καμουφλαρισμένες ιδέες των Τρότσκυ, Μάο κλπ Άλλοι θυμήθηκαν τους αγανακτισμένους μόλις οι τελευταίοι σήκωσαν Ελληνικές σημαίες. Ας μην σταθούμε εδώ όμως.
Η επιμονή και αύξων αριθμός των αγανακτισμένων, δημιούργησαν μια μορφή πίεσης προς το PASOK και αυτό είναι κάτι που εκφράστηκε μέσω μέσων ηλεκτρονικής ενημέρωσης στα οποία πολιτικοί συντάκτες επιβεβαίωσαν του λόγου το αληθές. Σε μια προσπάθεια θόλωσης των υδάτων, το κυβερνών σχήμα επικαλέστηκε την δράση του ΣΥΡΙΖΑ ως μοναδικού υποκινητή των γεγονότων. Η προσπάθεια απέτυχε και σειρά είχαν το ΠΑΜΕ, η ακροδεξιά κλπ.

Την προηγούμενη τετάρτη όμως, ο κυβερνητικός σχηματισμός, έβγαλε το βαρύ πυροβολικό. Σε μια μέρα που οι ειρηνικότατοι διαδηλωτές, αποφάσισαν να κάνουν κάτι πιο ''δραστήριο'', να περικυκλώσουν την βουλή δηλαδή, ως αντίδραση στις αποφάσεις που η βουλή θα ψήφιζε εκείνη την ημέρα, η κυβέρνηση έπραξε με τακτικές ανατολικής Γερμανίας. Από νωρίς τα χαράματα στρατιές των παραστρατιωτικών Υ.Α.Τ, άντρες των Υ.ΜΕ.Τ, της ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α και φυσικά της ασφάλειας, έστησαν ένα υπέροχο κλίμα αναταραχής. Ως καλά παπαγαλάκια άφησαν από νωρίς να εννοηθεί πως θα γίνουν επεισόδια, έστησαν σιδερένιο τοίχος για να κλείσουν τον δρόμο (όμοιο με αυτό των ιταλικών δυνάμεων στην Γένοβα), μπροστά μπροστά έβαλαν αστυνομικούς των ΜΑΤ με εκπαίδευση στον στρατό (είχαν στο στήθος τους εμβλήματα στρατιωτικών σχολείων) και έκλεισαν δεκάδες άλλους δρόμους. Όμως για να λειτουργήσει το σχήμα αυτό χρειάζεται το κατάλληλο εργαλείο. Την πλέον επίλεκτη μονάδα καταστολής. Τους αναρχικούς.
Αφού οι κύριοι της ασφάλειας κουβάλησαν τα κατάλληλα ρόπαλα με καροτσάκια από σούπερ μάρκετ (δεν το λέω εγώ, τα κανάλια το είπαν και το τόνισε το ραδιόφωνο του skai) , ξεκίνησαν να προκαλούν εντάσεις και να σπρώχνουν το τοίχος που είχαν τοποθετήσει. Εκεί ακριβώς οι οι ιδεολογικοί και πολιτικοί σύντροφοι των φονιάδων της MARFIN, άρπαξαν την ευκαιρία και ενώ θα περίμενε κανείς πως θα είναι άοπλοι(όπως όλοι οι διαδηλωτές), βρέθηκαν να βαστάνε σφυριά, μάσκες, ρόπαλα, τσεκούρια και τα υπόλοιπα υλικά που γνωρίζουν καλά. Περίεργο ε; Πως ήξεραν τι θα γίνει εκείνη την ημέρα; Γιατί δεν σεβάστηκαν την επιθυμία του κόσμου για ειρηνική διαμαρτυρία και για ποιόν λόγο επιτέθηκαν στο κέντρο της συγκέντρωσης κτυπώντας με μίσος όποιον έφερε σημαία στα χέρια του;

Κάθε φορά που το σύστημα ( ίσως και κάποια άλλα συστήματα) επιθυμεί να δημιουργήσει αναταραχές, ομάδες αναρχικών υπό διάφορα σχήματα και ονομασίες κάνουν την εμφάνιση τους και δημιουργούν εντάσεις. Ενίοτε δολοφονούν, τραυματίζουν, σπάζουν εν ονόματι μιας φαντασιακής εξέγερσης και προκαλούν το σύστημα να γίνει σκληρότερο. Επιθυμούν με τις πράξεις τους την αναβάθμιση της κατασταλτικής πολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης.

Το ζήτημα αυτό είναι ζήτημα βάθους και δεν μπορεί να αναλυθεί μέσα από ένα κείμενο. Θέλει σαφέστατα βαθύτερη και εμπεριστατωμένη προσέγγιση. Όμως πλέον στα μάτια του κόσμου η πραγματικότητα εμφανίζεται πεντακάθαρα. Ο ρόλος τους και οι πράξεις τους, πλέον γνωρίζουμε από που πηγάζουν. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου