Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η έννοια του αστεριού του Δαυίδ και ο Χριστιανισμός.

Οι Άριοι είναι πολυάριθμοι και εκ γενετής διαθέτουν υψηλότερο από τους Σήμιτες γενετικό δυναμισμό και ενεργητικότητα. Αλλά ο άνθρωπος χωρίς αναπτυγμένο πνεύμα δεν είναι Άνθρωπος, αλλά μισοάνθρωπος.

Για να εξαλειφθεί ή τουλάχιστον να μειωθεί ο δυναμισμός του Άριου ανθρώπου, πρέπει αυτός να μείνει χωρίς την άρια παγανιστική θρησκεία του η οποία καλλιεργεί το πνεύμα και την κοσμοθέασή του, να αντικατασταθούν οι γνώσεις του για την Φύση και για το Σύμπαν και με την βοήθεια του Χριστιανισμού να ταπεινωθεί και να μειωθεί το πνεύμα του.

Να κατασκευαστεί δηλ. από τον Άριο άνθρωπο η αντίθετη έννοια, ο άνθρωπος σκλάβος, δηλ. ο γκοήμ. Να στραφεί το τρίγωνο των Άριων προς τα κάτω.

Για τους Ιουδαίους η κατάσταση είναι διαφορετική. Οι Ιουδαίοι είναι λιγότεροι και ο γενετικός τους δυναμισμός είναι χαμηλότερος. Αλλά η θρησκεία τους – ο Ιουδαϊσμός – ανεβάζει το πνεύμα και την θέλησή τους μέχρι τα ουράνια.

Από αυτήν την κατάσταση οι Άριοι γκοήμ πρέπει να νικηθούν από τους Ιουδαίους. Χάρη σε αυτή την πλάνη ο διάβολος θα νικήσει τον Θεό και θα τον αντικαταστήσει, δηλ. θα γίνει Θεός, και η κορυφή του τριγώνου του διαβόλου θα αλλάξει την κατεύθυνση από κάτω προς τα πάνω και του Θεού από πάνω προς τα κάτω.

Αυτό είναι όλο το νόημα.

Το τεκτονικό / κομμουνιστικό πενταγωνικό αστέρι είναι το ίδιο σύμβολο με το αστέρι του Δαυίδ χωρίς την μια γωνία. Η γωνιά αυτή που αφαιρέθηκε είναι το πνεύμα των γκοήμ. Γενικά αυτό τα σύμβολο αφαιρεί το ανεξάρτητο πνεύμα των γκοήμ. Οι γκοήμ μασόνοι και κομμουνιστές υιοθετώντας το πενταγωνικό αστέρι ουσιαστικά πουλάνε το πνεύμα τους στους Ιουδαίους και με αυτό τον τρόπο γίνονται δούλοι που πουλάνε τα συμφέροντα των λαών τους.

Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται ότι και οι χριστιανοί, οι οποίοι «κάνουν σταυρό», ζωγραφίζουν πάνω τους το πενταγωνικό αστέρι. Παροτρύνουν το πνεύμα τους από Άριο να γίνει δουλικό, δηλ. μεταμορφώνονται σε γκοήμ.



ΓΕΝ.ΕΛ.
Σημ:
Για αυτούς που (παραπλανημένα) δεν πιστεύουν στην δύναμη των συμβόλων, τους παροτρύνουμε να δείξουν το παρακάτω σύμβολο πάνω στο κράνος σε κανέναν μασόνο, σε κανέναν μεγαλοπαπά και κυρίως σε κανέναν Ιουδαίο, οι οποίοι σαφώς και γνωρίζουν περισσότερα από όλους μας για τον μεταφυσικό κόσμο, για να δούν την αντίδρασή και τα ουρλιαχτά τους. Αφού τα μεταφυσικά σύμβολα δεν παίζουν κανέναν ρόλο στην υλιστική μας πραγματικότητα, γιατί τόση φασαρία με αυτό το πανάρχαιο παγανιστικό σύμβολο;

Αρχαίο Ελληνικό κράνος, 350-325 π.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου