Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

To ακροδεξιό Ουγγρικό κόμμα Jobbik υπέρ των Τουρκοκυπρίων


Το εθνικιστικό κόμμα Jobbik κατέθεσε στις 12 Μαΐου στο κοινοβούλιο της Ουγγαρίας πρόταση λύσης της οικονομικής και πολιτικής "απομόνωσης" του τουρκικού ψευδοκράτους στη βόρεια Κύπρο. Το Jobbik αναγνώρισε επίσημα "Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου" και καλεί την Ελλάδα και την Ε.Ε. να άρουν την απομόνωσή της! Αυτή η προσβλητική για την Ελλάδα και το διεθνές δίκαιο ενέργεια, δεν είναι μόνο προϊόν απαράδεκτης άγνοιας, αλλά πολιτικής κατάπτωσης. Είναι ντροπή και αίσχος για όλη την Ευρώπη ένα "ευρωπαϊκό" υποτίθεται εθνικιστικό κόμμα να συμμετέχει στην Ουγγρική ομάδα τουρκικής φιλίας και να γίνεται φερέφωνο της τουρκικής προπαγάνδας στην Ευρώπη. Την στιγμή που ακόμη και μη πατριωτικά κόμματα δίνουν αγώνα ενάντια στην Τουρκική πολιτική, ένα υποτίθεται εθνικό κόμμα, εξυπηρετεί την Τουρκική πολιτική!

Έχουμε ήδη στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στο κόμμα Jobbik και πρόκειται άμεσα να κινηθούμε εναντίον του σε όλη την Ευρώπη, με όλα τα μέσα. Επιστολές θα σταλούν και σε όλα τα εθνικιστικά και πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης για να ενημερώσουμε σχετικά με την τουρκόφιλη στάση του κόμματος. Καλούμε όλους να πράξουν το ίδιο.


Εδώ το κείμενο της επιστολής στα αγγλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου