Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο εχθρός είναι σε επαγρύπνηση. «Ο Υπουργός Άμυνας» επενέβη και ακύρωσε δημοκρατικά την εκδήλωση των Εθνοφυλάκων Λεμεσού.

Στην Ιστοσελίδα μας κατέφθασε το έκτακτο μήνυμα ότι, μετά από παρέμβαση του ΑΚΕΛ, ο Υπουργός Άμυνας ακύρωσε την εκδήλωση την οποία οι Εθνοφύλακες Λεμεσού διοργάνωναν για αύριο Πέμπτη 7 Ιουλίου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λεμεσού, αφιερωμένη στους πεσόντες της τουρκικής εισβολής, με προβολή της ταινίας μικρού μήκους ” το Βουνό της Σιωπής” και ομιλία με τον αμυντικό αναλυτή Σταύρο Καρκαλέτση εξ Αθηνών με θέμα τη Γεωστρατιγική και το Εθνικό συμφέρον.
Άραγε τι να φοβάται ο Υπουργός και το ΑΚΕΛ; Μήπως τους ηρωϊκούς Νεκρούς που αντιστάθηκαν στ΄αδέλφια του ΑΚΕΛ ή μήπως τον προβληματισμένο πολίτη;
Όπως και να έχει το θέμα, το ΑΚΕΛ και η κυβέρνηση Χριστόφια αποδεικνύουν για πολλοστή φορά τα ελλείμματα δημοκρατίας και ήθους.
Εν ολίγοις αποδεικνύουν ότι ποτέ δεν απέβαλαν το σταλινικό τους χαρακτήρα και συμπεριφορά! Παραμένουν στυγνοί δικτατορίσκοι!
Ονήσιλος Κρατερός
http://antistasi.org/?p=18932

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου