Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ


Ενώ οι εθνικόφρονες υπηρετούν τα κόμματα της δεξιάς και υποκλίνονται στην αστική κομματοκρατία μέσα από την οποία διεκπεραιώνουν τις προσωπικές υποθέσεις τους , ως πελάτες των κομμάτων , διατηρούν στο πίσω μέρος του μυαλού τους μια μορφή «εθνικισμού» που απεχθάνεται τη δημοκρατία. Όταν τα συμφέροντα τους δεν διεκπεραιώνονται μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο κινδυνεύουν , φέρνουν στο προσκήνιο αυτόν τον ενεδρεύοντα «εθνικισμό» που δεν είναι τίποτα άλλο από την εφεδρεία της βίας που η δεξιά επιστρατεύει για την επιβολή των αντιλήψεων της και την υπεράσπιση των συμφερόντων της. 
Οι εθνικόφρονες είναι υπέρμαχοι των συμφερόντων της πλουτοκρατίας και τραπεζοκρατίας στην οποία ανήκει και η εκκλησία ως ένας καθαρά υλικός κερδοσκοπικός οργανισμός.
Με λίγα λόγια η εθνικοφροσύνη είναι το συμφυρματικό υπόβαθρο της εθνικής αλλοτρίωσης και της οπισθοδρομικής συντήρησης ως και η οπισθοφυλακή της βίας που η δεξιά εκκολάπτει στα σκοτεινά έγκατα της και εκδηλώνεται ως εθνικίζουσα ακροδεξιά.
Τι σημαίνει αυτό για μας τους έλληνες εθνικιστές; Πως δεν είναι δυνατό να αναπτύξουμε τον εθνικισμό μας που είναι αλληλένδετος με τις λαϊκές και κοινωνικές διεκδικήσεις , απευθυνόμενοι στους εθνικόφρονες. Και αν έρθουν προς εμάς πρέπει να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα μας προδώσουν και θα μας εγκαταλείψουν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι εθνικόφρονες είναι ο καρκίνος που διεισδύει μέσα στις τάξεις μας , το στιλέτο που είναι πάντοτε έτοιμο να καρφωθεί στη πλάτη μας.
Με δεξιούς εκκλησιαστικο-προσκυνημένους εθνικόφρονες δεν γίνεται επαναστατικός εθνικισμός. Όταν θα τους κατατάξουμε στις γραμμές των αντιπάλων , τότε θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά στην εθνικιστική αυτογνωσία. Τότε θα βάλουμε τα θεμέλια ενός πραγματικού κοινωνικού ελληνικού εθνικισμού.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

πηγή:
http://edikcyprus.blogspot.com/2011/07/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου