Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Κύπρος: Η φυγοστρατία και ο ΔΗΣΑΚΕΛισμός!


Η στρατιωτική αποδυνάμωση της Εθνικής Φρουράς όσο πλησιάζει η αποδοχή λύσης ΔΔΟ εντείνεται σε μεγαλύτερο ρυθμό. Αποδυνάμωση – διάλυση της ΕΦ ήταν και είναι στόχος αυτών που επιζητούν τον αφανισμό του Κυπριακού Ελληνισμού!
Η  μείωση της θητείας που είναι η γενεσιουργός αιτία για τη φυγοστρατία ήταν προεκλογικό πυροτέχνημα των  δυο ρεαλιστικών  κομμάτων  τα οποία είναι υπέρμαχοι της λύσης ΔΔΟ, του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ.
Τα δυο αυτά κόμματα είχαν και έχουν κοινό  στόχο τη μείωση της μαχητικής ικανότητας της ΕΦ και κοινό μέσο τη ψηφοθηρία που επέτυχε και στις προεδρικές εκλογές του 2008 και στις βουλευτικές του 2011.
Πριν από λίγες μέρες ο Υπουργός αποδυνάμωσης της ΕΦ, της Ακελοδηκοϊκής Κυβέρνησης της εθνικής συμφοράς εξάγγειλε μείωση της θητείας ένα μήνα προ της κατάταξης της 2011 Β ΕΣΣΟ. Αυτή η εξαγγελία θα φέρει περεταίρω αύξηση της φυγοστρατίας και  σε αυτό στοχεύουν.  Ο ΑΝΣΚ της αποδυνάμωσης της ΕΦ είναι για να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία ότι  εφόσον δεν έχουμε ικανό και αξιόμαχο στρατό ας υπογράψουμε την όποια λύση μας δώσουν.
Την στιγμή που η Κυβέρνηση διαλύει την Ε.Φ  οι τούρκοι ενισχύονται συνεχώς.
 

Ας αποφασίσει ένας από τους ελληνόφωνους εθνοπροδότες που υποστηρίζει τη μείωση της θητείας ,  ενώ πηγαίνει για καφεδάκι στο λιμανάκι της κατεχόμενης Κερύνειας ή για καζίνο, να λοξοδρομήσει λίγο και να  περάσει έξω από τη διοίκηση πυροβολικού του κατοχικού στρατού. Εκεί θα δει τα νέα MLRS που είναι στον όρχο δίπλα από τη περίφραξη. Άραγε ο εθνοπροδότης αυτός κρετίνος θα μπορέσει να διερωτηθεί γιατί  οι τούρκοι ενισχύονται ενώ η κυβέρνηση Χριστόφια οδεύει για  ειρηνική τάχα  λύση;
Νέε της Κύπρου κλείσε τα αυτιά σου προς όλους αυτούς που σε παροτρύνουν να φυγοστρατήσεις! Να είσαι περήφανος για το ότι θα υπηρετήσεις την ΠΑΤΡΙΔΑ! Μη ενταχθείς στη κατηγορία αυτών που έχουν λόγους να μην υπηρετήσουν!  Μην ενταχθείς στην κατηγορία των  ομοφυλοφίλων και των προδοτών! Αυτών που  προσποιούνται ότι είναι τρελοί. Αύριο τι θα πεις στα παιδιά σου; Βάλε τον σταυρό σου και προχώρα με ψηλά το κεφάλι στο κέντρο κατάταξης! να κάνεις περήφανο τον εαυτό σου και την οικογένεια σου! Όταν υπηρετήσεις κερδίζεις τη πρώτη μάχη της ζωής σου! Τη μάχη τη δίνουν αυτοί που κινούνται μπροστά όχι αυτοί που λιποτακτούν!
ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ παλληκάρι μου!
Σάββας Πέτρου
Ταγματάρχης ε.α
Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης
http://antistasi.org/?p=18845


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου