Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Προς Ιουδαιοχριστιανούς: "Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ"

Πολλοί «εθνικιστές» επειδή έχουν εγκλωβιστεί στα στημένα από τους αιώνιους εχθρούς του Γένους δίχτυα της «ορθοδοξίας» δεν μπορούν να αντιληφθούν τον ρόλο της πνευματικής αλλαγής του Έλληνα και της επανελλήνισης του στις πολιτικοοικονομικές επιλογές του και γενικότερα στην κοινωνική του συμπεριφορά.

Χαιρετίζουμε τον Λουκά Σταύρου και τον συγχαίρουμε για την ξεκάθαρη στάση του σε αυτό το θέμα. Περιμένουμε και άλλους αξιόλογους συναγωνιστές να ξεκαθαρίσουν την θέση τους και να πάψουν να κάνουν την πάπια για σοβαρό για το μέλλον του Ελληνισμού ζήτημα.


Λουκάς Σταύρου
 "Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ"



      Ο ελληνικός λαός υπέκυψε στη δικτατορία των τοκογλύφων . οι εξελίξεις απέδειξαν πως δεν υπάρχει επαναστατική ιδεολογία να αντιταχθεί στην τυραννία . Όλα τα ιδεολογήματα απεδείχθησαν πως είναι ταγμένα στην υπηρεσία του συστήματος . Ομοίως και ο λεγόμενος «εθνικισμός» απέδειξε την προσκόλληση του στο σύστημα και την εξάρτηση του με την μακραίωνη εβραϊκή πνευματική τυραννία που αντιπροσωπεύει η εκκλησία και εκτείνεται στην οικονομία της κοινωνίας και στη πολιτική διαχείριση της.
     Μοναδική αντίσταση στη σκλαβιά θα έρθει μέσα από την επανελλήνιση και την προσπάθεια αποτίναξης της πνευματικής τυραννίας των γραικύλων .
      Η απόσειση της υλικής τυραννίας των χρηματοπιστωτών δεν είναι δυνατή χωρίς την κατάρρευση της «πνευματικής» τυραννίας που αποτελεί την μεταφυσική νομιμοποίηση της λαϊκής καταλήστευσης.
      Τούτος ο θεός που αρπάζει το ψωμί μας , που νομιμοποιεί την τυραννία , που κινεί το χέρι των διωκτών και των δημίων μας , πρέπει να πέσει από τα βάθρα του .
      Τότε μόνο το ελληνικό έθνος θα ξαναβρεί το δρόμο του φυσικού προορισμού του .
Λουκάς Σταύρου  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου