Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Στρατηγός Ratco Mladic… υπερήφανος πατριώτης μέχρι το τέλος…


"Όποιος δεν κατανοεί ότι οι καιροί απαιτούν δράση, η θέση του είναι στον σκουπιδότοπο της Ιστορίας" (ελεύθερη μετάφραση από την Αγγλική)



από Λακεδαίμων Αππελαίος


.Λίγη ώρα διήρκεσε η εμφάνιση του Ράτκο Μλάντιτς ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία, τη Δευτέρα. Ο δικαστής ζήτησε την απομάκρυνσή του από την αίθουσα, καθώς ο πρώην στρατιωτικός ηγέτης των Σερβοβοσνίων διέκοπτε συνεχώς την ανάγνωση του εις βάρος του κατηγορητηρίου.
«Όχι, όχι, δεν πρόκειται να ακούσω καθόλου. Χωρίς τον δικηγόρο μου, δεν θα ακούσω άλλο» είπε ο κατηγορούμενος, βγάζοντας τα ακουστικά της διερμηνείας που φορούσε.
Ο δικαστής, Αλφόνς Οριέ, τον είχε προηγουμένως προειδοποιήσει πολλές φορές να σταματήσει να παρακωλύει την διαδικασία. Τελικά ζήτησε την απομάκρυνσή του.
Ο Μλάντις αρνήθηκε να δηλώσει αθώος ή ένοχος στις κατηγορίες και ζήτησε νέα αναβολή της διαδικασίας, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε και έτσι ο δικαστής δήλωσε εξ ονόματός του «αθώος».
Σύμφωνα με το Reuters, ο Ράτκο Μλάντιτς υποστήριξε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο και πως επιθυμεί να ορίσει ο ίδιος τους συνηγόρους υπεράσπισής του.
Η εμφάνισή του στο δικαστήριο, τη Δευτέρα, ήταν κάτι που δεν αναμενόταν, καθώς ο δικηγόρος του είχε σπεύσει να δηλώσει ότι θα αρνηθεί να παρουσιαστεί επειδή «τα μέλη της υπεράσπισής του δεν έχουν εγκριθεί».
Ο πρώην ηγέτης των Σερβοβοσνίων, ο οποίος καταζητείτο για 16 χρόνια, συνελήφθη στις 26 Μαΐου στο έδαφος της Σερβίας και κατά πληροφορίες στο χωριό Λαζάρεβο, 120 χλμ. βορειοδυτικά του Βελιγραδίου. Όπως έγινε γνωστό, μέχρι τη σύλληψή του χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Μίλοραντ Κόμαντιτς».
Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει είναι βαρύτατο: γενοκτονία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και παραβίαση του εθιμικού δικαίου του πολέμου.
Η πλέον σοβαρή κατηγορία εναντίον του θεωρείται η σφαγή της Σρμπρένιτσα, όπου εκτιμάται ότι έχασαν τη ζωή τους 8.000 άμαχοι μουσουλμάνοι (άνδρες και νεαρά αγόρια) το 1995. Ο ίδιος αρνείται ότι είχε οποιοδήποτε ρόλο στη σφαγή της Σρμπρένιτσα.
Κατά την πρώτη του εμφάνιση ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία, ο Μλάντιτς χαρακτήρισε τις εις βάρος του κατηγορίες «απεχθείς» και «τερατώδεις».
Υποστήριξε, δε, ότι υπερασπίστηκε «το λαό του και την πατρίδα του» κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία, και πως τώρα σκοπεύει να υπερασπίσει τον εαυτό του απέναντι στις κατηγορίες.


πηγή: ΕΕΕ

και  http://www.neapatrida.gr/2011/07/blog-post_04.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου