Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ...ΜΑΥΡΩΝ: Αφρικανός ένας στους τρεις κατοίκους της Γης το 2100.

«ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ» την οποία δεν μας λένε: Η στατιστική δεν μιλάει για τον πληθυσμό των μαύρων σε όλον τον κόσμο αλλά μόνο στην Αφρική! Ακόμη και τα εκατομμύρια που αναφέρονται για την πληθυσμό της Ευρώπης δεν αφορούν μόνο Λευκούς αλλά περιλαμβάνουν και τους αλλόφυλους. Η πραγματική γενοκτονία είναι αυτή της Λευκής φυλής!
 
 
Η είδηση έχει ως εξής:

"Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ξεπεράσει τα επτά δισεκατομμύρια ως το τέλος του έτους και τα δέκα δισεκατομμύρια μέχρι το τέλος του αιώνα εκτιμά το Εθνικό Ινστιτούτο Δημογραφικών Ερευνών της Γαλλίας (INED) σε έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα (18/8).

H μελέτη με τίτλο “Όλες οι χώρες του κόσμου” που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια δείχνει πως οι ρυθμοί αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού επιβραδύνονται: χρειάστηκαν 12 χρόνια για να περάσουμε από τα έξι στα επτά δισεκατομμύρια και θα απαιτηθούν 14 χρόνια για να φτάσουμε στα οκτώ, το 2025.

Η δημογραφική αύξηση έφτασε στον ανώτατο ρυθμό της (2% ετησίως) πριν από μισό αιώνα, ενώ το 2011 διαμορφώθηκε σε 1,1%. “Κανονικά πρέπει να συνεχίσει την πτωτική της πορεία έως ότου ο παγκόσμιος πληθυσμός σταθεροποιηθεί στα 9 με 10 δισεκατομμύρια σε έναν αιώνα από σήμερα”, εκτιμά το INED.

Ένας στους τρεις κατοίκους του πλανήτη θα είναι Αφρικανός το 2100 έναντι ένας προς επτά σήμερα, με τον πληθυσμό της υποσαχάριας Αφρικής να εκτινάσσεται από τα 600 εκατομμύρια κατοίκους το 2000 στα 3,4 δισεκατομμύρια το 2100.

Αυτή τη στιγμή αντιστοιχούν 7 παιδιά ανά μητέρα στο Νίγηρα, 6,4 στη Σομαλία, 6,1 στο Κονγκό, 5,8 στη Μπουρκίνα Φάσο και 5,7 στη Νιγηρία παρά τα υψηλότατα ποσοστά παιδικής θνησιμότητας και την εξάπλωση του ιού του AIDS.

Στην άλλη πλευρά του Ινδικού Ωκεανού η Ινδία θα ξεπεράσει σε πληθυσμό την Κίνα ως το 2050 με 1,69 δισεκατομμύρια έναντι 1,3 δισεκατομμύρια.

Τρίτη πληθυσμιακή δύναμη του πλανήτη θα είναι η Νιγηρία με 433 εκατομμύρια κατοίκους, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολό της θα δει τον πληθυσμό της να ανέρχεται σε 513 εκατομμύρια κατοίκους με πρώτη τη Γαλλία (72 εκατομμύρια)."
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου