Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Βήματα προς την Νίκη



Κάνε αντίθετα απ’ αυτό που επιδιώκει ο εχθρός σου.
Ναπολέων Βοναπάρτης 
H καταστρεπτική κριτική με σκοπό την υπόσκαψη του κράτους είναι ένα σίγουρο όπλο στα χέρια μας πριν να φτάσουμε στην εξουσία. Η πρακτική εποικοδομητική κριτική είναι κατάλληλη μόνο μετά από την κατάληψη της εξουσίας. Πριν από αυτό αναπόφευκτα θα είναι υπέρ του εχθρικού για το Έθνος ελλαδικού κρατικού μορφώματος και για την ενίσχυσή της.

Μπορείτε να ακούτε συχνά τις εκκλήσεις τύπου «φτάνει η κριτική και η καταστροφική μανία, ας οικοδομούμε, ας εργαστούμε για μια καλύτερη Ελλάδα». Με άλλα λόγια «ας πάψουμε να προσπαθούμε να αποτινάξουμε από τον λαιμό μας την εβραιοκρατία, ας αναγνωρίσουμε ότι μας έχουν κερδίσει και μας υποδούλωσαν, ας εξαλείψουμε την κάθε κριτική και το σαμποτάζ και ας εργαστούμε για το ελλαδικό ανθελληνικό κράτος και για τους εβραίους ιδιοκτήτες του».

Αλλά, αγαπητοί Έλληνες, εμείς πρέπει να κάνουμε ακριβός το αντίθετο: όσο πιο χειρότερα, τόσο καλύτερα για μας. Το χάος και η αναρχία, η διαφθορά και η αποδιοργάνωση των εβραιόδουλων αρχών είναι προς όφελος του Ελληνικού Έθνους. Οι βαλτοί εθνικο-βλάκες τύπου Καρατζαφέρη, Μιχαλολιάκο και διάφοροι άλλοι μικροί και μεγάλοι γεωργιάδηδες και στόκοι αυτήν την πραγματικότητα δεν την καταλαβαίνουν. Για την ακρίβεια, προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν. Κάνουν πως δεν φτάνει στο μυαλό τους αυτή η απλή αλήθεια: ο κύριος εχθρός του Έθνους μας είναι η σταθερότητα του κράτους, των θεσμών και της οικονομίας της. Γιατί είναι η σταθερότητα της γενοκτονίας και της εξαφάνισης του Ελληνικού Γένους.

Παράλληλα με την αδιάλλακτη προπαγάνδα πρέπει να αναπτύξουμε και την χρησιμοποίηση της ατομικής και της κοινωνικής τρομοκρατίας μέσον μικρών οργανωμένων εθνικιστικών αυτόνομων ομάδων κρούσης. Χωρίς αυτά ο κάθε αγώνας μας είναι στείρος και καταδικασμένος. Οι μπαρούφες για «νόμιμο αγώνα» είναι μόνο τροφές για ηλίθιους και για τους νικημένους γκοήμ.

Μελετήστε την πραγματική ιστορία της επικράτησης του εβραίομπολσεβικισμού στη Ρωσία, την επικράτηση των σιωνιστών στην Αμερική τον 19αιώνα, αλλά και την δράση του εβραϊκού ΚΚ Ελλάδος και την επιβολή της δημοκρατίας στην χώρα μας και βρείτε έστω ένα δείγμα «νόμιμου αγώνα». Παντού και πάντα οι Εβραίοι χρησιμοποίησαν τρομοκρατικά μέσα: σκότωναν τους καλύτερους και ξεχωριστούς γκοήμ, τους πιο σκληρούς και άκαμπτούς. Στολίπιν, Πλέβε, Καποδίστριας, Δραγούμης, Μεταξάς. Ο κατάλογος σε όλο τον κόσμο είναι τεράστιος, αν και δεν έχει σημασία η ποσότητα, αλλά η ποιότητα των ανθρώπων. Ακόμα και στις μέρες μας η ένοπλες «αναρχοκομμουνιστικές» κρατικές και μη ομάδες εργάζονται για το ίδιο εβραϊκό σκοπό.....

Ήταν και είναι αποτελεσματική η εβραϊκή τρομοκρατία; Πέτυχε και πετυχαίνει τους στόχους του; Ναι, χωρίς αμφιβολία. Το ελλαδικό κράτος υποδουλώθηκε, εξαφανίστηκαν ή εκφοβίστηκαν οι ατίθασοι Έλληνες. Το έδαφος για διάφορους κριπτοιουδαίους πολιτικούς και ιουδαϊκά κόμματα ετοιμάστηκε.....

Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι νόμιμοι τρόποι δράσης στα πλαίσια νόμιμων κομμάτων και κινημάτων μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθούν, αλλά μόνο αν υπάρχουν γ’ αυτό αντικειμενικές προϋποθέσεις. Μέχρι να βγει στην εξουσία το ανοικτά πλέον εβραϊκής ιδιοκτησίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, οι εβραιοπροπαγανδιστές των ΜΜΕ, το εβραϊκό χρήμα, οι σιωνιστές όλου του κόσμου (εισβολή στην Κύπρο) και οι τρομοκράτες τους άνοιγαν τον δρόμο.

Ας σκεφτούμε: τι φοβούνται σήμερα οι Εβραίοι και τι φοβάται το ελλαδικό κράτος τους; Τα εθνικιστικά κινήματα, τις διάσπαρτες ομάδες με ξυρισμένα κεφάλια ή τις πατριωτικές εφημερίδες και ιστολόγια, τα οποία χύνουν δηλητήριο στον ΓΑΠ, στους λαθρο, στα Σκόπια, την Αλβανία και την Τουρκία; Όπως έλεγε η γιαγιά μου «μη με κάνεις να γελάσω, γιατί παίρνω χάπια για την καρδία»

Αντιθέτως. Με κάθε μέσο τροφοδοτούν αυτή την εσφαλμένη τάση στο ευρύτερο Εθνικιστικό ρεύμα.

Αυτό που πραγματικά φοβούνται οι Εβραίοι και το ελλαδικό κράτος τους είναι το γεγονός ο κάθε Έλλην (όχι απαραίτητα όλοι, αλλά τουλάχιστον το ένα εκατοστό των ελλήνων εθνικιστών) να θεωρήσει την ζωή του και την ζωή των παιδιών του ασήμαντη και να σηκωθεί, να οπλιστεί και να πολεμήσει εναντίων των εβραίων ιδιοκτητών του κράτους..... Αυτό που φοβάται το ελλαδικό κράτος είναι η επιβολή των ελλήνων για λύση του «εβραϊκού ζητήματος» με ένοπλα μέσα.

Πλέον αυτό δεν θα είναι οι καραγκιόζικες παρελάσεις μπροστά από τις κάμερες των ΕΥΠ και δεν θα είναι οι επιτρεπόμενες από την ιουδαϊκή δημοκρατία συνάξεις σε πλατείες, αλλά θα είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Όλοι οι εβραίοι είναι παθολογικοί ψεύτες και δειλοί, είναι γενναίοι μόνο όταν έχουν την εξουσία και όταν είναι πολλοί. Το ψέμα για τα λεφτά τα οποία δήθεν «υπάρχουν» για έναν εβραίο είναι τόσο σύνηθες όσο για σας οι καθημερινές σκέψεις τι να μην αγοράσετε από τα απαραίτητα στο παιδί σας για να μην καταρρεύσετε οικονομικά.

Ένας εβραίος απέναντι από έναν γκοήμ είναι τραγική γ’ αυτούς κατάσταση.

Ως εκ τούτου, η κύρια γραμμή μας και η τακτική μας για το επόμενα χρόνια πρέπει να είναι η ατομική πίεση και προπαγάνδα!

Ο μεγαλύτερος αριθμός μια ομάδας από πέντε (5) άτομα.

Με άλλες ομάδες οι σχέσεις πρέπει να είναι μόνο ιδεολογικές.

Η καλύτερη λύση για την κατάσταση του σήμερα είναι η αποφυγή οποιασδήποτε μεγάλης οργάνωσης και κινήματος.

Στα «εθνικιστικά» κόμματα του Συστήματος και τις οργανώσεις του εγγράφονται μόνο άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα από την πολιτικό-οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και της Ευρώπης, δηλ. είναι βλάκες. Όποιος έχει εγγραφεί σε κάποια απ’ αυτά, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει το γρηγορότερο. Αλλά πάντοτε πρέπει να θυμάται και να προσέχει γιατί ο φάκελος στις μυστικές εβραϊοκρατούμενες υπηρεσίες του «εθνικιστικού» παρελθόντος του θα υπάρχει για πάντα...

Ελάτε να θυμηθούμε για να παραδειγματισθούμε.

Στο τέλος του ΧΧ αιώνα το Ηνωμένο Βασίλειο βουίζε, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, από την δράση της ομάδας Combat-18. Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών ήταν παλαιά μέλη της «Βρετανικής Κίνησης» και του «Εθνικού Μετώπου». Το πιο ριζοσπαστικό τμήμα των οργανώσεων αυτών αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της οργάνωση, η κύρια δραστηριότητα της οποίας θα ήταν η ατομική τρομοκρατία. Δολοφονίες, ξυλοδαρμούς και επιθέσεις σε εχθρούς του αγγλικού λαού άρχισαν να λαμβάνουν χώρα σε πολλές πόλεις. Η συμπάθεια του λαού, η τρομοκρατία και το πεδίο εφαρμογής της μεγάλωναν πολύ γρήγορα.

Αλλά το πράγμα ξεθώριασε γρήγορα όπως γεννήθηκε. Ο λόγος ήταν απλός. Οι μυστικές υπηρεσίες διέθεταν τους καταλόγους όλων των μελών από τις προηγούμενες οργανώσεις ..... Ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες άτομα (οι αριθμοί είναι αντιφατικοί), το πιο ενεργό και ριζοσπαστικό τμήμα της αγγλικής εθνικιστικής νεολαίας, βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα.

Έτσι είναι τα αποτελέσματα της μετάβασης από τα «νόμιμα εθνικιστικά κινήματα» στην πραγματική δράση εναντίων του Συστήματος, αλλά και ο υπερβολικός συγκεντρωτισμός της οργάνωσης (αυτά περί κατάλληλου «αρχηγού» τον οποίο «καρτερούν» όλοι οι «εθνικιστές»).

Στην τακτική χρειάζεται ευελιξία και στις απόψεις – αρχές. Έτσι, δεν πρέπει να επιφορτιζόμαστε με τις ανούσιες «ανθρωπιστικές» βλακείες περί των «καθαρών και βρόμικων μεθόδων». Η ορθότητα της επιλεχθήσας τακτικής και στρατηγικής μετριέται από την επιτυχία της. Και μόνο απ’ αυτήν. Ο κάθε Έλλην είναι υπόχρεος να είναι μαχητής.

Μπορείτε, φυσικά, όλη τη ζωή σας, ξαπλωμένοι στον καναπέ να ονειρεύεστε ότι κάποιος άλλος θα αγωνιστεί, διακινδυνεύοντας με την ζωή του και την ελευθερία του, και στη συνέχεια θα σας προσκαλέσει στις δομές της νέας εξουσίας μόνο και μόνο επειδή «μέσα στην καρδιά σας ήσασταν πάντα μαζί του». Αλλά τα επιτεύγματα μετριούνται μόνο με συγκεκριμένες πράξεις. Και ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί όχι μόνο με ένα πιστόλι στο χέρι.

Το είδους του αγώνα μπορείτε να διαλέξετε ανάλογα με τις ατομικές ικανότητες και οικονομικές δυνατότητές σας. Κάποιος μπορεί να προσφέρει καλύτερα στον οικονομικό τομέα, κάποιος άλλος στον καλλιτεχνικό, άλλος στον προπαγανδιστικό. Να δέρνεις και να πυροβολάς – είναι πολύ ωραία, αλλά μην κάνετε αυτό που δεν ξέρετε καλά. Στην ζωή επιτυγχάνει όχι αυτός που κάνει αυτό που του αρέσει, αλλά αυτός που κάνει κάτι το οποίο γνωρίζει καλά.

Στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ευρύτερο Εθνικιστικό κίνημα δεν μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε πάντοτε τις τρομοκρατικές μεθόδους εναντίων του εχθρού μας. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να καταστρέφουμε τα οχυρώματά του, τα οποία χρησιμοποιεί αυτός (ο εχθρός μας) εδώ και εκατοντάδες χρόνια εναντίων μας.

Είναι πολύ σημαντικό για τον κάθε Εθνικιστή να προσέχει την σωματική και την ψυχική υγεία του: προσοχή στην διατροφή, ποτέ ούτε ένα γραμμάριο αλκοόλ, ποτέ ούτε κανένα τσιγάρο. Ας τα αφήσουμε αυτά στους εβραίους και στους βοοειδή γκοήμ οι οποίοι είναι άξιοι της μοίρας τους.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν άλλοι να εκτελέσουν το έργο το οποίο έχουμε να κάνουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι παράσημα και προνόμια για τις δραστηριότητές μας δεν θα υπάρξουν ποτέ.

Και μόνο ο φανατικός ιδεαλιστής/ήρωας είναι σε θέση να υπερβεί τα όρια.

Ο ηρωισμός του ιδεαλιστή Εθνικιστή δεν είναι πάντοτε ορατός σε όλους. Αλλά ο ηρωισμός αυτός υπάρχει σήμερα στις τάξεις μας. Και αυτό είναι γεγονός..... Ας μην μιλάμε σε όλους δεξιά και αριστερά. Ας προσέχουν ιδίως οι νέοι συναγωνιστές..... Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε στο έργο μας σε κανέναν. Ούτε και στους κοντινούς συγγενείς. Ο καθένας επιλέγει την τακτική του μόνος του και δεν χρειαζόμαστε συμβούλους.....

Πρέπει συχνά να δίνουμε προσοχή στις ενέργειες των εβραίων οι οποίοι υπάρχουν γύρο μας. Γιατί ο κάθε εβραίος όπου και να βρίσκετε, σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι εθνικό-πατριώτες, δεν καθοδηγούνται πάντοτε από τα κέντρα τους, αλλά ο καθένας τους ξέρει, μη έχοντας συνεννοηθεί, δηλ. ενστικτωδώς, ποιος είναι εχθρός και ποιος είναι φίλος. Η εβραϊκή συνωμοσία βρίσκεται ακριβός στο υποσυνείδητό τους. Με επίγνωση και με σταθερό πρόγραμμα δρα μόνο η εβραϊκή ολιγαρχία, οι λεγόμενοι «σοφοί των σιων». Όλοι οι άλλοι απλοί εβραίοι είναι απλοί στρατιώτες του στρατού πολλών εκατομμυρίων οι οποίοι δεν χρειάζονται να τους δίνουν οι ανώτεροί τους παραγγέλματα.....

Έτσι πρέπει να κάνουμε κ’ εμείς. Και σε αυτό το βασικό ρόλο έχει η σωστή προπαγάνδα. Έχουν περάσει εκείνες οι εποχές όταν η σωματική δύναμη καθόριζε τα πάντα. Λύνει πολλά προβλήματα, αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι την πρωτιά στους τρόπους διαχείρισης έχει η προπαγάνδα και η διέγερση των μαζών. Εφημερίδες, τηλεόραση, ράδιο, ιντερνέτ, περιοδικά και βιβλία, δηλ τα ΜΜΕ είναι εκείνες οι αλυσίδες με τις οποίες οι εβραίοι κρατούν στα νύχια τους τους υποδουλωμένους λαούς. Οι αλυσίδες αυτές δεν είναι στα χέρια και στα πόδια, αλλά στα κεφάλια των γκοήμ.

Ένα από τα σημαντικότατα έργα τα οποία έχουν να εκτελέσου οι Εθνικιστές είναι η εξουδετέρωση της εχθρικής προπαγάνδας. Η διαθεσιμότητα του ιντερνέτ και η σχετική φτήνια του φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων μας δίνουν μια καλή ευκαιρία. Ενημερωτικά έντυπα, φυλλάδια, μικρού σχήματος εφημερίδες - όλα αυτά μπορεί να κάνει κανείς μόνος του αν το επιθυμεί. Το κυριότερο να μην απελπιζόμαστε βλέποντας τις δεκάδες χιλιάδες των εβραϊκών εφημερίδων και συγκρίνοντας με τις δεκάδες και εκατοντάδες φυλλάδια και μικρά δικά μας έντυπα: στην εποχή τους και οι εβραίοι ξεκινούσαν από φυλλάδια ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Αδέλφια, η σταγόνες κάνουν την θάλασσα.

Όμως το να τυπώνει κανείς και να διαδίδει βλακείες και ανοησίες, όπως έκαναν οι εθνικό-πατριώτες τα τελευταία 10-15 χρόνια, δεν έχει κανένα νόημα. Η προσέγγιση στο θέμα της προπαγάνδας πρέπει να είναι επιστημονική. Εδώ πρέπει να υπάρξει στρατηγική, δηλ. αρχικά πρέπει να προσδιορισθούν οι τομείς με βάση τις προτεραιότητες στις οποίες θα επικεντρωθεί η προπαγάνδα.

Το κυριότερο πρόβλημα της Πατρίδας μας, κατά την άποψή μας, είναι η κάλυψη και η ενημέρωση του εβραϊκού ζητήματος. Για να είμαι πιο ακριβής, του κρυπτοεβραϊκού ζητήματος.

Έχουμε προσέξει ότι με το εβραϊκό και με το κρυπτοεβραϊκού ζήτημα οι Πατριώτες και οι Εθνικιστές ασχολούνται, μεταξύ άλλων πολλών ζητημάτων, με μέτρο, όχι με μεγάλη προθυμία και όχι με γνώση του θέματος.

«Αραιώνουν» αυτό το ζωτικής σημασίας για τον Ελληνισμό ζήτημα με άλλα ήσσονος σημασίας θέματα. Θάματα σαν την λαθρομετανάστευση, οι θρησκευτικές διαφορές, τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, Αιγαίο, Μακεδονικά κλπ. Δηλ. δεν μπορούν να ξεχωρίσουν για ακόμη μια φορά την αιτία από τα αποτελέσματα, την εξωτερίκευση της αρρώστιας από τις αιτιολογικούς παράγοντες. Υπάρχουν και οι «ειδήμονες» μεταξύ των εθνικιστών που λένε «καλά, πόσο θα μιλάμε για τους εβραίους, δεν υπάρχουν άλλα ενδιαφέροντα θέματα....;» Βλέπετε θέλουν και ποικιλομορφία....

Το γεγονός ότι η Πατρίδα μας κυβερνάτε από κρυπτοεβραίους για τους Πατριώτες και για τους Εθνικιστές δεν έχει μεγάλη σημασία: έχουν βάλει σε προτεραιότητα τα «ελληνοτουρκικά», το μακεδονικό, τα οικονομικά ζητήματα, αλλά κυρίως ασχολούνται με τους αλλόφυλους που κατακλύζουν με την παρότρυνση του ελλαδικού κρυπτοεβραϊκού κράτους την Πατρίδα μας….  Δείτε τις διάφορες «πατριωτικές» και «εθνικιστικές» ιστοσελίδες, εφημερίδες και κανάλια και θα καταλάβετε μόνοι σας…. Επαναλαμβάνουμε: δεν μπορούν (ή δεν θέλουν) να ξεχωρίσουν τις αιτίες από τα φαινόμενα. Φυσικά πολλοί απ’ αυτούς εκτελούν αποστολή παραπληροφορώντας και παραπλανώντας τους Έλληνες.

Έτσι το εβραϊκό ζήτημα, δηλ. η επεξήγηση του ρόλου των εβραίων στην ιστορία αλλά και στο παρών της ανθρωπότητας αλλά και του Ελληνισμού, παραμένει στο νηπιακό στάδιο. Όχι μόνο δεν γράφτηκε τίποτα αξιόλογο στο θέμα αυτό, αλλά ούτε τα σημαντικά πρόσφατα έργα των ξένων συγγραφέων δεν μεταφράστηκαν στα ελληνικά: καθηγητής Στολέσνικοβ, Εμελιάνοβ (με κορυφαίο βιβλίο «Ντεσιωνισμός»), Δ.Ρίντ, Ε.Ντιούριγκ, Χ.Φόρντ, Ι.Έβολα, Κλίμοβ, Ροντζαέβσκι, Προυσσακόβ, Α.Δίκι, Ντάλ, Μένσικοβ, Νίλους, Σμάκοβ.

Τι συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε μετά από αυτήν την διαπίστωση;

Αγαπητέ Εθνικιστή αναγνώστη. Πρέπει, διαβάζοντας ξένες πηγές, να αυξήσεις το πνευματικό σου επίπεδό αλλά και τις γνώσεις σου στο εβραϊκό ζήτημα. Γιατί χωρίς αυτές τις γνώσεις είσαι άχρηστος στον πόλεμο που διεξάγετε εναντίον του Έθνους και της Φυλής σου.

Χωρίς την γνώση των ξένων γλωσσών αυτό είναι αδύνατον. Φυσικά, μπορεί να περιμένει κανείς μέχρι κάποιος «ειδικός» ή «εκδότης» να δείξει ευγνωμοσύνη και να μεταφράσει το βιβλίο που χρειάζεστε, αλλά αυτή η προσέγγιση δεν είναι σοβαρή. Ως εκ τούτου το πρόβλημα του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα Εθνικιστή είναι η μάθηση των τριών σημαντικότατων για τον σύγχρονο κόσμο γλωσσών: τα αγγλικά, τα εβραϊκά και τα ρώσικα.

Έχοντας γνωρίσει την αγγλική και την ρώσικη φιλολογία σχετικά με το θέμα που μας ενδιαφέρει, οποιοσδήποτε Έλλην άνθρωπος (άνθρωπος και όχι ζόμπι) γρήγορα μπορεί να καταλάβει σε τι άκρος χαμηλό επίπεδο βρίσκεται το ευρύτερο Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα. Αυτό το κίνημα, όπως και παλαιότερα, τρέφετε ακόμα από τα άχρηστα τα οποία τους πετάνε οι διάφοροι στόχοι, μιχαλολιάκοι, γεωργιάδηδες, ολιμπίες, δελτία11, γρεεκαλερτες και πολλοί άλλοι ακίνδυνοι για το Σύστημα τσαρλατάνοι.

Η γνώση της εβραϊκής γλώσσας θα μπορούσε να ανεβάσει τον κάθε Έλληνα Εθνικιστή στα πιο ανώτερα στρώματα της κατανόησης της πολιτικής. Αυτά που γράφονται στα εβραϊκά δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που γράφονται ούτε στα αγγλικά ούτε σε καμιά άλλη γλώσσα. Πρέπει όμως εδώ να τονιστεί ότι η γνώση της εβραϊκής πρέπει να αποκρύπτετε: μπορεί η γνώση αυτή, αν δεν είστε εβραίος, να κάνει κακό στην υγεία σας (ο κορυφαίος αραβιστής Εμελιάνοβ, ο συγγραφέας του βιβλίου «Ντεσιωνισμός», ο οποίος έπεσε πολλές φορές θύμα άγριου ξυλοδαρμού από «αγνώστους» , γνώριζε αυτήν την αλήθεια πολύ καλά…).

Πιστέψτε, η γνώση των ξένων γλωσσών και η εργασία μετάφρασης στα ελληνικά του απαραίτητου υλικού και βιβλίων θα φέρει πολύ περισσότερα οφέλη από το κυνηγητό των αλβανών και των πακιστανών στα σοκάκια.

Εκτός από τα μαθήματα των ξένων γλωσσών πρέπει οπωσδήποτε να μελετηθεί η επιστήμη της ψυχολογίας εκ βάθους. Στο θέμα αυτό στους Έλληνες δεν κουνιέται φύλλο. Ότι αποφάγια τους πετάνε οι διάφοροι ιουδαίοι ζίγκμουνδοι φρόιδοι, βαλτοί «σεξολόγοι» και άλλοι τσαρλατάνοι του πνεύματος τα καταναλώνουν μια χαρά και χωρίς κανένα παράπονο….. Με αποτέλεσμα οι νέοΈλληνες δεν καταλαβαίνουν ούτε τον εαυτό τους αλλά ούτε και τους ξένους.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι εβραίοι «ψυχολόγοι» και «σεξολόγοι», παιδεραστές και ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι, δεν μπορούν να αγγίζουν έναν υγιή άνθρωπο ούτε στο πνευματικό αλλά ούτε και στο φυσιολογικό επίπεδο.

Και πάλι πρέπει να δώσουμε προσοχή στο πώς ενεργούν οι εβραίοι. Το μεγάλο μέρος της πνευματικό-συγγραφηκής διανόησής των εβραίων ασχολείται με γράψιμο πονημάτων τα οποία προορίζονται στο να αποσυνθέτουν τον ψυχισμό των γκοήμ, αλλά το μικρότερο και λιγότερο γνωστό μέρος των εβραίων συγγραφέων και ψυχολόγων, γράφουν πράγματι λεπτά και σωστά πράγματα, αλλά για εσωτερική κατανάλωση, δηλ. για τους «δικούς τους». Και ακριβός εδώ πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή.

Οι εβραίοι, όπως είναι γνωστό, έχουν φυσικό, φυλετικό αν θέλετε, πλεονέκτημα σε σχέση με τους λευκούς στο θέμα της κατανόησης της ψυχολογίας. Και πρέπει να μαθαίνουμε απ’ αυτούς δεδομένου ότι η φυλή μας δεν γέννησε πολλούς μεγάλους ψυχολόγους. Οι Εθνικιστές θα μπορούσαν να αποφύγουν πολλά λάθη αν γνώριζαν καλά την πρακτική ψυχολογία.

Σημείωση. Ο κάθε λογικός αναγνώστης της πατριωτικής λογοτεχνίας ή των άρθρων των πατριωτικών και εθνικιστικών ιστοσελίδων εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ότι σχεδόν όλα είναι γραμμένα από αμυνομένους αλλά πολλές φορές και ταπεινωμένους ανθρώπους. Φυσικό είναι κανένας να μην θέλει να έχει σχέση με τέτοιου είδους ανθρώπους. «Μας κλέψανε, μας προδώσανε, πουλάνε την πατρίδα μας. Ελάτε στις λιγοστές τάξεις μας».

Δείτε τον τρόπο που λειτουργούν οι διάφορες εβραιοκρατούμενες εφημερίδες, οργανώσεις και «Μ»ΚΟ. Έχουν θράσος και αυθάδεια. Ο μικροαστός διαβάζει, ακούει και σκέπτεται: «Αυτοί είναι τόσο πεπεισμένοι, σημαίνει έχουν δύναμη. Όποιος έχει δύναμη, έχει τελικά και δίκαιο στην εποχή μας. Με αυτούς δεν πρέπει να τα βάλλουμε. Ακόμα καλύτερα να πάμε μαζί τους».

Οι άνθρωποι σέρνονται πίσω από τους νικητές. Ή πίσω απ’ αυτούς που δηλώνουν με βεβαιότητα ότι θα νικήσουν. Ο Εθνικιστικός λόγος πρέπει να έχει απλότητα και δύναμη ταυτόχρονα….

Πίσω τα πομπώδη λόγια, οι συναισθηματισμοί, τα θηλυκά δάκρια και μύξες. Να είστε πιεστικοί, κατηγορηματικοί και συνάμα απλοί. Ποτέ μην παίρνετε την αμυντική στάση: αυτή είναι η χειρότερη απ’ όλες τις τακτικές.

Κάποτε οι γερμανοί διανοούμενοι κατηγορούσαν το NSDAP για πολύ τραχύ συμπεριφορά, για αγενή γραφή και γενικά ότι αντιγράφουν τους μαρξιστές στην σκληρή τακτική τους για να κερδίσουν τα μυαλά των εργατών. Αλλά στην εξουσία ήρθε ο Χίτλερ και όχι ο εθνικόφρονας μικροαστούλης. Φοβάσαι την βρομιά – μην μπαίνεις στην πολιτική. Ασχολήσου με το κέντημα στο σπίτι σου και φύτευε λουλούδια στην αυλή σου….

Μόνο η επιθετική τακτική και προπαγάνδα μπορούν να φέρουν σεβασμό των πιθανών υποστηρικτών και του εχθρού. Η γνώση της ψυχολογίας είναι πολύ σημαντική σε οποιαδήποτε επιχείρηση με τους ανθρώπους. Ο κυριότερος λόγος της αποτυχίας των πατριωτών και των εθνικιστών στην συγκρότηση μελών και υποστηρικτών είναι ότι δεν λογαριάζουν καθόλου τον «ανθρώπινο παράγοντα».

Όλες οι εθνικιστικό-πατριωτικές οργανώσεις και ομάδες σήμερα συγκροτούνται με τον εξής λάθος τρόπο: «Ας μαζευτεί μεγάλη μάζα. Μετά θα δούμε». Αλλά η κρυπτοεβραϊκή κρατική ολιγαρχία γνωρίζει καλά ότι η μάζα, όπου και να βρίσκεται, είναι απλός μια μάζα: είναι ηλίθια και δειλή.

Το κύριο σε μια ομάδα και οργάνωση, όπως σε κάθε οργανισμό, είναι ο ενεργός πυρήνας. Αυτές τις πυρήνες, δοκιμασμένες με φωτιά και ατσάλι, πρέπει να φτιάχνουμε με κόπο και μόχθο. Αυτές οι πυρήνες και οι δοκιμασμένοι μεμονωμένοι αγωνιστές πρέπει να πλαισιώσουν στο μέλλον την Οργάνωση που ονειρευόμαστε.

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου