Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Γιατί το ΑΚΕΛ μισεί θανάσιμα εμάς τους Έλληνες; Γιατί ο Χριστόφιας είναι τόσο τραγικά ανίκανος;

Τεκμηριώνονται πλέον και εγγράφως οι ευθύνες του Χριστόφια στο «εθνικό έγκλημα Μαρί». Αποδεικνύεται εν ολίγοις ότι ο Χριστόφιας για χάριν των συμφερόντων του (καθ’ ομολογία του ιδίου) φυλετικά συγγενούς του, προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ ( ο οποίος είναι και φιλότουρκος και αντιμάχεται τα συμφέροντα της Κύπρου), θυσίασε τα συμφέροντα της δικής μας πατρίδας. Μιας πατρίδας την οποία ο Χριστόφιας ποτέ δεν αγάπησε. Τουναντίον τόσο αυτός όσο και η πλέμπα των μισελλήνων, που κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο, τη μισούν θανάσιμα διότι είναι Ελληνική. Για τον λόγο αυτό την υπονόμευσαν καθ’ όλη την ιστορική της πορεία.

Θα πρέπει εξ’ αρχής να πούμε ότι το ΑΚΕΛ δεν κρύβει τον ανθελληνισμό του και τον παράλληλο φιλοτουρκισμό του. Οι ίδιοι διαλαλούν άλλωστε ότι οι Τούρκοι είναι αδελφοί τους! Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ αποτελείται από το φυλετικό κατάλοιπο των Φοινίκων και των κατά καιρούς κατακτητών! Αυτό δήλωσε ο ΑΚΕΛικός δήμαρχος Λεμεσού! Ο μη ελληνικός γονότυπός τους αποδεικνύεται εξάλλου και από τον φαινότυπό τους, ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με τον ελληνικό φαινότυπο! Αυτό το φυλετικό κατάλοιπο μαζί με τους λεγόμενους τουρκοκύπριους αποτέλεσαν τη φυλή των λινοπαμπάκων. Αυτά τα κατάλοιπα μαζί με τους λεγόμενους τουρκοκύπριους είχαν λοιπόν κάθε λόγο να αισθάνονται ξένοι με το ελληνικό στοιχείο και να υποβλέπουν τον αγώνα του Ελληνισμού της Κύπρου για εθνική αποκατάσταση. Συνεπεία τούτου τόσο αυτοί όσο και οι τουρκοκύπριοι αξιοποιήθηκαν αρκούντως από τους Άγγλους κατά τη διάρκεια του απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ! Ως γνωστό οι Άγγλοι ποτέ δεν έφυγαν από την Κύπρο! Και μετά την δήθεν ανεξαρτησία συνέχισαν να κυβερνούν την Κύπρο μέσω των εδώ ενεργούμενών τους!

Σε όλη την τραγική πορεία της Κύπρου από το 1950 και εντεύθεν το ΑΚΕΛ ήταν εκεί και είχε λόγο στη διαμόρφωση των αποφάσεων που έκριναν το μέλλον της Πατρίδας. Επιδιώκοντας να εξυπηρετήσει ξένα συμφέροντα υπονόμευσε κατά τις δεκαετίες ’50 και ’60 την Ένωση, η οποία δεν εξυπηρετούσε τα Σοβιετικά συμφέροντα και επεδίωξε την κολοβή ανεξαρτησία, που οδήγησε στον εθνικό διχασμό και αποτέλεσε τη γενεσιουργό αιτία της εθνικής τραγωδίας του 1974. Θα πρέπει εδώ να πούμε όμως ότι μαζί με το ΑΚΕΛ την ελληνική μας πατρίδα υπονόμευσαν και οι πλουτοκράτες της Κληριδικής δεξιάς, διότι δεν ήθελαν να μοιράζονται τις «μίζες» με τους ελλαδίτες συναδέλφους τους. Την υπονόμευσαν επίσης τα ιδιοτελή συμφέροντα των αρχομανών, οι οποίοι ήθελαν να κυβερνούν έναντι οποιουδήποτε εθνικού κόστους.

Όλοι αυτοί μαζί αποτέλεσαν το νεοκυπριακό συρφετό και αφού συνασπίσθησαν γύρω από τον κυβερνητικό σχηματισμό κατέβαλαν το άπαν των προσπαθειών τους ώστε η Κύπρος να αποκλίνει από την ενωτική της κατεύθυνση. Η Κύπρος ενωμένη με τη μάνα Ελλάδα θα ευημερούσε σε συνθήκες ασφάλειας ως συνισταμένη του ευρύτερου Ελληνισμού. Ένας Ελληνισμός ο οποίος καμία σχέση δεν θα είχε με την παρηκμασμένη Ελλάδα του σήμερα. Θα ήταν ένας Ελληνισμός αναβαθμισμένος ως γεωστρατηγική περιφερειακή δύναμη με σύνορα που θα ξεκινούσαν από τα Βαλκάνια και θα επεκτείνοντο στη Μέση Ανατολή!

Μετά την τουρκική εισβολή το ΑΚΕΛ συνέχισε τον εθνικά επιζήμιο ρόλο του! Ο Εζεκίας Παπαϊωάνου υπήρξε ο νονός της λεγόμενης ρεαλιστικής πολιτικής, η οποία πολιτική βόλεψε απόλυτα τους τουρκικούς σχεδιασμούς. Μια πολιτική η οποία την επαύριον της εισβολής απεμπόλησε το δικαίωμα της εθνικής διεκδίκησης και δαιμονοποίησε τον ένοπλο αγώνα και την επανάκτηση της κατεχόμενης γης μας. Με λάβαρο τη συνθηκολόγηση με τον κατακτητή ανήγαγε τον ακραίο ενδοτισμό και την εθελοδουλεία σε δήθεν αγώνα. Εκμεταλλευόμενη απόλυτα το σύνδρομο της ήττας που κυριάρχησε στη ψυχολογία του μέσου Κύπριου κατέστησε στόχο της τους μύχιους πόθους του κατακτητή. Αποκήρυξε την απελευθέρωση σαν κατάρα και πέτυχε να παγιώσει και να νομιμοποιήσει τα τετελεσμένα της εισβολής.

Από το έτος 2008 η τάξη των λινοπαμπάκων, δια του ΑΚΕΛ, ανέδειξε στον προεδρικό θώκο δικό της πρόεδρο. Την επαύριον της εκλογής του αυτός φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι είναι πρόεδρος των Κυπρίων δηλαδή των λινοπαμπάκων (τουρκοκυπρίων και ΑΚΕΛικών). Δήλωνε έτσι την απέχθειά του προς το Ελληνικό στοιχείο. Τεχνηέντως δε αντιπαράβαλε προς τον όρο της απελευθέρωσης τη δήθεν δημοκρατία, της οποίας αυτός και το Κόμμα του είναι τάχα διαπρύσιοι υπερασπιστές. Άσχετα αν ο τρόπος που πολιτεύονται αποδεικνύει ότι πρόκειται περί τριτοκοσμικών δικτατορίσκων αλλά λόγω πνευματικής ανεπάρκειας δεν μπορούν να αντιληφθούν τη διάσταση της θεωρίας και πρακτικής τους!

Απροκάλυπτα το ΑΚΕΛ πλέον καλλιεργεί τον μισελληνισμό στα σχολεία, στα γήπεδα, στα καφενεία, στις γειτονιές και στις παρέες. Κατάφερε να εμπεδώσει ο κάθε τυχάρπαστος Κύπριος την ιδέα ότι είναι μέλος ενός περιούσιου λαού, του οποίου το «λάιφ στάιλ» είναι η πεμπτουσία της ζωής και ο οποίος μέχρι το 1974 κατείχετο από τους Έλληνες και ότι από το 1974 βιώνει συνθήκες ελευθερίας! Ορισμένοι δε ΑΚΕΛικοί ανάβουν καντήλι στον αλήστου μνήμης Ετζεβίτ διότι τους γλύτωσε από τους «Καλαμαράδες». Οι Κύπριοι (Τούρκοι και …Κυπραίοι) τάχα αποτελούν μια ξεχωριστή εθνότητα και προς επίρρωση τούτου οι ΑΚΕΛικοί προάγουν τον δήθεν κυπριακό πολιτισμό με κύρια αιχμή τη δήθεν κυπριακή γλώσσα, την οποία εκφωνούν με ιδιαίτερο πάθος μέχρι που… αλληθωρίζει το μάτι τους.

Επί των ημερών αυτού του ανεκδιήγητου Προέδρου η Κύπρος εβίωσε την άκρατη κομματοκρατία και νεποτισμό. Τη διαφθορά και τη δικτατορία της μετριότητας. Αυτός ο Πρόεδρος κατακρήμνησε ό,τι όρθιο άφησαν οι προκάτοχοί του! Δεν υπάρχει πλέον Κράτος! Ή μάλλον υπάρχει για να εισπράσσει τους φόρους και να τους μετατρέπει σε επιδόματα λαθρομεταναστών και αυριανών ψηφοφόρων του ΑΚΕΛ! Υπάρχει Κράτος για να διορίζει τους υμέτερους στο δημόσιο και να προσφέρει τα κατασκευαστικά έργα στον κουμπάρο του Χριστόφια και πρόεδρο της Ομόνοιας! Υπάρχει Κράτος για να νομιμοποιεί τα τετελεσμένα της εισβολής και για να διαπραγματεύεται την παράδοση του όσου κράτους απέμεινε στους Τούρκους! Το κουμάντο στην κοινωνία αφέθη δε στο παρακράτος και στον υπόκοσμο!

Πρόκειται περί ενός Προέδρου εγνωσμένης πνευματικής ανεπάρκειας και περιορισμένων ικανοτήτων. Ο τρόπος που χειρίσθηκε το θέμα των εκρηκτικών αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές! Για να μην κακοφανίσει τους τριτοκοσμικούς φίλους του: Μπασάρ αλ Άσαντ και Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, ενήργησε ως ένας κοινός θεομπαίκτης! Αρχικά προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη του πλοίου που μετέφερε τα εκρηκτικά για λογαριασμό τους! Στο τέλος όμως δεν μπόρεσε να το αποφύγει αφού αναγκάσθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του Συμβουλίου Ασφαλείας. Μετά τη σύλληψη επεχείρησε να εξαπατήσει το Συμβούλιο Ασφαλείας και την Ευρωπαϊκή Ένωση και να εξευμενίσει τον φίλο του Μπασάρ αλ Άσαντ. Του υποσχέθηκε ότι ως κομουνιστής ποτέ δεν θα παρέδιδε το πολύτιμο φορτίο στις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, οι οποίες του το ζήτησαν και υποσχέθηκε ότι αργά ή γρήγορα θα κατάφερνε να εξαπατήσει το Συμβούλιο Ασφαλείας και την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα του παρέδιδε το φορτίο. Για το λόγο αυτό τοποθέτησε το φορτίο στο συγκεκριμένο σημείο ώστε να το φυγαδεύσει αθόρυβα. Επειδή δε το ψέμα ο Χριστόφιας, από την εποχή της κομματικής σχολής της Μόσχας, έμαθε να το μεταχειρίζεται με πολύ άνεση το χρησιμοποίησε για να εξαπατήσει (μερικώς) και τον, κατά τ’ άλλα φίλο του, Μπασάρ αλ Άσαντ. Τον διαβεβαίωσε ότι το φορτίο φυλάσσεται σε στεγασμένο χώρο για την κατασκευή του οποίου μάλιστα δαπάνησε το ποσό 200.000 Ευρώ! Φανταστείτε τώρα αν ο Χριστόφιας αράδιασε τέτοιο ψέμα στον φίλο του με τι ψέματα θα έχει φλομώσει τον Κυπριακό λαό μέχρι σήμερα!

Αυτός ο Πρόεδρος έχει αμφισβητηθεί όσο κανένας άλλος! Αλλά δεν είναι μόνο αποτυχημένος είναι και πνευματικά ανεπαρκής να αντιληφθεί την ανεπάρκειά του και την αποτυχία του και για το λόγο αυτό είναι ιδιαζόντως επικίνδυνος!

Όλοι εμείς του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης σεμνυνόμεθα να λέμε ότι ήμασταν οι πρώτοι που έκραξαν αυτόν τον Πρόεδρο και ήμασταν οι πρώτοι στους οποίους το δικτατορικό του καθεστώς φόρεσε χειροπέδες διότι του βροντοφώναξαμε στα άνοστα μούτρα πόσο απεχθής είναι! Ακόμη μια φορά καλούμε τον Ελληνισμό της Κύπρου να κλιμακώσει την αντίδραση του προς τον επαπειλούμενο ολετήρα μέχρι την οριστική του πτώση!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου