Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Από την σημερινή συνάντηση Μνήμης στις Θερμοπύλες...


Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις Θερμοπύλες, με σκοπό την απόδοση τιμής στους ηρωικούς πεσόντες της μάχης. Η εκδήλωση χωρίστηκε σε τρία μέρη, με το πρώτο να περιλαμβάνει τις εισηγήσεις και μικρές ομιλίες των εκπροσώπων της Επιτροπής Μνήμης Θερμοπυλών. Σε αυτές, πέρα από τις απαραίτητες ιστορικές αναφορές, επιχειρήθηκε η σύνδεση του τότε με το τώρα, και τονίστηκε το πόσο επίκαιρες είναι οι Αξίες για τις οποίες έπεσαν στη μάχη οι πρόγονοί μας. Η Αρετή, η Ανδρεία, το Θάρρος, η Θυσία... Στοιχεία και εφόδια που χρειαζόμαστε, στην τόσο παρηκμασμένη σημερινή εποχή. Η κατάθεση στεφάνου και ο εθνικός μας ύμνος, έκλεισαν το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, για να περάσουμε στο δεύτερο, που περιλάμβανε την επίσκεψή μας στον ιστορικό λόφο του Κολωνού.

Πρόκειται για έναν χαμηλό λόφο, που ταυτίστηκε με τον Κολωνό, εκεί όπου διεξήχθη η τελική φάση της μάχης των Θερμοπυλών. Στο σημείο εκείνο λοιπόν, παραμείναμε για μισή περίπου ώρα, πραγματοποιώντας σπονδή στη μνήμη των ηρώων.

Έπειτα περάσαμε στο Μουσείο, γνωστότερο ως "Κέντρο ιστορικής ενημέρωσης Θερμοπυλών". Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του, παρακολουθώντας ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό για το ιστορικό της μάχης, ενώ στη δεύτερη αίθουσα, με τη χρήση της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας σε τρισδιάστατη μορφή, ενημερωθήκαμε για τα γεγονότα, την εποχή της μάχης, τους πρωταγωνιστές και για τον αντίκτυπο και την διαχρονική απήχηση στην ανθρωπότητα του μεγάλου ιστορικού γεγονότος. Συμπερασματικά, επρόκειτο για μια άκρως ξεχωριστή εκδήλωση, που κράτησε το ενδιαφέρον των Συναγωνιστών αμείωτο μέχρι το τέλος της. Η λήξη της μας βρήκε να ανανεώνουμε τη συνάντησή μας για την ερχόμενη χρονιά, στον ίδιο χώρο. Γιατί είναι Χρέος μας να κρατήσουμε τη Μνήμη Ζωντανή.

Από τη σελίδα antistasi.info διαβάζουμε:

 "Σήμερα παραστήκαμε σε μία σύναξη ξεχωριστή. Σε έναν χώρο που για εμάς είναι ιερό σημείο πανευρωπαϊκής εμβέλειας. Ίσως το ιερότερο σημείο όλης της Ευρώπης, καθώς το αίμα των Ελλήνων που πότισε αυτή εδώ τη γη, διαμόρφωσε και το μέλλον όλης της Ευρώπης. Στις Θερμοπύλες ερχόμαστε για να δώσουμε όρκο αγώνα και όχι απλά για μια τελετή μνήμης. Για όσους αγωνίζονται με οποιονδήποτε τρόπο για της Ελλάδα και τις αξίες του γνήσιου πολιτισμού της, η μάχη των Θερμοπυλών είναι ένα σύμβολο. Για την ακρίβεια οι Θερμοπύλες είναι όλη μας η ιδεολογία.


 
Σήμερα επικοινωνήσαμε υπερβατικά με τον κόσμο των ηρώων μας. Η μάχη των Θερμοπυλών αντηχεί από τα βάθη των αιώνων σαν ένα προσκλητήριο μάχης προς τους αιώνιους Θερμοπυλομάχους. Τους θεματοφύλακες ανώτερων αξιών σε κάθε εποχή και τους προμάχους της φυλής. Θερμοπύλες σημαίνει αντίσταση! Σε αυτό το μνημείο των Θερμοπυλών παρέστησαν νέοι που πολεμούν για την πατρίδα. Στον κουρασμένο σύγχρονο κόσμο, εμείς μετουσιώνουμε τις Θερμοπύλες σε μία βαθύτερη στάση ζωής. Περιθωριακοί για τους υπόλοιπους «κανονικούς» ανθρώπους. Για εμάς η ελευθερία είναι αξία ανώτερη από την ειρήνη. Το «Μολών Λαβέ» συμβολίζει το αδούλωτο πνεύμα του Ελληνισμού. Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Ο Έλληνας γεννήθηκε αγωνιστής και σαν τέτοιος πρέπει να στέκεται στις επάλξεις, ακοίμητος φρουρός των ιδανικών και της ελευθερίας. Για εμάς, υπέρ πάντων εστί η Πατρίς. ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ!


Σήμερα δίνουμε τη μάχη υπερασπιζόμενοι Θερμοπύλες πνευματικές και φυλετικές. Οι Θερμοπυλομάχοι ήταν τυχεροί! Γιατί είχαν την ευκαιρία να πέσουν μαχόμενοι τον εχθρό κατά πρόσωπο. Σήμερα οι πατρίδες, τα έθνη, οι πολιτισμικές ταυτότητες και οι ελευθερία, ζουν τον αργό τους θάνατο από την πανίσχυρη αυτοκρατορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Μια αυτοκρατορία που ναρκώνει και υποτάσσει συνειδήσεις μέσω μιας απατηλής δήθεν ελευθερίας. Οι Μηδίσαντες είναι παντού γύρω μας. Ραγιάδες εθελούσιοι. Είναι μια αυτοκρατορία που σκλαβώνει τα έθνη οικονομικά. Και το μεγαλύτερό της όπλο είναι η εισβολή των αλλοφύλων στις πατρίδες μας με ειρηνικά μέσα. Και όμως αυτή η αυτοκρατορία που φαντάζει πανίσχυρη όπως τότε φάνταζε πανίσχυρη και η Περσική, δεν είναι ανίκητη. Οι Θερμοπύλες το απέδειξαν! Πως η δύναμη της πίστης των λίγων και ελεύθερων μπορεί να συντρίψει τους ισχυρούς και τις ορδές των σκλάβων τους.

Τιμούμε ανθρώπους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ που έπεσαν πιστοί στον Νόμο της Σπάρτης. Πιστοί στο καθήκον. Αυτό σημαίνει ελευθερία. Ο δρόμος του ήρωα, είναι ο δύσβατος δρόμος της Αρετής, της αυταπάρνησης και της αυτοθυσίας υπέρ της εθνικής κοινότητας. Για τους Έλληνες η Ελευθερία είναι η υπέρβαση του ατόμου υπέρ του συνόλου. Για τους Έλληνες η ζωή δεν είναι έννοια χρονική, αλλά ηθική. Δεν μετριέται με την διάρκεια, αλλά με το περιεχόμενο και τις υψηλές κατακτήσεις. Με τον τρόπο ζωής και θανάτου και δεν προσμετράται με τα οφέλη. Ο Ήρωας είναι αυτός που δείχνει τον δρόμο της ζωής. Και ο μεγαλειώδης θάνατος του Λεωνίδα ήταν μία κοσμογονική πράξη αποθέωσης. Ήταν η γέννηση ενός Ήρωα.

Η ηρωική ιδεολογία του Αίματος και της Τιμής δεν είναι μία στείρα προγονολατρεία, αλλά μία διάθεση ζωτική, μία ψυχική θύελλα που από τα βάθη των αιώνων έρχεται να δώσει ζωντάνια και αυτοπεποίθηση σε έναν κόσμο που παραπαίει χαμένος στον λαβύρινθο του απόλυτου τίποτα. Στο σύγχρονο χρηματιστήριο αξιών, ο αντιηρωικός τρόπος ζωής ο ορθολογισμός και ο ατομικισμός έχουν φέρει όλα τα έθνη σε οριακό σημείο παρακμής και υποδούλωσης.

Σήμερα και κάθε χρόνο εδώ, κάνουμε προσκλητήριο μάχης. Έχουμε πόλεμο. Και μια μεγάλη μάχη είναι μπροστά μας. Μια μάχη όπου θα κριθεί το μέλλον του έθνους μας και της Ευρώπης. Η επιβίωση ή το τέλος της φυλής μας. Για αυτή την μάχη εμείς προετοιμάζουμε «Θερμοπυλομάχους» και όχι πολιτικούς. Δεν μετράμε αριθμούς δίπλα μας αλλά σφυρηλατούμε ψυχές απ' ατσάλι. Γιατί την ιστορία δεν την γράφουν οι αριθμοί, αλλά οι αποφασισμένοι αγωνιστές και οι Ιδέες. «Η μεγαλοσύνη των εθνών δε μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και το αίμα.» Με αυτό το πνεύμα τιμούμε Θεούς και προγόνους σε αυτή την μεγάλη επέτειο της μάχης των Θερμοπυλών. Σφυρηλατούμε μαχητές για τις Θερμοπύλες του αύριο, αναλογιζόμενοι ότι όταν η επανάσταση εμπνέεται από ιερές παρακαταθήκες, επιτυγχάνει. Αυτή τη μάχη θα την δώσουμε πιστοί στο καθήκον. Και το καθήκον μας είναι να ελευθερώσουμε την πατρίδα. Θα πολεμήσουμε γι’ αυτό μέχρι το τέλος. Και θα νικήσουμε. Για το Έθνος και τον Πολιτισμό. Για τους αγέννητους και τους νεκρούς. Για το αίμα, την τιμή και την πατρώα γη. Τώρα όπως και τότε: Ούτε βήμα πίσω!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου