Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Knife Fighting Techniques From the Folsom Prison - Don Pentecost




Σύντομη περιγραφή του εγχειρίδιου:
Στο αμερικάνικο σωφρονιστικό ίδρυμα για βαρυποινίτες Folsom οι συγκρούσεις μεταξύ των κρατουμένων καταλήγουν πάντοτε στην χρήση μαχαιριού ή άλλων αιχμηρών αντικειμένων. Εξαιρέσεις δεν υπάρχουν.
Γ’ αυτό τον λόγο η «τέχνη» της πάλης με μαχαίρι εδώ έχει τελειοποιηθεί σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιούνται στις οδομαχίες και στα διάφορα κέντρα των «ειδικών».
Με άλλα λόγια το βιβλίο αυτό δείχνει τη διαφορά μεταξύ φαντασίας και της πραγματικής μάχης με μαχαίρι. Όλα αυτά που γράφονται εδώ μπορούν να κρίνουν την ζωή ή τον θάνατο.
Έχω παραλείψει τις αναποτελεσματικές τεχνικές που δεν θα δουλεύουν στην πράξη ενάντια στον αποφασισμένο εχθρό. Γιατί η τεχνική της επίθεσης και της άμυνας από μαχαίρι πρέπει να είναι απλή και αποτελεσματική.
Δεν έχω περιλάβει στο βιβλίο αυτό ούτε τις δικές μου εμπειρίες από την διαμονή μου στην φυλακή αυτή, αλλά ούτε και τις δηλώσεις άλλων κρατουμένων γ’ αυτό το θέμα. Οι άνθρωποι που έχουν πάει εκεί προσπαθούν να μην μιλάνε για τις εμπειρίες τους εκεί μέσα. Καμιά θέση στην γη δεν μπορεί να συγκριθεί στο βαθμό βιαιότητας με τις φυλακές υψίστης ασφαλείας των ΗΠΑ. Το βιβλίο περιγράφει την τεχνική της εργασίας με μαχαίρι σε τέτοιες συνθήκες.»

Διαβάστε το εγχειρίδιο για την πάλη με μαχαίρι στη «μητρική» μας γλώσσα εδώ: http://www.scribd.com/doc/38222773/Pentecost-Don-Put-Em-Down-Take-Em-Out-Knife-Fighting-Techniques-From-the-Folsom-Prison

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου