Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

A STUDY OF THE JEWISH RACE, του Dr. Maurice Fishberg


Στην «σύγχρονη εποχή» σε εκείνο το τμήμα της αγοράς των βιβλίων η οποία αγγίζει τα θέματα της ανθρωπολογίας υπάρχει το εξής παράλογο: όλα αυτά τα βιβλία αναφέρονται στην μελέτη των φυλών των γκοήμ, δηλ. των μη εβραίων. Την εβραϊκή φυλή και τις μεγάλες ποικιλομορφίες της οι περισσότεροι ανθρωπολόγοι έχουν την τάση να παρακάμπτουν. Το θέμα αυτό είναι ταμπού για την επιστημονική και την ψευδοεπιστημονική κοινότητα, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει την προκατάληψη και την μεροληψία τους.

Θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ότι η ύπαρξη ενός δεύτερου κρυμμένου μέρους της ανθρωπότητας, ο οποίος συμβολικά ονομάζεται «εβραίοι» να είναι ένα ισχυρό κίνητρο στους ανθρωπολόγους και κοινωνιολόγους για μελέτες και προβληματισμούς. Αλλά παρατηρείται η αντίθετη τάση. Η αποσιώπηση των φυλετικών διαφορών των ανθρώπων και τα προβλήματα από αυτά, που είναι οι κύριες κινητήριες δυνάμεις της ιστορίας, είναι ο βασικός στόχος των σημερινών ανθρωπολόγων και διάφορων άλλων «επιστημόνων», οι οποίοι βρίσκονται κάτω από τον συνεχή και αυστηρό έλεγχο του παγκόσμιου εβραϊσμού. Ειδικά η ανθρωπολογία: ο τομέας αυτός της επιστήμης είναι προνόμιο των εβραίων «επιστημόνων» σε βαθμό όσο η ασχολία με την γεωργία είναι προνόμιο αποκλειστικά των γκοήμ.

Εσφαλμένα οι άνθρωποι υποθέτουν ότι μια τέτοια κατάσταση επικρατεί μόνο τα τελευταία χρόνια. Όχι. Για παράδειγμα στο Τρίτο Ράιχ η κατάσταση σε αυτό το θέμα ήταν ακριβός η ίδια: το κράτος μελετούσε τις φυλές των γκοήμ αλλά δεν έδωσε δέουσα προσοχή στην εχθρική για τον γερμανικό λαό εβραϊκή φυλή. Το λάθος αυτό το πλήρωσε η Λευκή ανθρωπότητα πολύ ακριβά. Ο σημαντικότατος ρόλος που διαδραμάτιζαν οι κρυπτοεβραίοι στην «γερμανική επιστημονική κοινότητα», στην μπίζνες-ελίτα και στα ανώτατα στρώματα της αμυντικής βιομηχανίας του Ράιχ και ο μεγάλος αριθμός των αξιωματούχων του κράτους και του στρατού από την λεγόμενη «παλαιά γερμανική αριστοκρατία» (οι «αριστοκρατίες» σε όλον τον κόσμο είναι κρυπτοεβραϊκές) ήταν τελικά οι κύριες αιτίες της ήττας του Ράιχ στον πόλεμο. Μην ξεχνάμε ποτέ τα αναρίθμητα σαμποτάζ και απόπειρες δολοφονίας του Χίτλερ.

Γ’ αυτό πριν να ξεκινήσει κανείς έναν αγώνα ενάντια στον εξωτερικό εχθρό, πρέπει πρώτα να διαχωρίσει και εξουδετερώσει σωστά τους εσωτερικού εχθρούς. Καταλαβαίνοντας αυτό πολύ καλά, αυτό έκανε πριν από τον πόλεμο ο Στάλιν. Αυτό είναι και μια από τις σημαντικές αιτίες που κέρδισε τον πόλεμο (δεν τον συχώρεσαν ποτέ αυτό με αποτέλεσμα να τον δηλητηριάσουν το 53).

Η επανάσταση στο τρόπο σκέψεις μπορεί να επέλθει μόνο όταν οι γκοήμ όλου του κόσμου, ανεξάρτητα από την εθνικότητα και την φυλή τους, βάλουν στην άκρη τις τοπικιστικές και ασήμαντες για την ιστορία ελεγχόμενες συγκρούσεις και μελετήσουν την κύρια πηγή του κακού: την εβραϊκή φυλή. Δεν υπάρχει κανένα πρακτικό όφελος η μελέτη των φυλών των γκοήμ. Όλες οι φυλές έχουν μελετηθεί προ πολλού και έχουν ταξινομηθεί (σαν τις πεταλούδες) από τους εβραίους....


Εβραίοι Κίνας. Οικογένεια από το Καϊφιν.
Ως εκ τούτου είναι πολύ σημαντική η παρουσίαση του βιβλίου του αμερικανό-εβραίου Maurice Fishberg. Και μόνο το γεγονός ότι δεν έχει μεταφραστεί σχεδόν σε καμιά άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα εδώ και 100 χρόνια μας επιβεβαιώνει την σημαντικότητα του βιβλίου αυτού.

Το βιβλίο αυτό για την εβραϊκή φυλή αρχικά προορίζονταν για την εσωτερική κατανάλωση. Αυτό δεν είναι δύσκολα να διαπιστωθεί μετά από την νεκρική αιώνια σιωπή που περιβάλλει γύρο από αυτό το βιβλίο ακόμα και ανάμεσα στις τάξεις των ανθρωπολόγων.

Το βιβλίο έχει μερικά χαρακτηριστικά τα οποία αξίζουν να επισημανθούν:

1.       Ο Fishberg στις μελέτες του περιγράφει μόνο τους «ανοικτούς» εβραίους. Είναι αυτοί οι οποίοι δεν κρύβουν την εβραϊκή καταγωγή τους. Είναι οι εβραίοι-ορθόδοξοι, οι οπαδοί του ιουδαϊσμού. Ο συγγραφέας ταυτίζει τον όρο «εβραίος» με τον όρο «ιουδαίος» και γ’ αυτό χρησιμοποιεί την επίσημη στατιστική των κρατών οι οποίες (οι χώρες) με την σειρά τους, σε όλον τον κόσμο, ακολουθούν την ίδια γραμμή: θεωρούν σαν εβραίους μόνο αυτούς οι οποίοι ασπάζονται τον ιουδαϊσμό. Αυτή η λανθασμένη τακτική όπου οι εβραίοι θεωρούνται αλλόθρησκοι και όχι αλλόφυλοι ωφελεί μόνο τους εβραίους. Η τακτική αυτή επιτρέπει στους εβραίους να περνούν στην κρύπτο-κατάσταση με την «υιοθέτηση» του Χριστιανισμού ή του Ισλάμ, πράγμα το οποίο το έκαναν σε όλη την ιστορία μαζικά. Στις μέρες μας έχουμε και την κοσμική στάση των εβραίων, δηλ. η φαινομενική τους αποστασία από τον ιουδαϊσμό και κάθε άλλη θρησκεία. Όμως αυτά τα πράγματα είναι τα δύο μέρη ενός συνόλου τα οποία και αποτελούν τον λεγόμενο «επίσημο» εβραϊσμό.
 
Εβραίοι τευτονικού τύπου, ΗΠΑ
 2.        Με πρόθεση ή όχι (αυτό σήμερα δε έχει σημασία) ο Fishberg υπερασπίζετε την λανθασμένη άποψη ότι ο εβραϊσμός είναι σαν ένα είδους «εθνικής μειονότητας». Πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η εβραϊκή φυλή στις μέρες μας αποτελεί τουλάχιστον το ένα δισεκατομμύριο της ανθρωπότητας (το περιβόητό «χρυσό δισεκατομμύριο» - είναι γ’ αυτούς) αν συμπεριληφθούν οι διάφορες μορφές και υβρίδια. Η «επίσημη» ανθρωπολογία χρησιμοποιεί εξ’ αρχής παραπλανητικούς στατιστικούς αριθμούς οι οποίοι καταγράφουν μόνο τους «ανοικτούς» εβραίους που αναφέρθησαν παραπάνω. Οι δύο ομάδες που αναφέρθησαν είναι πάντα ορατές στους γκοήμ και γ’ αυτό δεν αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τις κοινωνίες όσο οι, πολύ περισσότεροι αριθμητικά, εβραίοι που βρίσκονται στην κρυπτο-κατάσταση. Ποιά είναι η αριθμητική αναλογία των «ανοικτών» και των κρυπτο-εβραίων; Μπορούμε να μαντεύουμε όσο θέλουμε, αλλά οι ίδιοι οι εβραίοι που ασχολούνται με το θέμα του κρυπτο-εβραϊσμού υπολογίζουν την αναλογία από 1:10 μέχρι 1:15. Δηλ. δίπλα στον κάθε «ανοικτό» εβραίο υπάρχουν πάντοτε από 10 μέχρι 15 κρυπτο-εβραίοι.

3.       Το βιβλίο δεν ασχολείται με την διαδικασία της εθνογένεσης (διαμόρφωσης) της εβραϊκής φυλής. Ο Fishberg παίρνει τον εβραϊσμό σαν δεδομένο μην προσπαθώντας να διευκρινίσει από πού προέρχονται οι εβραίοι.

4.       Επίσης πολύ λίγη προσοχή δίνει το βιβλίο στο θέμα στον τρόπο και στους λόγους της εξάπλωσης της εβραϊκής φυλής σε όλον τον κόσμο. Αλλά μην γνωρίζοντας αυτούς τους εξειδικευμένους λόγους δεν μπορεί να κατανοηθεί πως ένας τόσο μικρός (όπως μας το λένε οι ίδιοι οι εβραίοι) λαός κατάφερε να εγκατασταθεί σε ένα τόσο μεγάλο χώρο (όλος ο πλανήτης) και να έχει τόσο μεγάλη επιρροή στις παγκόσμιες ιστορικές εξελίξεις. Μεταναστεύσεις, πόλεμοι, διεθνές εμπόριο, γενοκτονίες και αφομοιώσεις λαών : όλα αυτά από τον Fishberg δεν περιγράφονται. Όπως είχαμε τονίσει και πριν, οι εβραίοι ανθρωπολόγοι ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους….

Τα γεγονότα και οι περιγραφές του βιβλίου μας οδηγούν στα εξής σημαντικά για τους γκοήμ συμπεράσματα:

1.        Η καθαρότητα της εβραϊκής φυλής είναι ένας μύθος. Ζώντας ανάμεσα σε πληθυσμούς των γκοήμ οι εβραίοι τελικά αποκτούν την εξωτερική μορφή των ιθαγενών. Αυτό συμβαίνει λόγο των μικτών γάμων (στα αρχαία χρόνια και σε εξαναγκαστικούς αφομοιώσεις). Αυτός είναι και ο λόγος γιατί ο Fishberg έρχεται σε αδιέξοδο κάθε φορά που προσπαθεί να περιγράψει τον «καθαρό εβραϊκό τύπο» από άποψη ανατομίας. Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι ο «εβραϊκός τύπος» είναι περισσότερο ψυχολογική παρά φυσιολογική κατάσταση. Μια ειδική ομάδα εβραϊκών γονιδίων κληρονομείται πάντοτε και, επιπλέον, ο εβραϊκός ψυχότυπος είναι πολύ πιο σταθερός στις αιμομιξίες με τις φυλές των γκοήμ, παρά η φυσική εμφάνιση.

2.          Οι εβραίοι είναι κατανεμημένοι σε διαφορετικές αναλογίες σχεδόν σε όλες τις φυλές του κόσμου και σε όλους του ηπείρους. Όμως υπάρχουν περιοχές περισσότερο εβραϊκές οι οποίες αξίζουν να τονιστούν: Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Νότιο-Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη (Πολωνία, Τσεχία, Ρουμανία και Ουκρανία). Σε γενικές γραμμές για την φυλετική σύσταση αυτών των περιοχών θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτά κατοικούνται στο ήμισυ από εβραίους ή από τις εβραϊκές διασταυρώσεις. Μετά ακολουθούν οι Βόρεια (των ασκενάζυμ) και Νότια (των σεφαραδίμ) Αμερική. Η Νότια Αμερική κατακτήθηκε από τους ισπανό- και πορτογαλό- εβραϊκά υβρίδια (οι λεγόμενοι μαράνοι). Η Βόρεια Αμερική κατακτήθηκε αρχικά από Ολλανδικούς, Γαλλικούς και Αγγλικούς σεφαραδίμ. Μετά από τον 19 αιώνα η Αμερική πλημμύρησε από τους Ανατολικοευρωπαϊκούς ασκεναζίμ. Γενικά όλες οι αγγλόγλωσσες χώρες στις μέρες μας μπορούν να χαρακτηριστούν εβραϊκές όπου οι γκοήμ είναι μειοψηφία και βρίσκονται στα πιο χαμηλά στρώματα της κοινωνίας. Σε άλλες περιοχές του κόσμου οι εβραίοι έχουν εγκατασταθεί κατά κύριο λόγο στις μεγαλουπόλεις: στις πρωτεύουσες και στις πόλεις με ευκαιρίες στο διεθνές εμπόριο, στις παράκτιες πόλεις, στα βιομηχανικά και οικονομικά κέντρα, π.χ. Μόσχα, Σαγκάη, Χόνγκ Κόνγκ, Τόκιο, Σίδνεϊ, Βομβάη κλπ.

3.         Λόγο της εκτεταμένης αιμομιξίας των γκοήμ (μη εβραίων) με τους εβραίους σε πολλές περιοχές του πλανήτη πολύ συχνά ακόμα και οι ίδιοι οι εβραίοι ειδικοί δυσκολεύονται να προσδιορίσουν τον βαθμό της συμμετοχής ενός ανθρώπου στον ευρύτερο εβραϊσμό. Σαφέστατα σημάδια της εβραικής φυσιολογίας έχουν μείνει μόνο σε εκείνα τα σύνολα των πληθυσμών τα οποία δεν είχαν περάσει στην κρύπτο κατάσταση και προσπαθούσαν να μην αναμιγνύονται με τους γκοήμ. Αλλά, όπως είχαμε αναφέρει, αυτοί αποτελούν την μειοψηφία. Προσθέστε εδώ και την τάση των εβραίων να αλλάξουν συχνά τα επίθετά και τα ονόματά τους για να μοιάζουν με αυτά των γκοήμ και θα καταλάβετε πόσο δύσκολα μπορούν να ανιχνευτούν οι κρυπτοεβραίοι στις κοινωνίες.

4.         Υπάρχει όμως ένα χαρακτηριστικό το οποίο οι εβραίοι δεν μπορούν να αλλάξουν, το οποίο δεν μπορεί να αλλαχθεί σαν μια αλλαγή του ονόματος στο διαβατήριο ή μια πλαστική εγχείρηση του προσώπου. Είναι ο εβραϊκός χαρακτήρας. Εάν οι διαφορές μεταξύ των εβραίων και των γκοήμ αποτελούνταν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, τότε ποτέ στην ιστορία δεν θα είχε εμφανιστεί το περιβόητο «εβραϊκό ζήτημα». Η κυριότερη διαφορά είναι οι δραστηριότητες των εβραίων, οι οποίες με την σειρά τους είναι το αποτέλεσμα δηλ η εξωτερίκευση του φυλετικού τους χαρακτήρα. Και αυτό το γεγονός δίνει στους γκοήμ μια ευκαιρία για να νικήσουν στον φυλετικό πόλεμο το οποίο διεξάγεται εναντίων τους εδώ και 5 χιλιάδες χρόνια. Μελετώντας τα φυσικά χαρακτηριστικά των εβραίων και την ονομαστική (επιστήμη η οποία ερευνά τα επίθετα και την προέλευσή τους) πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι ο κύριος και ο σταθερός παράγοντας παραμείνει πάντοτε ο εβραϊκός ψυχισμός και τρόπος σκέψης. Τι με αυτό που εξωτερικά μοιάζει σαν τον παπουά ή στον «πραγματικό άριο»: θα παραμείνει εβραίος χάριν της νοοτροπίας του. Αυτό το θέμα μελετάει λεπτομερώς η επιστήμη της φυλετικής ψυχολογίας.

Και, τέλος, θέλουμε να σας πούμε λίγα λόγια γ’ αυτούς που επιθυμούν να αποκτήσουν δεξιότητες στον εντοπισμό των εβραίων και κρυπτοεβραίων: η θεωρία θα παραμείνει πάντα θεωρία αν δεν συνοδευθεί παράλληλα και με την πρακτική. Μπορεί να διαβάσετε πολλά βιβλία και μελέτες για τους εβραίους και τα χαρακτηριστικά τους, αλλά αν δεν έχετε ζήσει και «ζυμωθεί» στο εβραϊκό και κρυπτοεβραϊκό περιβάλλον, αν μέσα σε αυτό το «κλουβί» της ζωής μεταξύ τους δεν σας έχουν μερικές φορές προδώσει οι φαινομενικά «φίλοι» σας, αν δεν σας έχουν μερικές φορές χρησιμοποιήσει και κοροϊδέψει χωρίς δισταγμό οι «φίλοι» σας και δεν έχετε βγάλει κατάλληλα συμπεράσματα, τότε είναι βέβαιο ότι θα εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνεται την πολιτικό-οικονομική κατάσταση της χώρας σας και θα περάσετε την ζωή σας «περπατώντας στα τυφλά». Το Ταλμούδ λέει: «αν θέλετε να καταλάβετε κάτι – κάντε το». Η γνώσεις μη ενδυναμώμενες από την εμπειρία είναι κενού περιεχομένου και είναι στείρες γιατί είναι νεκρές. Η ζωή προσφέρει πολλές ευκαιρίες για πρακτική εξάσκηση σε πολλά θέματα.

Και μόνο μετά από εμπειρίες που θα αποκτηθούν στη ζωή μεταξύ εβραϊκού σφυριού και κρυπτοεβραϊκής χαρυβδης μπορεί να γεννηθεί αξιόμαχη σφήνα από έναν γκοήμ.


Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το βιβλίο πατώντας ΕΔΩ    




Τύποι Εβραίων


Εβραία της Αλγερίας


Εβραίοι των ΗΠΑ



Μαύροι εβραίοι Ινδίας


Πάνω: Εβραίοι Πολωνίας μογγολικού τύπου,  Κάτω: Ευρωπαϊκός τύπος νεγροειδούς τύπου


Εβραία Δυτικής Ευρώπης (Γαλλία)


Εβραϊκός τύπος της Ανατολικής Ευρώπης


Εβραίοι Μπακίρι (Ινδία)


Το χαρακτηριστικό εβραϊκό χαμόγελο
 
Εβραίος  Τυνησίας
 
Εβραίοι Καυκάσου (Γεωργία)
 

Εβραίοι τευτονικού τύπου, ΗΠΑ
 

Εβραίοι Υεμένης
 
Εβραίοι Ιαπωνίας (Σηλ: ΓΕΝ.ΕΛ: οι Σαμουράι , δηλ. οι ελίτ της Ιαπωνικής κοινωνίας είναι Εβραϊκής καταγωγής)
 
1.Λευκός Εβραίος, Ανατολική Ινδία  2.Μαύρος Εβραίος Κοχίν, Μαλαμπάρ   3.Εβραίος Κεντρικής Ασίας, Σαμαρκάνδη 4.Εβραία Τουρκίας

 
Εβραίοι Ανατολικής Ευρώπης
  

Εβραίοι Κίνας. Οικογένεια από το Καϊφιν.


Εβραίοι της Μπουχάρα (Κεντρική Ασία)


Έργα ζωγραφικής με απεικόνιση των χαρακτηριστικών προσώπων των Εβραίων







7 σχόλια:

  1. Στο Ελλαδοεβραϊστάν, πρέπει να είναι ένας φανερός για καμιά 50αρια κρυφοί. Αποκλείεται να είναι μόνο 15-20 χιλιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΥΣ, ΔΛΔ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

    Λοιπον παιδια,

    σταματηστε να αναπαραγετε την προπαγανδα και την παραπληροφορηση.
    Τελικα ποσοι ειναι αυτοι οι εβραιοι;
    6 εκατομμυρια εξοντωσε ο χίτλερ, ποσοι απομειναν;

    Μηπως ειμαστε ολοι εβραιοι;

    Οσο για το βιβλιο,
    πεταξτε το στα σκουπίδια, μαλακιες γραφει, εκτος ....

    κι αν το εξεδοσαν εβραιοι, για να μας πεισουν πως υπάρχουν και δεν ειναι απλά,

    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΠΟΛΩΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΟΥΓΚΑΡΙΑ-ΚΑΥΚΑΣΟΣ,

    που κατα το 600μχ ενας βασιλειας τους εκει ανακυρηξε την ιουδαικη θρησκεια επισημη θρησκεια του κρατους για να μην εχει μπλεξιματα ουτε με τους μουσουλμανους απο τα ανατολικα ουτε τους χριστιανους απο τα δυτικα.

    ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

    Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

    Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, ΣΥΝΕΤΕΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Μ. ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ 3ο ΜΧ ΑΙΩΝΑ.

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ.

    Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ,

    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάπου χάνει ο παραπάνω.... Ακου εκεί είμαστε όλοι εβραίοι:

    1. Δεν ήταν 6 εκατομύρια στο Ολοκαύτωμα, σας δουλεύουν. Ήταν πολύ λογότεροι. Το κίνημα του Σιωνισμού που έσκασε τέλη του 19ου αιώνα, χρησιμοποίησε μία παλιά εβραική προφητεία που έλεγε ότι "όταν θα κάνουμε κράτος, θα είμαστε 6 εκατομ. λιγότεροι) Ο Εβραίος Χίτλερ καθάρισε καμπόσους, και έδωσε το "άλλοθι" ότι τώρα αφού πέθαναν 6 εκατ. κάνουμε και το κράτος του Ισραήλ. Έβαλαν τις μπουλντόζες, μέχρι και νεκροταφεία ξήλωσαν στην Παλαιστίνη, για να φτιάξουν το Κράτος τους...το 1948, αμέσως μετά το Β' Παγκόσμιο....Οι καλύτεροι συνεργάτες του Χίτλερ, ήταν οι Πρόεδροι των Εβραικών Κοινοτήτων στην Ευρώπη, (συμπεριλαμβανομένης και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης) που έστελναν συνειδητά τους Εβραίους-Μέλη της κοινότητας στα αρχικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, που λέγονταν στρατόπεδα εργασίας. Οι ηγέτες τους, γνώριζαν την τύχη των μελών της Εβραικής κοινότητας, αλλα τους Έστελναν γιατί πεθαίνοντας, θα έμεναν τα ακίνητα των θανόντων Εβραίων στην ιδιοκτησία της Κοινότητας, δηλαδή, στους ίδιους... Και σήμερα οι Εβραίοι, για λόγους φοροδιαφυγής, περνάνε τα ακίνητά τους στις Ισραηλιτικές Κοινότητες της περιοχής τους και έτσι δεν πληρώνουν Φόρους. Με μυστική συμφωνία ανάμεσα στο μέλπς και στην κοινότητα, η διαχείριση του ακινήτου, παραμένει στον Εβραίο-Μέλος.... Άν πεθάνει, χωρίς να αφήσει κληρονόμο, το ακίνητο, μένει στην Εβραική Κοινότητα. Κατάλαβες γιατί έγινε το "Ολοκαύτωμα" και ποιός ωφελήθηκε; Τα περιουσιακά στοιχεία των κοινοτήτων (οι οποίες είναι ΝΠΔΔ από το 1920 με Βασιλικό Διάταγμα του τότε Βασιλιά της Ελλάδας, που ανανεώθηκε με Προεδρικο Διάταγμα το 1978) ανήκουν στο κράτος του Ισραήλ, το οποίο φοφολογεί τους Εβραίους για ακίνητα, που έχουν στην Ελλάδα...) Άντε Ξυπνήστε....

    2.Υπάρχουν και τα τεστ DNA,και έντοπίστηκαν ήδη εβραικά γονιδιώματα. Εντοπίζονται ήδη οι πρώτες περιοχές...
    Αντιθέτως, σε έρευνα που έγινε στη Β.Αμερική και που την κρύβουν, το Ελληνικό γονιδίωμα επικρατεί σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Αμερικής... Όχι μόνο δεν είμαστε Εβραίοι, αλλά και οι άλλοι είναι Έλληνες.... Γι αυτό θέλουν να κυριαρχήσουν παγκοσμίως....

    3.Μην ξεχνάς ότι μέχρι πρότινος υπήρχε φοβερή ενδογαμία, επιβεβλημένη, στις Εβραικές Κοινότητες. Αν παντρευόσουν "γκοίμ" το οποίο δεν εξεβραιζόταν, είχες κυρώσεις, πρώτα από την οικογένειά σου... (Δέσμευση περιουσίας (οι γυναίκες παίρνουν την περιουσία-προίκα τους στα 42.... Ξέρω εβραία που παντρεύτηκε Έλληνα, παράτησε τις συναγωγές και έζησε στην Ελλάδα, και δεν της έδωσαν ποτέ την περιουσία της...Την κρατούσε η εβραία πεθερά...) Μίσος κατα των Ελλήνων...ΞΥΠΝΗΣΤΕ....

    Aelius Maximus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάχιμε με το πομπώδες όνομα απάντησέ σε μερικές απλές ερωτήσεις.

    1. Γιά τα "6 εκατομύρια" είσαι σίγουρος; Τους μέτρησες;
    Εγώ λέω οτι ηταν 6 εκατομύρια και ενας!

    2. "Το κίνημα του Σιωνισμού" ΓΙΑΤΙ έσκασε τέλη του 19ου αιώνα, οταν επι Τσάρων αρχισαν να γράφονται οι διάφορες ιστορίες και δεν αναφέρει ουτε ο Τάκιτος ουτε ο Ηρόδοτος ουτε ο Αρριανός για υπαρξη Εβραίων;
    Ο Τάκιτος γράφει μόνον για εξεγερση δούλων "Ναζωραίων"στη Ρώμη, οπαδών του Ναζωραίου να υποθέσω;

    3. Πράγματι,
    "Οι καλύτεροι συνεργάτες του Χίτλερ, ήταν οι Πρόεδροι των Εβραικών Κοινοτήτων" και τα "στρατόπεδα συγκέντρωσης, ΗΤΑΝ στρατόπεδα εργασίας" εργοστάσια!
    Αλλά ρε παιδί μου, τι παραλογισμός ειναι αυτός, οταν εχεις εργοστάσιο-παραγωγή, προσεχεις τους εργατες σου, δεν τους εξοντωνεις ουτε τους μεταφερεις 3.000χλμ για να τους σκοτωσεις;

    4."έντοπίστηκαν ήδη εβραικά γονιδιώματα"
    Τί λε ρε παιδί μου;
    Και απο πού προκύπτει πως είναι "εβραικά";
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ,

    5.Ολοι μπορουμε να γίνουμε εβραίοι, οπως εγιναν οι συμπατριώτες μας απο τα Τρίκαλα, τα Γιάννενα, τη Σαλονίκη τη Σμύρνη.
    Οπως εγιναν χιλιάδες Ρώσσοι πρόσφυγες μετά την πτώση του κομμουνισμού, Αιθίοπες και Τυνήσιοι.
    Ειδικά αν εισαι πλουσιος, γίνεσαι αμέσως, οι υπολοιποι πρέπει να υπηρετήσουν την στρατιωτική θητεία στη χώρα αφού πρωτα κανουν περιτομή.

    Τα παραπάνω είναι απλή ιστορική- λογική έρευνα και καμια σχέση δεν εχω με ακραιες ιδεολογιες και φανατισμούς.
    Ο φανατισμός και η άκριτη εκμεταλευση διευθαρμενων κυβερνήσεων, μας οδήγησε στην σημερινή αδιεξοδη οικονομικη κριση.

    Ισως τελικά ίσως, και οι σημερινοί Εβραίοι του Ισραήλ να είναι θύματα των επιλογών, αφρόνων ηγεσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κινεζοι εβραιοι ..ακουσον ακουσον ...μαλακιες του εβραιου , πως τον λενε , ε ..Fishberg, δηλ εισαι κινεζος αλλα και εβραιος ??!! σιγα σιγα θα βγη κανα βιβλιο παλι απο καμμια εβραιομουτσουνα που θα μας λεει οτι οι μπαμπουινοι ειναι εβραικης καταγωγης ....ρε με τι ασχολειστε ρε , τραβατε να φατε κανα ψαρι με τη γκομενα σε καμμια παραλια να ξελαμπικαρεται λιγο ...γεια χαρανταν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://antipliroforisi.blogspot.gr/2011/04/blog-post_19.html

    ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 1900 ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι αριστοκρατεις ανα τον κοσμο ειναι κρυπτοεβραιοι, οι σαμουραι ειναι εβραιοι. χαχαχα πρεπει να χανετε λαδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή