Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ελλαδική και Δημοκρατική Δικαιοσύνη: 10χρόνια γιατί σκότωσε τον ληστή αμυνόμενος στο σπίτι του και 3 μήνες με αναστολή στον δεύτερο ληστή.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΔΗΛ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ, ΤΙ ΑΛΛΟ;

Με μια πρωτοφανή για τα δικαστικά χρονικά απόφασή του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου καταδίκασε 77χρονο για τον θάνατο ληστή σε κάθειρξη 10 ετών και 1 έτους για παράνομη οπλοφορία, ενώ για τον δεύτερο ληστή αποφάνθηκε και φυσικά αρκέστηκε το αξιοσέβαστο δικαστικό σώμα… στην καταδίκη με τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνεργεία στην ληστεία! Πιο συγκεκριμένα ο 77χρονος από το Διακοφτό Ηλείας βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του αρπάζοντας 1050 ευρώ.

Ο 77χρονος όμως τους αντιλήφθηκε και στην πάλη που ακολούθησε και αμυνόμενος υπέρ της ζωής του καθώς ο ένας ληστής τον είχε πιάσει από το λαιμό και πριν τον αφήσουν οι λιγοστές δυνάμεις του επιτέθηκε στον έναν εκ των δυο τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι στον μηρό. Το τραύμα αποδείχτηκε θανάσιμο και ο ληστής κατέληξε λίγες ώρες μετά και ο συνεργός του συνελήφθη.

Να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που η αυτοάμυνα εξισώνεται πλήρως με την αυτοδικία, χωρίς κανένα απολύτως ελαφρυντικό. Προφανώς με την συγκεκριμένη απόφαση το δικαστήριο συνιστά στους πολίτες την πλήρη συμμόρφωση με τις εντολές των απανταχού ληστών, παθητική στάση ακόμη και αν απειλείται η ζωή τους, και τέλος εθελοντική προσφορά όλων των τιμαλφών αντικειμένων τους και χωρίς χρονοτριβές.

Και φυσικά αυτό πιθανότατα έπραξε και ο 75χρονος στην κοινότητα Πύργου Ορχομενού Βοιωτίας όταν τέσσερις αλλοδαποί εισέβαλλαν στην οικία του δολοφόνησαν τον ίδιο και τραυμάτισαν τη γυναίκα και το γιο του. Κατά την απόφαση του δικαστηρίου αυτή πρέπει και να είναι η ιδανική στάση που πρέπει να τηρούν οι πολίτες όταν πέφτουν θύματα ομηρίας και ληστείας.

Είναι φορές που η “θεά Θέμιδα” εκτός από τύφλωση φαίνεται να υποφέρει και από εγκεφαλική ανεπάρκεια.


ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΊΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΟΧΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ….



ΕΞΩ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ, ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΡΙΤΑΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΝ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΝΤΑΒΑ!

Ενδιαφέρονται για την ανεργία στους ξένους την ίδια ώρα που δέχονται την απόλυση χιλιάδων ΕΛΛΗΝΩΝ

Από την μια κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία από την άλλη Χτίζουν Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών…

Οικισμός πολυτελείας για τους λαθρομετανάστες στον Έβρο

Ένοπλες Δυνάμεις :Μείωση προσωπικού κατά 5% – Κλείσιμο στρατοπέδων
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου