Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

BEDTIME FOR DEMOCRACY!


«Είμαι με τον Πούτιν» γράφει πίσω από την εικονιζόμενη μογγολο - τουρανική φάτσα.
Aυτά για κάποιους ψευτοπατριώτες οι οποίοι δεν είναι ικανοί να βλέπουν πέρα από την μύτη τους και υμνούν τον Πούτιν με κάθε ευκαιρία…..
Παρακάτω το εύστοχο σχόλιο της OMERTA HELLAS:

Παραπάνω απεικονίζεται το φαύλο δημοκρατικό προσωπείο της σύγχρονης Ρωσίας και όχι μόνο.Η κατάσταση είναι παρόμοια,αν όχι κατά πολύ χειρότερη στη χώρα μας.Ο "υπερπατριώτης" Πούτιν,είναι το ίδιο ακροδεξιό παραμόρφωμα του συστήματος,ένα πολιτικό όμοιο να καταλάβετε του Καραγκιοζοφέρη.Αυτά να τα βλέπουν οι δύσμοιροι συμπατριώτες μας,οι οποίοι καλή τη καρδία,δίνουν τον οβολό τους στους τηλεοπτικούς αστέρες των διαφόρων κομμάτων.Αυτοί κοροϊδεύουν χαριτολογώντας για "πουτινιές",ενώ στην ουσία σκοπίμως παραπλανούν τον κόσμο και διαπράττουν "πουτανιές".Έρχονται εκλογές και θα βρούν όλοι δουλειά.Και οι νταβατζήδες και οι πουτάνες.Ο νοών νοείτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου