Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

«Υπουργείο» Εξωτερικών. Σιγά το καλσόν….


Η Ελλάδα δεν «στρατιωτικοποιεί» τη συζήτηση για τις τουρκικές προκλήσεις όσον αφορά τις κυπριακές έρευνες για υδρογονάνθρακες, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης, έπειτα από τη συνάντησή του με το γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Γκι-μουν. Αυτό το είχαν καταλάβει όλοι με το απότομο “φρενάρισμα” του ελληνικού Στόλου την περασμένη Παρασκευή και την άφεση μιας πυραυλακάτου στο Ρόδο και ενός περιπολικού στη Μεγίστη απέναντι από τον τουρκικό Στόλο της Αττάλειας!

Κατά τα λοιπά οι δηλώσεις Λαμπρινίδη ήταν φοβικές, εκτός πάσης διπλωματικής και εθνικής λογικής και περίπου καλεί την Τουρκία από μόνη της να συνετιστεί! Το αιώνιο ευνουχισμένο ελληνικό ΥΠΕΞ!

«Η Ελλάδα κινήθηκε άμεσα. Ήδη, κατοχύρωσε και διεθνώς τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο ζήτημα αυτό. Όλοι γνωρίζουν, όλες οι εμπλεκόμενες κυβερνήσεις και οι εμπλεκόμενες εταιρίες, που μπορούν και που δεν μπορούν να κάνουν έρευνες» απάντησε σε σχετική ερώτηση ο υπουργός Εξωτερικών.

»Αυτό που έχω τονίσει επανειλημμένα είναι ότι είναι πολύ μεγάλο λάθος να στρατιωτικοποιεί κανείς τη συζήτηση έτσι επειδή ενδιαφέρεται να το κάνει η Τουρκία, η οποία δεν έχει επιχειρήματα. Και γι’ αυτό πηγαίνει συνήθως σε ένταση. Εμείς και επιχειρήματα έχουμε και ανελλιπώς τα προβάλλουμε και θωρακίζουμε τα συμφέροντα της χώρας, κάτι που συνεχίζουμε να κάνουμε» συνέχισε.

Σιγά! Την κατατρόμαξε την Τουρκία! Mετά από αυτές τις δηλώσεις μπορεί να πεθάνουν από … τα γέλια και να γλιτώσουμε! Εμείς κατοχυρώσαμε δικαιώματα, οι Τούρκοι, το ξέρουν, άρα δεν υπάρχει θέμα!

Μαζέψτε τους πριν να είναι πολύ αργά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου