Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Όπως έχουμε πολλές φορές γράψει τα προβλήματα του Ελληνισμού οφειλονται στους διάφορους κρυπτοιουδαίους, κρυπτότουρκαλβανους και κρυπτοαράπιδες, οι οποίοι παριστάνουν τους Έλληνες και τρώνε τα σωθικά της Πατρίδας μας.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στα σύνορα έχει τατουάζ την αλβανική σημαία!

Είδηση από http://isxys.blogspot.com

Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρετεί σε τμήμα των Ελληνοαλβανικών συνόρων, έχει τατουάζ στο μπράτσο του με την Αλβανική σημαία! Και το δείχνει μάλιστα. Τον κατήγγειλαν συνάδελφοί του, που έχουν διαφορετική φιλοσοφία, αλλά και ευαισθησία στα εθνικά θέματα.

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι απαγορεύεται οι αστυνομικοί να έχουν τατουάζ στο σώμα τους. Αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Αλλά το να υπηρετείς στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και να δείχνεις, εν ώρα υπηρεσίας, το ανθελληνικό τατουάζ, αυτό είναι πρόκληση! Το "Epirus Post" έγραψε σχετικά: "Ο εν λόγω αξιωματικός- διοικητής του τμήματος, μετατέθηκε από την Αθήνα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, πριν από μερικούς μήνες".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου