Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ο "πάπας Βενέδικτος" στο Βερολίνο.

Ο ιουδαιοχριστιανισμός το πιο ισχυρό όπλο των σιωνιστών εναντίων των λευκών γκοήμ.


Συνεργασία χριστιανών και μουσουλμάνων για να οικοδομηθεί ένας καλύτερος κόσμος ζήτησε ο Πάπας, από το Βερολίνο. Συνάντηση με ιμάμηδες ...

Ο πάπας Βενέδικτος επισήμανε σήμερα τις ομοιότητες ανάμεσα στις χριστιανικές και τις μουσουλμανικές αξίες κατά τη διάρκεια συνάντησής του με μουσουλμάνους ηγέτες στο Βερολίνο και είπε ότι τα δύο δόγματα θα πρέπει να συνεργαστούν για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.


"Μπορούμε να προσφέρουμε σε πολλούς σημαντικούς τομείς της κοινωνίας," είπε ο πάπας σε συγκέντρωση 15 μουσουλμάνων εκπροσώπων από ισλαμικές ενώσεις και φιλανθρωπικές οργανώσεις καθώς και ισλαμιστές δασκάλους.

"Σκέφτομαι, για παράδειγμα, την προστασία της οικογένειας βασισμένη στο γάμο, τον σεβασμό στη ζωή σε κάθε φάση του φυσικού κύκλου ή την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης."

Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου Μουσουλμάνων στη Γερμανία, Αϊμάν Μαζιέκ, καθώς και μέλη της τουρκο-ισλαμικής Ενωσης για τις Θρησκευτικές Υποθέσεις.

"Εμείς οι πιστοί έχουμε μια ιδιαίτερη συνεισφορά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι αν θέλουμε να είναι αποτελεσματικές οι πράξεις μας πρέπει να εξελιχθούμε μέσα από τον διάλογο και τον αμοιβαίο σεβασμό," τόνισε ο πάπας.

Στη Γερμανία ζουν περίπου 3,8 με 4,3 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, εκ των οποίων τα δύο τρίτα είναι τουρκικής καταγωγής και το 45% είναι γερμανοί πολίτες.

Η τελευταία επίσκεψη του πάπα Βενέδικτου στη Γερμανία πριν από πέντε χρόνια προκάλεσε ένταση στις σχέσεις της Καθολικής Εκκλησίας με το Ισλάμ.

Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2006, στη διάρκεια ομιλίας του ο πάπας Βενέδικτος δήλωσε ότι ο Θεός δεν απαιτεί ποτέ κάτι παράλογο και επικαλέστηκε ένα σχόλιο αυτοκράτορα του Βυζαντίου τον 14ο αιώνα για το Ισλάμ. Ως απάντηση βίαιες διαδηλώσεις ξέσπασαν σε χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, εκκλησίες πυρπολήθηκαν και πιστοί χριστιανοί έπεσαν θύματα επίθεσης.

Η σημερινή ομιλία του πάπα φαίνεται ότι αποσκοπούσε στο να αποκαταστήσει τις σχέσεις του Ισλάμ με την Καθολική Εκκλησία και έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους μουσουλμάνους ηγέτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου