Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ-ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ

Ο αρμόδιος για την διεύρυνση της ΕΕ Επίτροπος Στέφαν Φούλε δήλωσε, κατά τη συζήτηση για τις εντάσεις Κύπρου-Τουρκίας στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, ότι «η Ευρωπαϊκή Ενωση αναγνωρίζει ως κράτος, μόνον την Κυπριακή Δημοκρατία». Συνεχίζοντας τόνισε πως ,«Η Τουρκία θα πρέπει κι' εκείνη να εργασθεί για το σκοπό της ειρήνης και της συνεργασίας στην περιοχή και έχει πολύ περισσότερα να κερδίσει από τη συνεργασία με την ΕΕ παρά με τη δημιουργία εντάσεων''.

Η Ε.Ε. μας δίνει μια κατεύθυνση την οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Μας λέει πρώτα από όλα πως η Κυπριακή Δημοκρατία είναι το μοναδικό οχυρό μας. Αν πέσει αυτό το οχυρό , χαθήκαμε. Η γραμμή που ακολουθεί το αγγλόδουλο πολιτικό κατεστημένο που στοχεύει στη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και στην επιβολή τουρκοσυνεταιριστικών μορφωμάτων , θα είναι η καταστροφή μας. Επίσης είναι αυτονόητη η υπεράσπιση των αρχών της δημοκρατίας στα πλαίσια της Ε.Ε. Είναι παράλογο να συζητούμε για λύσεις που αναιρούν τις θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας , όπως το ενιαίο εκλογικό σώμα και ο κάθε πολίτης μία ψήφο.

Από τις δηλώσεις του κ. Φούλε παρατηρούμε ακόμα μια διάθεση υπεράσπισης της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά των τουρκικών απειλών , εντάσσοντας το πρόβλημα στα ευρωπαϊκά του πλαίσια. Από εμάς εξαρτάται αν θα αξιοποιήσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση ή αν θα παραδοθούμε στον ατσάλινο εναγκαλισμό του Ισραήλ και των αγγλικών βάσεων παρακινούμενοι από τους φιλοσιωνιστικούς κύκλους .Φυσικός μας σύμμαχος είναι η Ε.Ε. που στη προκειμένη περίπτωση , του υποθαλάσσιου ορυκτού πλούτου αν τελικά διαπιστωθεί στην κυπριακή ΑΟΖ , έχει άμεσα συμφέροντα να μας υπερασπιστεί αλλά και να καταστήσει τη Κύπρο φρούριο της ευρωπαϊκής βούλησης .

Η άμυνα της Κύπρου μπορεί να παρασχεθεί από τις μεγάλες χώρες της Ε.Ε μέσω διακρατικών συμφωνιών , όπως είναι η Ιταλία , η Γαλλία και η Γερμανία. Τότε δεν αποκλείουμε την συνεργασία της Κύπρου με το Ισραήλ προκειμένου να διευκολυνθεί η εκμετάλλευση του φυσικού αερίου. Όμως σε καμία περίπτωση ούτε ένας ισραηλινός στρατιώτης δεν πρέπει να πατήσει τα χώματα της Κύπρου.

Είναι σημαντικό να αναπτύχθούν στη περιοχή , ευρωπαϊκά γεωστρατηγικά συμφέροντα και συνάμα να απωθηθούν μια για πάντα από τη γη μας οι αγγλικές βάσεις.

Λουκάς Σταύρου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου