Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΙΜΙΑ

Αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο ristorante-verona. H Πατρίδα έχει ανάγκη από Άνδρες σαν τον Περίανδρο όσο ποτέ άλλοτε.

“ Τις ημέρες αυτές τίθεται ζήτημα για το αν αξίζει, πλέον, η γνωστή συγκέντρωση για την επέτειο της εθνικής προσβολής στα Ίμια…

Είμαι απ’ την παλιά φουρνιά και ξέρω το χιλιοπαιγμένο αυτό «έργο» καλύτερα από πολλούς νέους. Και φυσικά ακόμη καλύτερα ξέρω τον άνθρωπο, που σ’ αυτό το «έργο» έπαιξε τον δυσκολότερο ρόλο: τον Περίανδρο!



Ο Περίανδρος υπήρξε κάποτε ο δημοφιλέστερος συνδιοργανωτής αυτής της συγκέντρωσης. Όχι μόνο οργανωτικά, αλλά και ρητορικά ήταν η θυελλώδης ψυχή της. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έρχονταν μόνο για να τον ακούσουν. Το 97 και το 98 μας είχε συνεπάρει, περιμέναμε να μας δώσει το σύνθημα να πολεμήσουμε για τα Ίμια και κάποιοι θα το κάναμε, γιατί ξέραμε ότι θα μας οδηγούσε πρώτος αυτός, ότι θα θυσιαζόταν σαν μπροστάρης. Όμως εδώ θα καταθέσω ένα μυστικό: μετά την συγκέντρωση το 98 μιλήσαμε σχετικά με την επέτειο. Μου εξομολογήθηκε ότι αυτή η πορεία εξελισσόταν σε μια ανώδυνη νεκροπομπή .- Βαρέθηκα τα μνημόσυνα, μου είπε, έχουμε καταντήσει σαν τους ακροδεξιούς που κάνουν αντικομμουνιστικές λιτανείες στα νεκροταφεία και μετά πάνε σπίτι τους. – Και λοιπόν; - Άλλο να τιμάς τους νεκρούς και άλλο να τους ικανοποιείς. - Τι εννοείς; τον ρώτησα. - Οι νεκροί, μου είπε τότε, ζητούν εκδίκηση και ηθική αποκατάσταση όχι λιβάνια…Στενοχωρήθηκα γιατί νόμιζα ότι μας απαξίωνε όλους.

Μετά από λίγους μήνες όμως, κατάλαβα ότι απλά απαξίωνε τον ακροδεξιό εαυτό του και γινόταν ένας σπάνιος εθνικιστής. Τον είδαμε τότε, τον Μάιο του 98 στην τηλεόραση να κολυμπά στην περιοχή των Ιμίων, με μια ομάδα βατραχανθρώπων και πρώτος αυτός να κοντεύει να φτάσει στα βράχια μίας Ίμιας για να τοποθετήσει επάνω την απαγορευμένη ελληνική σημαία. Είδαμε όλοι, να τον εμποδίζουν όχι οι τούρκοι, αλλά οι άντρες του ελληνικού λιμενικού, απειλώντας τον ότι θα τον πυροβολήσουν. Αυτός όμως δεν σταμάτησε, μέχρι που παρά λίγο να τον εμβολίσουν. Τότε τον παρέλαβε ένα φουσκωτό σκάφος απ’ την ομάδα του Κώστα Λαζανά (πασίγνωστου Ο.Υ.Κά) και ο Περίανδρος ίσα που γλύτωσε. Δεν θα πω περισσότερα για το επεισόδιο, το ξέρουμε όλοι οι παλιοί και περισσότερο ο κακομοίρης ο Μιχαλολιάκος που δεν δείχνει πια το σχετικό βίντεο από φθόνο και κόμπλεξ. Μετά από ένα μήνα, ο Περίανδρος διώχτηκε ποινικά, εντελώς άδικα, «με συνοπτικές διαδικασίες» (ενώ οι πραγματικοί, φυσικοί και ηθικοί, αυτουργοί, δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από τις αρχές....)! Όπως είπε και λίγο μετά, σαν φυγόδικος, στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό crash, αυτό το επεισόδιο στα Ίμια, απετέλεσε την τελική του στοχοποίηση. Το καθεστώς τον θεωρούσε τόσο επικίνδυνο πατριώτη που έπρεπε ή να τον σκοτώσει ή να τον φυλακίσει.

Μετά από αρκετά χρόνια ο Περίανδρος με ξανααιφνιδίασε. Πήγα στην ίδια συγκέντρωση και ακούστηκε ένα μήνυμά του από την φυλακή. Μας κατασυγκίνησε όλους. Αντί να υποταχθεί, μας καλούσε να «κοινωνήσουμε μυστική πατρίδα», μαζί με τους νεκρούς. Κατάλαβα τότε, ότι μας παρακινούσε σε κάτι περισσότερο από μία λιτανεία. Το παράδειγμα ζωής του και τα λόγια του όμως δεν μπορέσαμε να τα υιοθετήσουμε - γιατί κάποιοι επιτήδειοι πολιτικάντηδες δεν μας άφησαν…

Πέρυσι, μετά από χρόνια απουσίας πήγα και πάλι στην συγκέντρωση με την λαχτάρα να τον δω, να τον αγκαλιάσω και να του ζητήσω καθοδήγηση. Όμως ο Περίανδρος παρότι αποφυλακισμένος δεν ήταν εκεί. Ρώτησα, έψαξα, έμαθα…

Ο Περίανδρος δεν θα είναι ούτε φέτος. Ξέρω ότι δεν μπορεί να βρεθεί δίπλα από τους προδότες που τον ρουφιάνεψαν και τους άλλους που συνεργάστηκαν με τους ρουφιάνους.

Ξέρω ότι θεωρεί την ηγεσία της Χρυσής Αυγής παρακλάδι του συστήματος και ότι οι ηρωικοί μας αξιωματικοί δεν έπεσαν για να μαζέψει ψήφους ο Μιχαλολιάκος.

Ξέρω πολύ καλά ότι οι τούρκοι και οι πολιτικοί μειοδότες του 98 δεν φοβούνται τα κόλυβα, το σάμαλι και το καφεδάκι…

Ξέρω ότι το να συχνάζουμε σε άνευρες συνάξεις μας μετατρέπει σε ανώδυνα πατριωτάκια της δεξιάς….

Μα πιο πολύ ξέρω ότι φέτος δεν θα είμαι εκεί ούτε εγώ, γιατί απλά εγώ ξέρω….
 Υ.Γ. Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και το κράτος ζητά να μάθει ποιοι ξέρουν κι άλλα πολλά για τον Περίανδρο και τα Ίμια δεν θα γράψω ποιος είμαι. Αν όμως αναφέρω έστω και μια ανακρίβεια ας με διαψεύσει ο ίδιος ο Περίανδρος, που σίγουρα τώρα καταλαβαίνει ποιος είμαι.”

ristorante verona

 

11 σχόλια: