Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΓΓΛΟΤΟΥΡΚΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ



Από τα διαδραματιζόμενα στη σκηνή στην Ανατολική Μεσόγειο με επίκεντρο την ΑΟΖ της Κύπρου και την πραγματοποίηση διερευνητικών γεωτρήσεων για φυσικό αέριο ,μπορούμε να δούμε πίσω από τα γεγονότα την έκπτυξη ενός σχεδίου ή σεναρίου που δεν υπάρχουν στοιχεία που να το αναιρούν αλλά τουναντίον το επιβεβαιώνουν.

Το σενάριο αυτό θέλει την Ελλάδα να συμπεριφερθεί ως ελλαδίτσα και να παραμείνει σε κατάσταση ατολμίας και αδυναμίας ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ, με τους τούρκους να περιφέρονται της Μεγίστης απειλητικά και τους ελλαδίτες πολιτικούς να μένουν ικανοποιημένοι από την αποφυγή της πολεμικής σύρραξης. Με την Ελλάδα στο πάγο, Αμερικανοί , Τούρκοι ,Άγγλοι και Εβραίοι θα επιχειρήσουν μια λύση του κυπριακού που να διασφαλίζει για αυτούς την ειρήνη στη περιοχή, ως προϋπόθεση για την τυχόν εξόρυξη και εκμετάλλευση του θαλασσίου πλούτου με σαφή παραχώρηση στη Τουρκία, δικαιωμάτων συνεκμετάλλευσης.

Η προβλεπόμενη λύση φαίνεται να είναι μια χαλαρή συνομοσπονδία που μάλλον θα αναλάβει την διεκπεραίωση της η πλευρά Αναστασιάδη , εάν δεν φάνει πρόθυμος ο Χριστόφιας , με ένα πολύ ύπουλο τρόπο που θα υπερβαίνει και αυτό ακόμα το ενδεχόμενο ΟΧΙ της ε/κ πλευράς.


Η λύση θα τεθεί σε προδοτικό διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων , ενώ θα εξυφανθεί ένα σχέδιο πρωτοφανούς πειθαναγκασμού για την αποδοχή της.

Η Τουρκία αναμένεται να κάνει σημαντικές υποχωρήσεις ακόμα και επί του εδαφικού έχοντας ως στόχο την ισχυρή αυτονομία του συνιστώντος τουρκοκυπριακού κρατιδίου που θα της επιτρέψει την μεγίστη δυνατή συνεκμετάλλευση της κυπριακής ΑΟΖ, που σύμφωνα με τουρκικές εκτιμήσεις η αξία του υπάρχοντος φυσικού αερίου υπολογίζεται στα 7 τρις δολάρια , εκτός των άλλων οφελημάτων.

Συνεπώς θα έχουμε μια βελτίωση του σχεδίου ΑΝΑΝ ειδικά στα σημεία εκείνα που ενεργοποίησαν το ΟΧΙ .Θα έχουμε τη μετατροπή του σχεδίου Ανάν σε φαινομενικά «βιώσιμη λύση» που θα τύχει της σθεναρής υποστήριξης της εκκλησιαστικο-δεξιάς παράταξης και των κεντροδεξιών απολήξεων της στο ΔΗΚΟ ,το ΕΥΡΩΚΟ και την ΕΔΕΚ.

Δεν αποκλείεται σε αυτή τη φάση , η αριστερά να περάσει στην αντιπολίτευση και για λόγους κομματικής συνοχής , υπεραμυνόμενη τη γραμμή μιας ομοσπονδιακής λύσης αντί της συγκαλυμμένης συνομοσπονδίας.

Τα αποτελέσματα μιας τέτοιας λύσης εάν επιβληθεί, που θα προνοεί και αποστρατικοποίηση , θα είναι τραγικά για τον κυπριακό ελληνισμό. Στη πραγματικότητα θα μπούμε σε μια φάση αγγλοτουρκοσιωνιστικής εξάρτησης με μηδαμινές δυνατότητες επιβίωσης του ελληνισμού στα χώματα του.

Συμπερασματικά , η σωτηρία της Κύπρου βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής πολιτικής και είναι αλληλένδετη με την υπεράσπιση της ελληνικής κυριαρχίας.

Πως αντιμετωπίζεται αυτή η ζοφερή προοπτική;

Με πανελλήνια αντίσταση κατά της υποχώρησης του εθνικού κέντρου είτε με ειρηνικά μέσα είτε στην ανάγκη με φλογώδη εξέγερση και πρόταξη του αιτήματος για ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ και αμυντική διασφάλιση της Κύπρου από την Ελλάδα , με ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ.

Αυτές είναι δύο κινήσεις επαύξησης της εθνικής ισχύος που θα επιτρέψουν στη συνέχεια σημαντικές εξελίξεις στη Κύπρο με στόχο την ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου και την χάραξη της στρατηγικής της απελευθέρωσης με άμεση κατάθεση της πρότασης της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κατά την διάρκεια που η Κύπρος θα προεδρεύει της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αν το πολιτικό κατεστημένο σε Ελλάδα και Κύπρο αφεθεί ανενόχλητο στην υποχωρητικότητα του και ο λαός επίσης αδρανήσει, τότε σημαίνει πως δεν έχουμε δικαίωμα στην ελευθερία και πως είμαστε σιχαμεροί ραγιάδες που παράγουμε εξίσου σιχαμερές και προδοτικές ηγεσίες.

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου