Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΔ: Οι γελοίοι διέλυσαν την Εθνική Φρουρά και εξάλειψαν το φρόνημα εν ονόματι της τρέχα-γύρευε φιλειρηνικής ιδεοληψίας τους και τώρα ως επαίτες ελεεινολογούν και αναζητούν προστάτες (πάλι) από το σιωνιστικό μόρφωμα πέραν του Ατλαντικού !

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Λευκωσία: Τη θέση ότι η διεθνής κοινότητα δεν θα επιτρέψει να προκληθούν δυσάρεστες εξελίξεις στην περιοχή, με αφορμή τις τουρκικές απειλές για την εκμετάλλευση της κυπριακής ΑΟΖ, διατύπωσε ο υπουργός Αμυνας, Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Επιτετραμμένο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Κύπρο, Αντριου Σέφερ.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών αντηλλάγησαν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο χωρών, καθώς και για τις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, στο επίπεδο αρμοδιότητας των υπουργείου Άμυνας.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις σχετικά με την εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κ. Ηλιάδης ευχαρίστησε τον Επιτετραμμένο των ΗΠΑ κ. Σέφερ για τη σαφή θέση που έλαβε η κυβέρνηση των ΗΠΑ επί του θέματος και τόνισε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία συμπεριφέρεται και θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται, με πλήρη σεβασμό προς το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και τη σχετική σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών, ασκώντας τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Ο υπουργός Άμυνας και ο Επιτετραμμένος των ΗΠΑ αντάλλαξαν απόψεις επί της κατάστασης, όπως διαμορφώνεται, επαναβεβαίωσαν το θετικό κλίμα συνεργασίας που υπάρχει και εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι οι σχέσεις των δύο χωρών, θα συνεχίσουν να ενδυναμώνονται και να βελτιώνονται σε όλους τους τομείς.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr

http://antistasi.org/?p=20577

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου