Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου και η πολυκομματική παρέα της επιδίδονται σ’ έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εκτελέσουν τις ανθελληνικές εντολές των ταγών της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχοντας βάλει ως ενδιάμεσο στόχο την εξάλειψη των δυνατοτήτων αντιστάσεως του ελληνικού λαού. Αναλώνονται σε υποκριτικές παραδοχές αδικιών όταν η μόνη αντικειμενική αλήθεια είναι ότι στρατηγική επιλογή του ντόπιου νεοταξικού καθεστώτος είναι να συνθλιβούν απολύτως σκόπιμα η Εθνική Εργατική Τάξη και η Ελληνική Κοινωνία. Διότι ο τελικός στόχος τους και ο απώτερος σκοπός είναι η καταστροφή της Ελλάδος.

Η κοινή λογική και οι νόμοι της φύσης και της πολιτικής λένε πως αν θέλεις να δημιουργήσεις σ’ έναν τόπο ανάπτυξη και διεθνή επιρροή, πρέπει οπωσδήποτε να ελαφρύνεις τα παράλογα βάρη των πολιτών, να δημιουργήσεις επαρκές εργασιακό περιβάλλον, να στηριχτείς στη δική σου παραγωγικότητα της πραγματικής οικονομίας και να κρατήσεις τον κοινωνικό ιστό του Εθνικού Κράτους και τα σύνορα κλειστά σε ξένες επιβουλές. Οφείλει δηλαδή το Ελληνικό Κράτος να στηρίξει τον Έλληνα Εργάτη και Παραγωγό, να εκμηδενίσει ανεργία και στημένα χρέη και να δημιουργήσει μια αδέσμευτη και ισχυρή Ελλάδα στηριγμένη σε χέρια ελληνικά.

Αντιθέτως, το καινούριο χαράτσι που επιβάλλεται στην ελληνική κατοικία είναι μια αληθινή βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας. Μια επιδρομή στη ζωή των Ελλήνων που αποσκοπεί να στερήσει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας και να δημιουργήσει μάζες απελπισμένων ακτημόνων που μπροστά στην ανάγκη της εξασφάλισης στέγης θα καταστεί έρμαιο και ον πειθήνιο κάθε καταστροφικής πολιτικής απόφασης.


Ήδη έχει υπολογιστεί πως ο νέος φόρος που επιβάλλει ο υπουργός οικονομικών Βενιζέλος στην κατοικία θα στερήσει άμεσα από την ιδιωτική κατανάλωση 2,4 δις ευρώ στο επόμενο πεντάμηνο, ενώ αυξάνει αλυσιδωτά στην αγορά λουκέτα και απολύσεις. Η εισφορά προς κερδοσκόπους μέσω ΔΕΗ θα φέρει αναπόφευκτα μείωση κρατικών εσόδων ενώ θα βαθύνει η καθίζηση της κατασκευής και της αγοράς ακινήτων. Παράλληλα σε απόγνωση οδηγούνται όσοι αδυνατούν να πληρώσουν δάνεια κατοικίας και λογαριασμούς της ΔΕΗ. Η παράνομα επανειλημμένη φορολόγηση του σπιτιού βοηθά την παραγωγή περισσότερων σκλάβων και χαρίζει την ιδιωτική περιουσία στους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Η πρωθυπουργική ρήση από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για το όραμα περί υπάρξεως ενός εργαζομένου ανά οικογένεια ζωντανεύει τον εφιάλτη της υπάρξεως ενός και περισσοτέρων ανέργων ανά οικογένεια. Όλοι ξέρουμε ότι μια οικογένεια αποτελείται από τρία τουλάχιστον μέλη. Γεγονός που οδηγεί λογικά στην παραπάνω τραγική εξίσωση.

Είναι φανερό ότι ετοιμάζεται ένα νέο και αποτρόπαιο περιβάλλον στα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα της χώρας. Ήδη οι επιχειρησιακές και οι ατομικές συμβάσεις με τις μηδενικές δυνατότητες διαπραγμάτευσης των όρων είναι εδώ και αυξάνονται γεωμετρικά ακόμη και σε επιχειρήσεις των 20 ατόμων. Η μείωση των επικουρικών συντάξεων μειώνονται ακόμη και σε ποσοστό 40%, ενώ η νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων αναμένεται να αφήσει έξω πάνω από 200000 Έλληνες.

Στο δημόσιο τομέα με δεδομένο ότι το έλλειμμα θα υπερβεί το 7,5% του ορίου που θέτει η τρόικα και το ανέφικτο της μειώσεως του ελλείμματος στο 1,5% του ΑΕΠ το 2012, η κυβέρνηση οδηγείται στη μείωση των δημοσίων δαπανών μεταφράζοντας αυτές σε αριθμό ανθρώπων. Προχωρά λοιπόν στη συγχώνευση υπηρεσιών και στην απόλυση χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων την ίδια στιγμή που η ελληνική επαρχία στερείται αντιστοίχων εργασιακών θέσεων και υπηρεσιών. Το σύνολο των θέσεων εργασίας που αναμένεται να περικοπούν φτάνει τις 250000.

Στην Παιδεία τα σχολικά βιβλία αγοράζονται πανάκριβα και σε περιοχές όπως η Γλυφάδα σημειώνεται μετατόπιση παιδιών του δημοτικού σε άλλο σχολείο δια λόγους οικονομίας. Ενώ σε πανεπιστημιακές σχολές κατά τη διάρκεια καταλήψεων υποστέλλεται η ελληνική σημαία για να υψωθούν αριστεριστικά σύμβολα!

Στο μεταξύ σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του τέως μέλους της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κας. Ζωής Γεωργαντά, «μαγειρεμένα» υπήρξαν τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009 που οδήγησαν την Ελλάδα σιδηροδέσμια στον διαβόητο μηχανισμό «στήριξης». Με πιέσεις της Eurostat, επομένως και της «Ε»Ε, στην «ελληνική» κυβέρνηση, το έλλειμμα εμφανίστηκε στο 15,5% αντί στο 12%, μεγαλύτερο κι από αυτό της Ιρλανδίας, με αντικειμενικό σκοπό να ληφθούν όλα τα σκληρά μέτρα.

Κι όμως, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποστέλλει στην Αθήνα αντιπροσωπεία 30 ατόμων που θα εγκατασταθούν σ’ όλα τα υπουργεία με στόχο την γρήγορη και απόλυτη εφαρμογή των συμφωνηθέντων ανάμεσα στην κατοχική κυβέρνηση και την τρόικα. Το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και το ξεφόρτωμα … των περιττών εργαζομένων.

Κι όλα αυτά μας συμβαίνουν όταν οι Τούρκοι αποκλείουν με στρατιωτικές ασκήσεις τις θαλάσσιες οδούς, βάζουν πόδι στον πλούτο του Αιγαίου, καταπατούν οι κατακτητές ελληνικών εδαφών ελληνικά χωρικά ύδατα και εκφράζουν νέες διεκδικήσεις. Και οι σύμμαχοι πάσης προέλευσης και στόχευσης φτάνουν στο πεδίο του γεωφυσικού μας πλούτου για τα περαιτέρω.

Η Εθνική Εργατική Τάξη είναι η κινητήριος δύναμη του Ελληνικού Έθνους και η ευημερία των Ελλήνων βρίσκεται αποκλειστικά στα ελληνικά χέρια, στο ελληνικό εργοστάσιο, το ελληνικό χωράφι, την ελληνική θάλασσα. Δεν χρειαζόμαστε ξένους ζυγούς και ελληνόφωνους υποτακτικούς. Χρειαζόμαστε ελληνική εργασία και εθνική ισχύ. Χρειαζόμαστε την Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου